BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,06
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. március 4. 11:41
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Szolnok
Zsófi

ismét ismét ismét:) remélem még senki nem unja ;) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2010. március 11. | 22:08 | matephoto

Modell ás pózállásban nagyon jó,de a világítás nem:S "megkékült" haja,szerintem túlretusáltál. meg lába túlszoláriumozott.:) de mégis adok négyest:)

Don berthy válasza:
:DDDDDD de mégis jó lenne megtanulni írni :)

2010. március 8. | 15:38 | Szofi23

Köszönöm szépen!:)A továbbiakban figyelünk az említett problémákra!

Don berthy válasza:
figyelünk ám :)

adott pontszám: 4,3
2010. március 6. | 20:36 | KreeZonas

Zsófit nem lehet megunni, pláne hogy egyre merészebb képekkel lepsz meg minket! Tetszik a póz, nőiesen lágy, a sokat emlegetett "kemény arcú" Zsófi itt igenis gyengéd. A smink így lehunyt szemekkel látszik, és tetszik, szerintem jó választás volt. És az anyajegy most is kell oda :) Az ajka tartásában én látok némi minimális csücsörítést, vagy biggyesztést, ami tetszik.

A fények az arcán, mellkasán nagyon szépen beállítottak, de ezt nem mondhatom el a lábának látszódó részéről, oda mintha nem jutott volna, mintha másik képből való lenne. Szélesebben kellett volna szórni a fényt szvsz. A bal kézfejéből pedig így túl kevés látszik szerintem, megint olyan, mintha nem hozzá tartozna.
Remélem van még ebből a sorozatból, vagy ha nincs, készül még :) Gratulálok! Várjuk a többit!

Don berthy válasza:
van még :) és még ami jön ;) köszönjük szépen! a kézfejet én is látom, viszont a lábbal nekem nincs bajom.
B.

2010. március 5. | 11:36 | Farkas

Lehet, egy ilyen szépet unni?

Don berthy válasza:
nem :)
B.

adott pontszám: 5
2010. március 5. | 06:58 | Bálint László

Megunni? Ne viccelj! Gyönyörű lány, a végtelenségig el tudnám nézegetni...neked pedig köszönet amiért ilyen szorgalmasan és lelkesen prezentálod :)
Ez a kép még talán jobban is tetszik mint az előző, gratulálok hozzá!
Remélem nem az utolsó tagja a Zsófi-sorozatnak :D

Don berthy válasza:
nem bizony :)
köszönjük!
B.

2010. március 4. | 21:41 | h.rom

Aligha megunható. Szerintem a sorozat eddigi legjobb darabja...

Don berthy válasza:
köszönöm
B.

adott pontszám: 3,5
2010. március 4. | 20:55 | ningbo

Túl kontrasztos lett, a fehér részlettelenné vált. A fekete haj iszonyúan zajos lett a világosítástól, a kézfej csonkolt hatást kelt. A combok a helytelen világítás miatt foltosak. Hiányzik a retus és a HK képekre jellemző utómunka. Koncepcióban a rendezői jobb kéz hibádzik, ettől eltekintve a póz előnyös a modellnek, de az utómunka kivitelezése szerintem nagyon átgondolandó.

Üdv

Don berthy válasza:
semmi többet nemtudok elmondani.
majd javítok!
köszönöm
B.

adott pontszám: 4,2
2010. március 4. | 20:04 | gyerekes

Szia! A modell szép, a sminkje is hibátlan, a drapéria elhelyzése is izléses. Amiért kevesebbet adtam, hogy szerintem kicsit túlteng a fehét, mint háttér, a drapéria, amely a hölgy derekánál és a bal kezénél egybeolvad a háttérel.

Don berthy válasza:
monitor kalibráció :)
nem fagyi, h. olvadjon!
köszönöm
B.

adott pontszám: 4,6
2010. március 4. | 18:16 | Alexander Nevermind

Szia, Unni? Zsófit? Ne hülyéskedj :)
Nagyon tetszik ez a póz, tetszik a szemlesütés is, lehet ez hülyeség de a eltakart kéz is látszódhatna, a mellek takarása és láthatóságának aránya most szerintem nagyon OK. A támaszkodó kéz nem lett szép.
Kicsit idegennek hat, valószínűleg a színkülönbség miatt. A tömörítésnél vihetél bele egy kis minőségi romlást, valahogy az arcnál, a hajnál érzek egy kis "zavart", de ez most nem gond hisz Nálad tuti e téren minden rendben a képpel. Lehet egy picit több hely nem ártott volna még körülötte, de így koncetráltan kapjuk meg Zsófit, és remélem még kapjuk is :) Üdv. Krisz

Don berthy válasza:
nagyban rendben tényleg :) érdekes az a színkülönbség, ott mitől volt más hatása ugyanannak a fények, majd kiderítem :)
kapjátok ám még!
köszönöm
B.

