BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,35
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. november 14. 11:07
Felemelő reggel ---- Lyon reptér 2.rész

A becsillanás szándékosan hagyva.A tetők és antennák belekomponálásával absztraktabbá szerettem volna tenni egy picit. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2010. november 18. | 10:04 | Marcali Gábor

Üdv!

Alulról többet mutattam volna, mert nekem így nagyon kevés. A vágással sem tudok nagyon kiegyezni. Az ff nem rossz, bár színesben is megnéztem volna. A becsillanás itt egy kicsit nekem már sok, nagyon erősen süt a nap, ez elég zavaró és a gép is lehetne nagyobb.

Gábor.

zoliologia válasza:
:)Ahhoz képest hogy minden zavar a képen elég könyörületes voltál a pontozásban:)

Köszönöm az értékelést és a pontot!

2010. november 15. | 00:29 | Razek

biztos hülyevagyok de nekem egyáltalán nem jön át a képed... magyarázd már el lécci 1 lehetőleg nem túl összetett mondatban... köszike

zoliologia válasza:
Egy napsütéses reggel,amint egy repülőgép éppen felszáll az óriási csillogó nap felé,mindez minimal stílusban,egy kis absztrakttal megfűszerezve a kép alján.Csendélet-életkép,és akár elkapott pillanat.

adott pontszám: 4
2010. november 14. | 22:26 | boxhunor

Tetszik,hogy a becsillanást hagytad. Sokan mániákusan szedik ki az ilyesmit a képeikből. Nyilván van olyan kép (divat, reklám, képeslap, stb...) ahol ez zavaró, de alapesetben miért kellene titkollni, hogy ez egy kép és nem a valóság... Mintaha nem lenne nyilvánvaló... Jó ötlet volt a monokróm szinvilág is. Egyebekben a képet kissé üresnek érzem, ez az oldalarány még jobban tágítja a teret de tartalom nélkül. Printscreenel gyorsan kipróbáltam, hogy kivágom a képet és a nap felett vízszintesen elvágom, máris jobb lett, igaz hogy egész más alakú lett a kép, de mégis szerintem a látvány nagyon sokat javult, még akkor is ha a nap felső sugarai + a becsillanás eltűnik.

Üdv

zoliologia válasza:
Igen,én pont ezért nem vágtam,sajnos az alap kép ezt a vágást tette lehetővé:(

Köszönöm az értékelést és a pontot!

adott pontszám: 5
2010. november 14. | 13:18 | viktorcseh

Üdv
Szerintem egész jó minimál lett. Nekem a kép alsó része tetszik a legjobban, mert ott sok látnivaló van. Az antennák olyanok mintha valami UFO-k lennének. Nekem tetszik de a becsillanás szerintem felesleges képi elem és rosszul is néz ki. De ha neked így tetszett akkor én most mit kötekedjek? :-D
üdv

zoliologia válasza:
Azt szeretem benned hogy nem vagy valami szigorú.Nagyjából mindig úgy nézel egy képet ahogy azt kell(legalább is hozzám hasonlóan),de ha tré van,akkor sem tulajdonítasz neki nagy hibát(na ez nálam nem mindig van így)!Köszönöm!

adott pontszám: 3,7
2010. november 14. | 12:09 | Luigi2008

Szia. Szerintem nem volt jó ötlet belekomponálni a tetőket, antennákat ezzel nem lett absztraktabb. Én csak a repülőgépet és a Napot komponáltam volna bele, mert úgy letisztultabb hatása lenne. Így szerintem inkább zavaróak a tetők, minthogy hozzáadtak volna a fotóhoz, vagy ha már mindenképpen szeretted volna belevenni akkor viszont az egész épületegyüttest kellett volna. A becsillanás és az ff tetszik, van egy sajátos hangulata így a képnek. De az alján mindenképpen érdemes lenne levágni az épületeket szerintem.

zoliologia válasza:
Helló!

Igen,ez megfogja osztani a közönséget.Valakinek pont ez tetszik:)

adott pontszám: 4
2010. november 14. | 12:01 | Zoran_2

Szia!
Korrekt ellenfényes fotó, kár, hogy nem nagyobban tetted fel. Azért persze érlevehető a kép így is.
A Nap és annak becsillnása viszi a hangulatot, de a becsillanás, akár szándékosan hagytad meg akár nem nekem nem tetszik. Így nagyon furcsa hatása van .. mintha 3 nap lenne jelen a képen, és sok ez így. Szinte a kép fele erről szól, és nem a reptérről - rátelepszik a képre, és elnyomja a többi képelemet.
A képarányok megtartása miatt mindenképpen vágtam volna felülről a 3:2 képarányt figyelembe véve, és akkor a repülő is jobb helyre szerkesztődik.
Az alsó tetőrészletek tetszenek szintén - bár ettől még nem absztrakt egy kép - de ez mellékes is.
Szóval jó ez a kép, tetszik. A felti dolgok javításával lenne szerintem igazán kiváló.

Zoran

zoliologia válasza:
A becsillanás nálam plusz hangulati elem,kár hogy téged zavar,vágni azért nem akartam mert a nap már így is be lett szorítva,ha felülről vágtam volna akkor aztán...
Érdekes hogy a repülő ahogy száll fel a tűző nap felé,ezt sem te,sem a másik értékelő nem hozta fel,pedig ettől tetszik nekem ez a kép,és ezért raktam fel:)
Persze köszönöm az értékelést és a pontot!

adott pontszám: 3,5
2010. november 14. | 11:22 | The Eye

Szia! Hát ez a kép elég furcsára sikerült. Nekem valahogy nem közvetít semmit. A nappal szembe fotózás általában nem szerencsés néhány kivételtől eltekintve. Ha már FF képet csináltál, én a felhőket jobban kiemeltem volna, illetve a jobb oldalon lévő kondenz csík zavaró, mintha sérült lenne a kép.
A vágásnál én a az épületeket antennákkal együtt kihagytam volna, csak a repülő és a nap, erősebb tónusokkal és szükebb vágással, jobb hatást keltene.

zoliologia válasza:
A nap szerintem itt pont hogy jó,a jobb oldali kondenz csík problémát nem értem.Készült belógó épületek nélküli verzió is,de így absztraktabb szerintem,ezek nélkül nagyon üres lenne a kép.