BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. május 7. 07:56
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Csepp

Birdie-nek ajánlva! Volt egy cseppnyi vitánk . Gyors, korrekt , és nem is fájt .-) Ennek lezárásakor "gyúrtam" ezt a képet. Amúgy ott a csepp! És 1 képből!  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2009. május 12. | 11:53 | Tomba

Huhh, ez a kép egyszerűen gyönyörű, annak ellenére, hogy nem látjuk teljes egészében. Általános iskolás korunkban csináltunk olyan játékot, hogy egy lapra rajzoltunk egy kis történetet, amelyet lefedtünk egy üres lappal. Az üres lapra kis kihajtható ablakokat vágtunk. Az volt a feladat, hogy meg kellett próbálni kitalálni a lerajzolt történetet úgy, hogy először csak egy, majd kettő, és így tovább, ablakot lehetett kinyitni. Nagyon bolondos történetek születtek, és igen jól megmozgatta a fantáziánkat. És itt is ezt tartom a kép egyik nagy erényének. Egy kis ízelítőt adsz a képből, és a fantáziánkra bízod a befejezést. Valljuk meg őszintén, alapértelmezésben túl sok megfejtés nem kínálkozik :), de mégis jó eljátszani a gondolattal, hogy akár a természetet is meghazudtoló végeredményt tudnánk előállítani :)).

Az alapkép is nagyon jó lehet. Kifejezetten tetszik a kékes, hideg színvilág. Nagyon jól sikerült az expozíció is, hiszen az utolsó apró kis tollacskát is ki lehet venni, nem is beszélve az apró kis cseppről :). Hangulatos, kreatív ötletes kép, igen ízléses tálalásban (amit alkalomadtán szívesen megnéznék kitakarások nélkül is :)). Nekem nagyon testzik. Gratulálok hozzá.

MazsolA63 válasza:
Ö.. köszönöm Tomba!

adott pontszám: 5
2009. május 7. | 22:01 | Fáncsi

Ragyogó ötletnek tartom. Én egyenként is szívesen nézegetném, mint absztraktokat. Viszont kitakaratlanul is nagyon látványos lehet a madár. Így szinte nyújtogatom a nyakam, hogy beleshessek egy-egy kis ablakon, hogy többet lássak az egészből.

MazsolA63 válasza:
Köszönöm a véleményed Fáncsi!
Üdv.:M.

adott pontszám: 5
2009. május 7. | 17:12 | V.F.

Hűha, ez nagyon fifikás és egyedi! :)
Jó volna tudni hogy 1 képből takartál ki részeket vagy három kis kiragadott részletet raktál össze, mert ugye a befektetett munkát tekíntve ez nem mind1.
Akárhogy is legyen az ötlet és a végeredmény is nagyon jó lett és hát az számít.
Grt.
VF

MazsolA63 válasza:
Köszönöm V.F.!
1 képből!
Üdv.:M.

adott pontszám: 5
2009. május 7. | 13:13 | draculea

Nagyon megy neked ez a puzzle-szerü képkirakó!:))) Bár lehet, én ezt a szép fotót egészben jobban szeretném látni, hiszen gyönyörüen megfotózott kép. Ahogy a tollakat szál szerüen kihoztad az egyszerüen fenséges. Főleg ez a baloldali képkockában érvényesül leginkább. S ráadásul a látványhoz ez a fagyos színvilág amit választottál remek ötletnek tünik. Olyanná lettek a tollak, mintha valami zúzmarás vékonyka ágak lennének. Tudom, hogy nem ez a jégmadár, de számomra ezzel a kivitelezéssel mégis az lett.
Látom a cseppet a középsö kockán, de megmondom öszintén nem az a lenyügöző ebben a képben, hanem az előbbiek. (legalábbis számomra-ezt azért tegyük hozzá.)
Egyébként gratulálok hozzá!

MazsolA63 válasza:
Köszönöm draculea!
A kiindulás egy ugyanilyen szinvilágú füstös kép volt .-)
Üdv.:M.

2009. május 7. | 10:36 | Birdie

Én nem emlékszem vitára.

MazsolA63 válasza:
lehet nem is az volt csak nézeteltérés..
Üdv.:M.

adott pontszám: 5
2009. május 7. | 08:56 | ilcsa

Nagyon tetszik ez az ötlet, remekül kivitelezted! A madár részletessége azért itt nagyon kell. Grat!

MazsolA63 válasza:
Köszönöm ilcsa!

adott pontszám: 5
2009. május 7. | 08:08 | andrasmihaly

Tetszik az a latasmod mellyel egy teljesen uj megkozelitesben mutatod meg nekunk ezt az allatot, elso ranezesre mintha egy ablakon neznek kifele a kulvilara es csak reszleteket engedsz latatni belole, aztan az ember elkezd jatszani a kivagot reszekkel mintha puzzle darabkak lennenek...
leht hogy tul sok absztraktot neztem mostansag, de tetszik a harom reszlet kulombozo ive, fokent ez fogott meg a kepben, hogy ebben a talalasban ugyan tudjuk hogy egy madar, de elvonatkoztatunk annak mivoltjarol es maskent ertelmezzuk ezt az ugymond "mindenapi" latvanyt
Gratulalo a kreativitasodhoz
Mihaly
u.i: nagyon szep reszletgazdag felvetel!!!!

MazsolA63 válasza:
Köszönöm a szép sorokat andrasmihaly!
Gyere nézz szét kiserleteztem máskor is már.
Üdv.:M.