adott pontszám: 4,9
2010. március 4. | 17:02 | Semiramis

Ez már igen! Egyre jobbak a képeid! :-) Nőies, szexi mégis elegáns beállítás. Ami nekem kicsit bántó a semmiből előtűnő kézfej. A szerepét fontosnak érzem, mert érzékelteti, hogy azon támaszkodik Zsófi, ha nem látszódna egyáltalán, akkor az még rosszabb lenne. Ugyanakkor én úgy csináltam volna meg, hogy látszódjon a bal karja is - ez keretezné a dekoltázst és szerintem jobban rá is helyezné a hangsúlyt. A másik az alsó láb: látom térdben be van hajlítva és a lábszár a jobb láb alatt van. Ezzel az a baj, hogy igencsak vastagabbnak tűnik az ő bal lába és fátyol sem szépen takarja ki a térdet. Itt inkább folytonosan és párhuzamosan a combbal helyeztem volna a fátylat - ezzel tudtál volna adni egy ívet a combnak és a másikhoz hasonlóan optikailag vékonyítottad volna. Még a sminket (szemen) tartom erősnek: még ha a haja sötét is, de ehhez a pasik annyira nem értenek, tudom :-)
Ettől eltekintve nagyon szép, glamour-os fotót készítettél! Még úgy lehetne fokozni, ha Zsófi a szemünkbe nézne! És NEM: még nem unjuk! :-) Legalább is én nem :-)

Üdv!

Don berthy válasza:
köszönöm :)
majd együtt is ;)
B.

2010. március 4. | 13:48 | pappati

dehogy unjuk! :-) nagyon cuki a kis hölgy, igencsak jótékony hatással van a fotókra. a póz sajna nem túl izgi és a fényekkel sem alkottál maradandót, de a lány varázsa átjön a képen... szerintem.
szia
ati

Don berthy válasza:
pedig szerintem egy kép maradandó :) és ha a varázsa átjön akkor volt értelme :)
B.

adott pontszám: 4,7
2010. március 4. | 13:32 | Roland78

Szia Berthy. Mindenki csak nézi a képet, de nem ír véleményt. Hát én most leírom az enyémet :)
Mivel ez is egy része az eddigi Zsófi képeknek, valamilyen szinten muszáj azokhoz hasonlítanom. Hogy esetleg ez miben más, jobb-vagy rosszabb-e.

Amit pozitívumként látok, érzek:
Ez a kép, hangulatvilágában,beállításában és az egészet tekintve teljesen más, mint az eddigiek. Jobbnak tartom Zsófi testhelyzetét, lehet látni a "megszokott" átlós szerkesztés alkalamazását, ahogy tartja magát.
Magabiztosabb az arckifejezése (talán eddigre már jobban megszokta a kamerát) :) - pont kellemes a "kisugárzása", az ártatlansága.

Ami negatívum számomra:
- ismét vannak testrészek, amik a fátyol miatt kimaradtak,lemaradtak. Ilyen pl. a bal keze - ami mintha csak úgy kinőtt volna a semmiből (sztem kicsit visszább lehetett volna hajtogatni a fátylat, hogy látszódjon a könyök,alkar vonulata is)
A derék,csipő vonulat eltűnik a háttér színe és a megvilágítás miatt. Esetleg egy világos rózsa háttérrel kellene ugyanígy megpróbálni. Ha nincs ilyen, akkor esetleg kevesebb derítéssel,fénnyel.
Kevesebb fény talán jót tenne az arcnak is - bár ez nekem pont tetszik így ahogy van. :)

Fénymérés: én kékes köd-öt érzek a lábakon, a bal kézfejen és a haj mögötti fehér részeken.
Ezt mindenképp javítani kellene véleményem szerint (hacsak nem szándékos) :)

Üdv,
Roland

ui: nem kekeckedés, de milyen hideg volt a szobában? :) Ugyanis a lábakon megjelenő "foltocskák" ha jól tudom nőknél jobbára a hideg miatt van. Egy PS bőrlágyítást talán megért volna.

Don berthy válasza:
fránya fátyol... :) kékes ködre nemtudok mit mondani, én nem észlelem. :)
nem volt hideg, és bőrlágyítás van rajta, csak nem akartam túlzásba vinni ám, mert akkor azzal vádolnak, h. babásítok :)
köszönöm a részletes véleményt! :)
B.

adott pontszám: 4
2010. március 4. | 13:22 | fehér elefánt

Na ezt így már blokkolnám. Legalábbis az előzőkhöz képest tömörebb és átgondoltabb képnek tartom.
Közelebbről nézve sajnos az arcbőr retusálása nem lett tökéletes. Egy kis részen olyan, mintha az arcszín belelógna a hajba (a modell bal szeme fölött), és a szinte pórustalanná lágyított arcon furcsán mutat az intenzív smink. Feltehetőleg a tömörítés sokat rontott a kép minőségén.
Szerencsésebbnek tartanám ha a két comb egymás fölé került volna, mert így az alsó aránytalannak hat a felsőhöz képest. Talán jobb lett volna egy kicsivel feljebbről fényképezni, hogy a hátrahúzott lábszár/lábfej is látszódjon egy kicsit, és akkor másir nncs probléma a combok tartásával, amelyek így némileg csonkoltnak tűnhetnek. Az is igaz hogy az már egy másik kép lenne. Csak így tovább, tessék bátran töltögetni, Zsófit amúgy is szeressük.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Don berthy válasza:
Köszönöm a véleményt és nem utolsó sorban a kreditet!Remélem majd sikerül méltó képpel +szolgálnom;) ezen a felbontáson max minöségbe ekkora lett:)
B.