BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: koncert - színpad
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. június 8. 16:10
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: MÜPA
  • Készítés ideje : 2010-05-22
Tűz

Jazz-ünnep a Művészetek Palotájában: 20 éves a Trio Midnight. A képen: Balázs Elemér. Köszönöm a "sok" véleményt...:DDD 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. június 9. | 20:46 | Blex

Bocsi h újra :)
Nincs koncert fotóm valószínű nem is lesz :)
Rossz érzés fogott el a válaszod után , de ha a koncertfotósok értékelésére vártál , lehet még mindig nem lenne alatta vélemény.
Úgy írtam le a véleményem mint nem hozzáértő egyszerű néző. A címmel azért lehet egy kicsit terelni a nézőt h te mit éreztél mit szeretnél kifejezni.
Én is számtalanszor vagyok a legkevesebbet értékelt képek között ,de egyszer nem feltételeztem h valaki azért ad kevesebb pontot mert oda került. De engem is elszokott gonolkodtatni mért is kerül oda , csak jelent valamit. Ha pedig rossz lenne a kép , simán kapna 15db hármas pontot , ezek szerint nem rossz de nem tudnak vele mit kezdeni az értékelők.

Remélem nincs harag, mert én ezt gondoltam.

Üdv és szépeket!

Memory válasza:
Köszönöm a véleményedet és természetesen nincs harag, csak kicsit elkeserített ez a közömbösség az oldalon...
Neked is szépeket! Üdv!

adott pontszám: 4
2010. június 9. | 19:38 | Blex

Hali!
Elég nehéz, megkezdeni a hasonló képek értékelését :)
Igazából a szerkesztés, élesség, a sötét háttér tetszenek.
Ami nem: a bal felső piros rész, a kicsit erős fények az arcon lehetett volna még alul exponálni.
És a tekintet a mozdulattal, miből szerintem épp a ritmus hiányzik.
Persze elég nehéz zenét, hangokat, ritmust képi formában megmutatni, de én úgy mond nagyobb átéléses pillanatot várnák egy ilyen címhez.
A zene az biztos szuper volt.
Üdv szépeket!

Memory válasza:
Szia! A hét legkevesebbet értékelt képe, akkor ez jó már nem is lehet - gondolhatják. Nem is értem, miért olyan nehéz ilyen fotót értékelni...talán mert kevesen próbálkoznak ezzel a "műfajjal" itt a fotozzon... Ne haragudj, de ahogy a képeidet elnézem, neked sincs sok közöd a koncertfotózáshoz...

Hogy mi lehet zavaró jelen esetben a piros részben, nem értem...úgy érzem, fokozza a hatást, a "tüzet" a zenében, kiemeli a dob színét is...vagy valami hasonló. Én legalábbis így gondolom. Ami azonban az értékelésedben igazán elszomorít az ez:"nagyobb átéléses pillanatot várnák(nék...) egy ilyen címhez". Most őszintén: a címet vagy a fotót értékeled? Ha nem a "Ritmus" címet adtam volna a képnek, akkor lehet, hogy jobban tetszene? Hm...majd gondolkodom valami eredetibb címen...

Mindenesetre köszönöm, hogy egyetlenként foglalkoztál a képemmel!Félreértés pedig ne essék, nem a pontszámmal van problémám...Jó fotózást és szép fényeket Neked!
Üdv,
Memory

adott pontszám: 5
2010. június 9. | 19:11 | cilivagyok

Szia,
mindig tudok örülni, ha valaki lelkesedik a jazz iránt. Ha elmentél már valami. : ) Ráadásul a zenekar is jó lehetett, mint mindig. : )

A képről.
Bizonyára nehézkes egy koncerten olyan képet készíteni ami megállja a helyét. Már csak a fényviszonyok miatt is, bár ezt sok mindennel ki lehet küszöbölni. : )
Azt sajnálom, hogy a dob nem egészében látszódik. A bal oldalon elmerült a sötétségben. Viszont minden mozzanata él. : ) Ami egy képben nagyon különleges. : )

Szóval, örülök, hogy láthattam ezt a remek képet. : )

Memory válasza:
Szia!
Örülök a véleményednek. Valóban nem egyszerű ilyen sötétben fotózni...:) Ezért is tudok örülni, amikor egy-egy kép legalább éles.:) Igen, szerencsésebb lett volna, ha egészben látszik a dob, dehát sajnos szabad szemmel is ezt lehetett látni...:)

Az értékelésed elejére kitérve: ki is tagadnának a családból, ha nem lelkesednék a jazz iránt...:)) Ha ismered a zenekart (márpedig az írásodból ezt vettem ki), akkor tudod, hogy van még egy bőgős és egy zongorista tag is. Nos, a bőgős az édesapám, a zongorista pedig a nagybátyám, édesanyám öccse.:)))A koncert pedig tényleg nagyon jó volt!:)

Köszi mégegyszer, hogy írtál!
Üdv: Memory