BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. július 30. 08:21
-

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2010. augusztus 8. | 22:50 | newstyle.fashion

Ne haragudj, de úgy érzem, hogy egy jó képet rontottál el ezzel az utómunkával. A kevesebb néha több, ebben az esetben is szerintem jobb lett volna a kép, hogyha bár szerkesztesz a fotón, de nem ennyire sokat, engem zavar ez az utómunka. A lány pillantása, kéztartása, testhelyzete tetszik, leszámítva a behajlított lábat, szerintem nem előnyös, vastagítja a combját. Ha a bal lábát a jobb mellé rakta volna, akkor biztos vagyok abban, hogy ugyanebben a testhelyzetben jobb fotó született volna róla. Szóval tudatos, kreatív, de javítandó.

-[ Nagyi ]- válasza:
Köszönöm, érkezik majd a szolidabb verziós is! Esetleg addig is megnézhetnéd a másik, kalapos, lensbaby-vel "behúzott" fotót is, ugyanaz a modell, más szín, és formavilág! Örülnék, ha oda is bekukkantanál!

2010. augusztus 5. | 10:24 | Dani77

Hűű, ez nekem nagyon nem jön be ( utómunkára gondolom ) , de szubjektív, ezért nem pontoztam.

-[ Nagyi ]- válasza:
Kaptam érte kritikát rendesen, majd felteszem a szolidabb verziókat!
Köszönöm az értékeléseket!

adott pontszám: 1
2010. augusztus 4. | 11:59 | vassfoto

Szia!

Hol is kezdjem, az utómunka számomra botrányos. A modell bőrét agyon retusáltad, a színeket túlságosan kiégetted, a vágás sem a legjobb, ez így nem szép! Érdemes lenne vagy újra lefotózni vagy csak a nyers képet újra retusálni, biztosan segítene!

Sok sikert! :)

-[ Nagyi ]- válasza:
Köszönöm a véleményed, szubjektív, mint ahogy már leírtam. Van jó pár ember, akinek meg pont ez a színvilág jön be. (Itt is akad ilyen, és egyéb fórumokon is)
Természetesen tiszteletben tartom, hogy neked nem tetszik, szerencsére újrafotózni nem kell, természetresen megvan szolidabb utómunkával is, majd azt is töltöm.
A vágással kapcsolatban azért megírnád, hogy miért nem jó? KÍváncsi vagyok a véleményedre!

2010. július 30. | 19:08 | Sora

Helló! Remek a képed nagyon tetszik a kontraszt és remek a fény esése. Szerintem bármely magazinban megállná a helyét mint reklám, de ami nekem a legjobban tetszik a képen,azok a színek! A tégla színessége, a hölgy ruhája.. Véleményem szerint még valóságon belüli, ha érted mire gondolok. Én csak azért nem adok rá maximum pontot, mert hozzám nem áll közel a téma. Nekem nem elég kreatív. Bocsi

-[ Nagyi ]- válasza:
Helló!
Köszönöm, hogy értékelted a képet! Örülök, hogy tetszik a kép, bár nem értem a négyes pontot. Ha számodra kifogástalan a kép, akkor 5-öst érdemelne, ha nem áll hozzád közel a téma, akkor meg ne pontozd! De mind1, nem a pontszámok hajkurászása a lényeg! :) Egyébként a bejegyzésed a legjobb példa arra, hogy midig is szubjektív marad a képek értékelése, van, akinek a színvilág nagoyn mesterkélt, és már túl van -a klasszikusok idézve- "valóságon". Szóval örülök, hogy bejön a kép, mégegyszer köszi, hogy bekukkantottál, és írtál!
Szép napot!
Nagyi

adott pontszám: 4
2010. július 30. | 16:25 | gyegyo

Csinos fotó, de nekem ez az effekt nem jön be. Szívesen megnézném e nélkül. További szépeket.

-[ Nagyi ]- válasza:
Lesz olyan is! :)
Köszi, hogy bekukkantottál

adott pontszám: 4
2010. július 30. | 13:41 | Zoran_2

Szia!
Kreatívnak kreatív - az utómunka is - de nem biztos, hogy egy ilyen tiôpusú portréra illik. Nekem nagyon természetellenes lett a végeredmény.
Kár, mert az alapképből kiindulva a természetes utómunka irányába úgy érzem jobb végeredmény született volna.
Pl. a bőr textúrája .. itt szinte semmi sem maradt belőle.
Üdv. Zoran

-[ Nagyi ]- válasza:
Köszi! Természetesen megvan az a verzió is, hamarosan találkozol még más képekkel ugyanerreől a modellről, ahol nem mentem el ilyen irányba... Köszi a véleményt! :)

2010. július 30. | 09:21 | Landser_2

A modell nagyon szép, ami visszatetszést kelt az a lábfeje. Retust elbírta volna, olyan így mint egy 70 éves vénasszonyé.

-[ Nagyi ]- válasza:
Bár én nem látom ennyire rossznak a helyzetet :), de igazad van, a lábfej kimaradt.
Köszi, hogy benéztél, és véleményezted a képet. Lesz még további kép erről a modellről! :)