BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. május 1. 10:30
Elmúlt 73 év

Sándor György humoralista (kissé nagy lett, bocsi, de nincs kreditem, hogy feltegyem újra. Kihúzod az asztalra rákattintasz és teljes méretben látni.)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2011. június 9. | 18:30 | Szluka János

Szokatlan kompozíció! Viszont nagyszerű kép! Gratulálok!

hapicica válasza:
Köszönöm!

adott pontszám: 5
2011. május 29. | 14:05 | Roti

Szia!
Képminősége kiváló, kontraszt is elvan találva. fekete-fehér szín számomra hangsúlyossá teszi.
A kép címe jól tükrözi az úr arckifejezését és nézését. A szemeibe nézve fáradságot meggyötrést látok. Az ajak helyzetét olyannak ítélem meg, mintha éppen sóhajtásra készülne. Fejtartás pozíciója is illik a képez. Ez a tükrözésen is javít kissé. Ez a pocizói olyan érzetet ad, hogy arra gondol, hogy "Jaj Istenem"

Viszont ez a tükrözés bennem nem mozgat meg semmit. Inkább a tekintetemet a két arc közé vonzza. Amit nem tartok előnyösnek. Ettől függetlenül 5 pontot érdemel.

Légy szíves a válaszodban írd meg, hogy te mit szerettél volna érzékeltetni a tükrözéssel, mert kíváncsi vagyok a te szempontodra is.
köszi!

hapicica válasza:
Szia és köszönöm értékelésed. Ez az ember számomra egy talány. Szembesít minket esendőségünkkel, hibáinkkal. Az interjú közben gondoltam erre a képre, amikor saját magának állít tükröt. Üdv!

adott pontszám: 5
2011. május 5. | 13:08 | poc

Szia!
Ne viccelj! Ezt hiba lett volna kisebb méretbe felrakni! Szerintem nagyon ütős lett, így amikor az ember rátekint nem marad el a hatás.
Nem tudom szavakba önteni a bennem megfogalmazódott gondolatokat. Az ember letekint magára túl az élete derekán...vagy ahogyan a kissé elcsépelt mondás tartja: Szem a lélek tükre.
Engem megfogott és 5 pont.

Sok ilyen jó képet kívánok!
Üdv,
P

hapicica válasza:
Nagyon köszönöm!

adott pontszám: 5
2011. május 5. | 09:59 | Új tom00

A hét legkevesebbet értékelt kép.....itt tartunk. Úgy tűnik manapság már tényleg csak az agyon-vissza fotóboltolt műanyag borzadványok a sikeres képek itt fotozz-on, és a hosszú záridő+dohány szűrő elég a tökéletes sikerhez. Az olyan fotók, amik nem égetik ki a retinámat, de ellenben jelentősen hat a gondolataimra, az érzésvilágomra háttérbe szorulnak. Mert a mai emberek többsége nem tud nem akar és észre sem veszi ha érez valamit. Lusta elgondolkodni, az érzelmi intelligencia drasztikus módon csökken globálisan. A külsőség a lényeg, a csillogás villogás tartalom nélkül.
Gratulálok a fotóhoz. Erős képnek tartom.

hapicica válasza:
Köszönöm! én már csak ilyen maradi fotós vagyok. Nekem is tetszenek a dohányszűrős, csilivili fotók...ideig-óráig. Aztán olyan az egész, mintha eltelítődnék cukormázzal, ami a végén már keserű. Üdv!

adott pontszám: 5
2011. május 3. | 04:07 | harminchat

Szia! Sándor György ha tükörbe néz, nem a haját igazítja...és nem azért mert nem sok maradt...inkább mert mélyebbre szokott nézni. Fürkésző alkat. Szembenézni, mögénézni, felnézni, vagy lehajolni valakihez...és amit megnéz meg is szeretné mutatni, ahogy ő látta, de azt sem bánja, ha más másra gondol. A lényeg a nézés, az elgondolkodás.
Kicsit nagy lett, pedig nem akart nagy lenni és fekete-fehér, pedig nem akart fekete-fehérben látni. Azt hiszem.
Jó kép, mert elgondolkodtat. Ki ő, és ki a tükörkép? Tudja kivel néz szembe? Talán beszélget, gondolatban? Hosszú monológ, vagy sok-sok kérdés?
Jó kép, éles, fényes. Gratulálok!

hapicica válasza:
Nagyon szépen köszönöm értékelésed! Valahogy bennem is hasonló gondolatok jártak fotózás közben, s ezért készült el épp így a felvétel. Szép fényeket!

adott pontszám: 5
2011. május 2. | 20:36 | pilipár

Azt gondolom, hogy ez a portré illik a müvészhez, ö maga sem "szokványos", sem stílusát, sem gondolatait, sem elöadásmódját tekintve nem sorolható az "átlagos" elöadómüvészek közé. Talán épp ezért érdekes a karakterének bemutatása ebben a formában.
Gondolkodom egy ideje, mit is írjak a képhez, úgy, hogy értelmes is legyen, de akárhányszor ránéztem eddig, mindig a szabásmintával kóborlós jelenet jutott eszembe, egyik klasszikusa...olyan különleges humorral füszerezett jelenet volt az, mint ez a különlegesre szabott portré.
Ez a véleményem lényege, mert az élesség, és a ff dícsérete most számomra másodlagos.
Üdvözlettel! Pilipár

hapicica válasza:
:-) Az a szabásmintás történet ma is megállná a helyét és megint mutatnák neki az utat. Megtisztelő a véleményed, köszönöm!

2011. május 1. | 20:29 | Alexander Nevermind

<25
Szia,

..Valahogy nem jönnek a kommentek.
Igazából nehéz helyzetben is az értékelő.
Jó kép lett ez. Kicsiz fura a megvalósítás, nagyon jól néz ki az alap képed, de tettél bele egy kis Sándor György féle csavart, és azt kell mondjam, hogy jó is lett ez a kis játékosság.
Egy kis apró észrevételem lenn, a bal oldali profilnál van egy kis cikk cakk a nyaknál.
Én azt beégettem volnaa háttérbe, illetve kiretusálnám.
A szerkesztésed is kissé formabontó lett, mert a jobb oldali arc már nagyon felülre került, de illik ez a képi világ és megvalósítás a modelledhez.
Neki tetszett a kép?
üdv. Krisz

hapicica válasza:
A cikk-cakk az 8inge részlete, de igazad van, apró nüansz, de jobb lenne nélküle. Megtisztelő a véleményed! köszönöm!

2011. május 1. | 14:00 | ripet

Nagyon jó koncepció!
Olyannyira működik, hogy rögtön támadt is ebből egy ötletem! Nekem jobban tetszene az a kép, amikor az idős humorista visszatekint a fiatal önmagára. Persze ez egy 50 éves projekt lett volna...
Ez így most nekem kicsit olyan, mint Paulikovics Iván Karinthy szobra a XI.-ben. Még egyszer mondom, szerintem nagyon jó koncepció!

hapicica válasza:
Ahhoz későn születtem! :-))))) Köszönöm az értékelést! Üdv!

2011. május 1. | 10:47 | Dante Darker

Nagyon szépen kiemelt arcél, jó világítás. Olvasható róla az ember. Írom ezt a bal oldalról. A jobb oldali tükrözés szükségességéről még gondolkodom. Lehet egyfajta Isten/bölcs absztrahálás-szerű, de nem vagyok biztos...

hapicica válasza:
Egyfajta számvetést, szembenézést szerettem volna kifejezni vele. Amolyan hamleti koponya-utánérzést. Gondolkodj :-))) Köszi.