BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. május 15. 09:22
580 gramm

A téma különlegessége miatt több érdeklődöre számítottam, azért így is örülök, hogy némiképpen bemutathattam a témát. Ez a fotózzra feltöltött utolsó kép a sorozatból, kiállítás jelenleg a Veszprém Megyei Kórház aulájában, később majd Budapestre is érkezik. Részletek ideiglenesen beállított honlapomon.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2009. június 25. | 11:53 | Krizzzti

nagyon szivszorito latvany. paranyi kis elolenyek akik az eletert kuzdenek. sikerult kozel hoznod a temat es mindezt esztetikusan bemutatni. az egesz sorozatot latva meg teljesebb a kep. en valoszinuleg - es biztosan sokan masok sem - lennek kepes lefotozni egy ilyen szomoru kis vilagot.
sok sikert a kiallitasokhoz.

Xarmapa válasza:
Köszönöm! Régen láttalak errefelé :)

adott pontszám: 5
2009. május 15. | 21:00 | AGIS

Szervusz. Eddig nem szóltam hozzá a korábbiakhoz, de mint így lezáró darab szeretném kifejezni gratulációm, és elismerésem a sorozatoddal kapcsolatban. Szívszorító látvány, a kis gyenge, törékeny csöppség, de szerencsére ahogy a sorozatod is bemutatta, sugallja, értő és gondoskodó kezek között van,ez a képek szemlélőjének afféle nyugalmat, megnyugvást ad. Mégis nehéz, a a szinte ujjnyi vastag lábakat látni, ahogy szinte eltűnik a pelenkában az apró baba. A képeidnek pozitívuma, hogy a szereplői, a koraszülött babák abszolút a középpontban vannak, mégis részletes betekintést nyerünk az őket körülvevő technikai apparátra amivel az osztály rendelkezik. Emiatt is tartom kiemelkedőnek a sorozatot. Hibaként megemlíthetném a jobb alsó sarokban lévő zajosodást a szürke műanyag felületen, de ugyan, kit érdekel? :)
Elismerésem, és köszönet a sorozat megosztásáért!

Xarmapa válasza:
Koszonom reszletes hozzaszolasod, jo hallani hogy szandekomnak megfelelo hatasu lett a sorozat, mindenkeppen celom volt hogy a nezoket kozel hozzam, de lehetoleg ne megijesszem. Kuldtem emailt, meg nem keszult el a galleria teljesen, de a kepek megtekinthetoek, udv

adott pontszám: 5
2009. május 15. | 10:42 | slacus

figyelemmel kisértem a sorozatod noha eddig nem írtam egyik képre sem.
én nagyon szeretem az ilyen képeket. lehet h valakinek meghökkentő és szomorú de ez is az élethez tartozik és ha nem készülnek róla fotók akkor az aki nem éli át ezt a helyzetet el sem tudja képzelni hogy milyen is valójában és milyen pici is valójában az a gyermek és mennyit kell harcolni hogy életben maradjon.
nagyon jó a sorozat, különösen tetszik hogy alsó nézőpontot használtál és nem felülről "felnőtt nézetből" tekinthetjük meg hanem a pici babával szinte egy síkból, így ő sem tünik olyan kicsinek mindaddig amíg meg nem látjuk a felnőtt emberi kezet.
remélem sok helyre eljutnak majd a képek és sok ember megnézheti majd és remélem hogy a pici modelled is megnézheti majd.

Xarmapa válasza:
Köszönöm, a fotózások során arra törekedtem, hogy emberi, ne ilyesztő képek készüljenek ill. később kerüljenek bemutatásra, igyekeztem közel hozni a témát (nem csak a zoommal). Tegnap nyílt a kiállítás (45cm-es fotókkal), rengetegen megállnak és beszélnek róla, úgy tűnik nem lett rossz kezdeményezés.

adott pontszám: 5
2009. május 15. | 09:52 | Surtess

Szia!
Én személy szerint nagyon szépen köszönöm ezt a megrázó sorozatot!
Idáig azért nem írtam rá,mert nagyon a hatása alatt voltam.
Valószínűleg sokan mások sem az érdektelenség miatt nem írnak,sokkal inkább a drámai képsorok hatásának tudnám be.
Érdekes dolog ez,az emberi lét értelme a gyerekvállalás,csodálatos dolog,és biztos vagyok benne,hogy ezt a kis csöppséget is nagyon szeretni fogják,illetve szeretik!
Tehát egyszerre megrázó és csodálatos!
Le a kalappal!
Technikailag tökéletes,élesség,meg minden rizsa.

Szép fényeket kívánok Neked!
Üdv:Surtess

Xarmapa válasza:
Köszönöm