BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,7
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. augusztus 3. 20:41
-

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2011. augusztus 5. | 21:18 | canoncode

Szia!! nagyon tetszik a fotó..beszédes, jó tónusú, kiváló az élesség és finom utómunkát sejtet.
Gratulálok hozzá. Kár hogy nem írtál semmilyen adatot a képhez!

szega válasza:
Szia! Milyen adatra gondolsz? Ha záridő és hasonló dolgok, akkor azt könnyedén meg tudod nézni ha mented a képet, hiszen benne vannak az exif infók. Ha meg netán a címre vagy netán egy kis háttér infóra, akkor igazad lehet. Örültem!

adott pontszám: 4
2011. augusztus 4. | 22:09 | KutasiKovács

Pont azért jó ez a kép, mert nem akar kifejezetten tetszeni. Véleményem szerint nincs is más küldetése, csak "hosszan" elmesélni egy pillanatot, ami talán nekünk semmit sem jelent, de a szerzőben tuti, hogy valami beindul, ha ránéz erre a fotóra.

u.i.: Alul kevés, felül sok!

szega válasza:
Természetesen a fejemben a kép láttán sok gondolat mozgolódik, és ugyan ez elmondható a szereplőknél is, viszont sajnos az előtted szólóknak is igazat kell hogy adjak. Tényleg hiányzik belőle még egy kis élet, még egy kis vidámság, a lányok személyisége. Nagyon örültem hogy írtál. Üdv

adott pontszám: 3
2011. augusztus 4. | 21:49 | l_lala

Szia! Valami hiányzik erről a képről... hiányzik, ami élettel töltené meg. Most csak egy SMSező (?) és egy őt figyelő embert látok, ráadásul olyan perspektívából, hogy a két láb uralja a képet. Egyébként technikailag jó, a ff konverzióval sincs gond.

szega válasza:
Sajnos tényleg hiányzik belőle valamiféle cselekvés, valami ami jobban megragadja a nézőt, legalábbis egyre inkább úgy látom hogy túl statikus lett, habár ennél a képnél pont hogy ez volt a célom. Örültem hogy írtál!

adott pontszám: 4
2011. augusztus 4. | 06:10 | harminchat

Szia! Nagyon kedvelem a fekete-fehér képeket, de talán ezt inkább megnézném színesben. Szép lehet az a faliszőnyeg....Teljesen spontán felvételnek tűnik a fotó, ami nagy előnye, ellenben a nézőpont kevésbé eltalált szerintem. Érdemes lett volna kissé jobbra helyezkedni, kihagyva a fal világosságát, többet mutatva bal oldali szereplőből, talán picit közelebb is helyezkedve a jelenethez. És közben átkozni a sorsot, hogy az a kis lámpa ott maradt a lány feje felett és már nem is lehet arrébb tenni mert megtörik a pillanat varázsa....
Szerencsére a magas érzékenység jelei nem mutatkoznak így fekete-fehérben, de a záridő még hagyott volna lehetőséget lejjebb menni.
Szép fényeket!

szega válasza:
Átkoztam is a sorsot hogy az a lámpa ott volt, sajnos mivel nem akartam megtörni a pillanat varázsát, így inkább nem avatkoztam be a helyszínbe. Habár lehet hogy ez volt a sok hiba egyike amit elkövettem. Köszönöm hogy leírtad a gondolataid. Örültem!
(ui: szerencsére még iso 800-nál még nem zajosodik nagy mértékben a képek. Annyira azért már használható az érzékelő ami a gépben van. Nagyobb záridőt viszont semmiképpen nem használtam volna, ahogy ismerem magam nagyon valószínű hogy egy 1/60-t vagy 1/40-t nem tudok kitartani, főleg kora reggel)

adott pontszám: 3
2011. augusztus 3. | 23:10 | Pálfi Nimród

Életképek? Na és mi ez . Szeret vagy nem ?Ha nem jössz megcsallak! Már a zoknit levettem.
Szerintem csak egy családi vagy egy emlék fotó magadnak ,de egyébként semmi .
Lehet a háttér szőnyege natúr többet mutatna a csaj meztelen lábával.
Nem jön a hatása az életképnek és ennyi.
Üdv

szega válasza:
Értem, köszi.

2011. augusztus 3. | 21:35 | praefect

A fiatalabb, de (legalábbis képi) arányaiban erősebb mellékalak nélkül, és egy valamivel egyértelműbb szituáció mellett isteni lenne.
Így sem semmi, de témájában és elrendezésében is egyensúlytalan picit.
Mindennek dacára jó szemed van.
Nagyon.

szega válasza:
Szia! Köszönöm hogy írtál. Igazat kell hogy adjak,tényleg sokkal jobb lenne a kép, ha maga a történés lényegesen jobban kommunikálódna a néző felé. Van egyébként egy sokkal élettel telibb verzió is, de őszintén én valahogy jobban vonzódtam ehhez a némileg statikusabb képhez. Lehet hogy hiba volt. Még egyszer köszönöm hogy írtál. Üdv, Gábor

2011. augusztus 3. | 21:21 | sly_reloaded

én ezt a fotót nem értem. mit kellene látnom, amit nem látok? :)

szega válasza:
Én személy szerint egyfajta modern és régi idők valamiféle kontrasztját szerettem volna megmutatni, vagy legalábbis a szituáció erősen ezt a hangulatot árasztotta. De igazából nem akarom megmagyarázni a képet, azt hiszem hogy praefectnek igaza lehet, tényleg hiányzik belőle némi történés, ami még inkább feltöltené élettel a képet. Örültem!