BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. december 4. 15:15
Don't leave me

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2010. január 2. | 18:09 | chriskross

Szia! A jó öreg HPM-70, ha nem tévedek. Tetszik a kép, de a szöszök zavaróak és kicsit zajos is. Bal oldalról vágtam volna még belőle, legalább a csatlakozásig, de még pár centivel felette is. Tetszik, így FF-ben.

csöppség válasza:
köszönöm!

adott pontszám: 3
2009. december 6. | 14:20 | Now

Szia! A kép letisztult, jól megformázott. Szépek az árnyalatok. Jó szögből van fotózva. Jól mutatja a kép a letisztult formákat, a lényegi vonalak az igazán szembetűnőek, amit igazán elősegít a helyes fókusztávolság megválasztása is! Nagyon tetszik a kép fény dinamikája, szépen látszik a kábel és a gumis terület is (bár ott egy árnyalatni világosítás nem lenne rossz, de még éppen látszik).
Nem igazán értem hogy a második (távolabbi) fülhallgatót miért kifelé fordítva helyezted el, miért nem láthatjuk a belsejét vagy ha az ugye túl sötét is a képhez akkor is legalább valamilyen szögben.
Ami azonban a képben zavaró hogy a fülhallgatón van egy szösz szál ami teljesen elrontja az összhatást, érezteti hogy ő nem odavaló, megtöri a letisztult formákat, elvonja a szemet a lényegről, hasonlóan igaz ez a porra is a fekete illetve fényes felületeken.

A másik furcsaság a távolabbi kábel, ami a szaggatott, pöttyös hatást kelti, kellemesebb lett volna egy átmenetes erősödés vagy halványulás.

Szerintem a kép jó elgondolás, tudatos, de javítandó.

csöppség válasza:
Köszönöm szépen az átfogó értékelést! Csak annyit fűznék hozzá hogy egy koncepció alapján csináltam több képet, egy sorozatot erről a fülhallgatóról. És azért van a másik fülhallgató kifelé mert a történet ezt kívánta meg. Ami a szöszt illeti igazad van annak nem kéne ott lennie.
Üdv

2009. december 6. | 08:15 | kistamas

Üdv.
A méretezés nem a legtökéletesebb, és a cím sem. Ha már egy fülhallgató van a képen, akkor illene valami zenés címet adni a képnek. A fókuszálással is jó, és ami még nagyon tetszik a képen (ami én csak kis méretben vettem észre), a fentről jövő megvilágítás is jó.

csöppség válasza:
Köszönöm!

2009. december 5. | 22:42 | eszter.neuberger

Szia! Tetszenek az ilyen fekete-fehér makró fotók, és igazán jó a homogén háttér. A kép egyetlen hibája, hogy már sokszor láthattunk ilyen témájú fotót, mindenféle kivitelezésben, viszont gyakorlásnak tökéletes, és a végeredmény nagyon tetszik. Az élességet nagyon profi, legalábbis engem megvettél. :)

csöppség válasza:
Köszönöm! =)

adott pontszám: 4
2009. december 5. | 17:44 | Razek

Szia! Érdekes kép, meg van szerkesztve (a macska meg fel van mászva a fára:), de túl sok extrát sztem nem vittél bele (vagy csak nekem nagyon művészi és nem értem meg) . A cím ne hagyj el ami elég jól sikerült, de úgy érzem nekem nem tudtál történetet mesélni. Viszont nem rossz kép, tetszik a szürke árnyalatos színvilág, talán próbáld meg eladni a Cégnek;)

Üdv

Ádám

csöppség válasza:
hehe szívesen eladnám... Amúgy azért nem érted mert ez csak egy része a sorozatnak. Ha az összeset látnád akkor értenéd,legalábbis remélem =) és köszönöm!