BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,39
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. június 11. 08:04
  • fókusztávolság: 10mm x 1.6
  • Készítés helye (ország): Bhután
..

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2009. június 12. | 10:16 | p_istvan

Szia! Nagyon tetszik a kép! Nagyon jól megkomponált, jól visszaadja az épület formavilágát. A fekete-fehér is nagyon talál!

Üdv, Istu

Xarmapa válasza:
koszonom

adott pontszám: 4
2009. június 12. | 09:07 | Nanuq

nagyon szép és impozáns épület.. gyönyörűek lehetnek ezek a fafaragások. Azonban azt gondolom, jobb fényviszonyok között is készülhetett volna a fotó. A beeső nap fényén látszik, hogy az épület teljes árnyékban van. A fal is kicsit alulexponált, de a legnagyobb kár hogy a díszítőelemek így nem igazán érvényesülnek, sötétbe vesznek.
A nézettségért, kommentért nem kell elkeseredni, saját kedvenc fotóim is rendre itt kötnek ki, a giccseim pedig a hónap fotói között díszelegnek :)

Xarmapa válasza:
Köszi, talan az FF konverzió nem sikerült túl jól, színesben rendkívül tarkák és meghatározóak a díszítőelemek, FF-fel erről vontam el a fókuszt

adott pontszám: 5
2009. június 12. | 08:32 | anegytech

Szia! Nekem is feltűnt, hogy elég kevesen értékelnek, de próbálok magyarázatokat keresni. Egyrészről én is kevesebett jövök errefelé, mert érettségizni fogok, tehát jelenleg tanulok ezerrel. A főiskolákon viszont van, ahol még tart a vizsgaidőszak. Remélem, hogy a kisebb figyelem az emberek nyár előtti elfoglaltságaik miatt van, és talán nyáron megint emelkedik a forgalom :).
Egyébként szerintem az is gond, hogy rengeteg kép kerül fel az oldalra, és sokan csak a főoldalon megjelenő friss képeket nézegetik. Elképzelhető, hogy mire feltöltöd a képedet és elbírálják, addigra már majdhogynem eltűnik a friss fotók közül.
Mindenesetre ne add fel, mert ez a képed igazán tetszetős:). Az ff nagyon bejön, kihangsúlyozza a formákat. A nagylátó miatt eléggé torzul az egész, és mintha az épület bal oldala (a kép bal oldalán) közelebb lenne a kamerához, mint a jobb. KIcsit talán életlen is a kép, de ez annyira nem zavar.
Nemrég találkoztam egy fotós barátommal, aki hozott néhány képet, amit egy régi filmes minoltával alkotott. Sok képe életlen volt, voltak rajta kiégések, vagy zavaró árnyékok, stb. Ennek ellenére nagyon tetszettek a képei, mert sajátos látásmódot fedeztem fel benne. Mondtam is neki, hogy nagyon tetszenek, bár, ha a fotozz-ra feltöltené, akkor lehet, hogy lehúznák :).
Lényeg az, hogy látok a képben olyan dolgokat, amiken lehetne javítani, de a kompozíció szerintem szépen szerkesztett, kreatív. Szép helyen jártál, remélem több képet is csináltál, mert szívesen megnézném.
Grat! anegytech

Xarmapa válasza:
Nagyon köszönöm

adott pontszám: 5
2009. június 11. | 10:44 | nagysz

Szia!

Fotóskönyvekben gyakran olvashatni: a perspektívikus torzítást eszközként is lehet használni. Lehet, de borzasztó nehéz. Erre mutatsz te kitűnő példát, remek hangulati elem az épület dőlése, odaképzeljük magunkat a lábához.

Az ff is jó választás itt szerintem.
Tetszetős kép, grat!

Xarmapa válasza:
Köszönöm