BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,22
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. február 6. 20:18
  • Készítés helye (ország): Egyesült Királyság
  • Készítés helye: Castle Combe
High Street

Előző képemre 170 megtekintésből 1 egész darab értékelést kaptam. Remélem ezt kicsit többre értékelitek majd! Köszi! Vágás, kontraszt, fényerősség... Jobb és bal oldalon vágnom kellett, eddig fért bele. :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2009. március 7. | 12:47 | egyszer_mar_kirugtak

Imádom a brit építészetet, meg egyáltalán azt a hangulatot, ami az ilyen településeken kerülget. Csak egyszer voltam ott, de ha tehetem biztos visszamegyek még néhányszor.

A kép remek, de valahogy nem az igazi, azt a 4,22 -t nyugodtan lehetne felfele kerekíteni:).

gyveres válasza:
:) Köszönöm! Örülök, hogy átérzed a hangulatát... Bizony, ezeket a kis falukat nem lehet megunni.

2009. február 11. | 13:07 | notarius

Igazi túlkontrasztos vidéki táj! Mármint a kép túlkontrasztos, de a valóság még gyönyörűbb. Utikönyvbe való, turista csalogatónak.

Én is szívesen elmennék ide.

gyveres válasza:
:) Köszi!

adott pontszám: 3,5
2009. február 7. | 13:27 | oszibalazs

Hangulatos utcakép, de engem az zavar ezen a képen, hogy nincs ami megragadja a szememet. Amit ki szerettél volna hangsúlyozni a képen azt nagyobbra kellett volna hagyni. Jobban át kellett volna gondolni, hogy mit szeretnél megmutatni innen. Ha mondjuk az eső utáni utcaképet, akkor szerintem simán le lehetett volna hagyni az égbolt és a domboldal egy részét. Úgy hogy ha ránézek a képre, akkor mindjárt lássam azt amire te gondoltál amikor lefotóztad.

gyveres válasza:
Hát elég rosz lehet neked szerintem, ha itt semmi nem ragadja a szemed. :)Én tudom mit szerettem volna megmutatni, hogy ez neked nem megy át, az nem feltétlenül csak az én hibám lehet, nemde? Ami nekem tetszik és amit én akartam, hogy érzékeltessen a kép az rajta is van a képen. Ha lehagyom az égboltot, akkor leszedik a fejem, hogy elvágtam a háztetőt, bár akkor kétség kívül rengeteg értékelést kaptam volna. Szerintem ez a kép azért jó, mert aki megnézi, az kiválaszthatja, hogy neki mi tetszik a képen. Ennek a képnek több mondanivalója is van, máraki megtalálja benne. Nem hiszem, hogy mindig meg kell "mondani" a nézőnek, hogy mire gondoljon, és hogy te, mint fotós mire gondoltál. Nem kötöszködés képpen írom, de én semmivel sem értek egyet amit írtál, szerintem nincs igazad, de ez meg az én véleményem, az meg a tiéd, amit tiszteletben tartok, így el kell hogy fogadjam értékelésed. Köszi, hogy értékelted!

adott pontszám: 4,8
2009. február 7. | 01:23 | Morpheus

Szia!

Teljesen átjött a britt városka részlete. Bele tudom magam képzelni. Mindemellett öröm látni ilyet, hiszen itt Új Zélandon nem találni régi építészeti remekműveket.
A színek játéka, zseniális! A zöld és az esős út mellett a háztetők barnasága is feldobja a képet.
Max annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a bal ház fala kicsit kiégettnek tűnik nekem és picit elvonja a figyelmet, de amúgy le a kalappal!

gyveres válasza:
Örülök, hogy tetszik, és hogy "átment" a hangulat. Azért én Új Zélandra is kivácsi lennék. :)
A bal házacskát azt leleplezted, az tényleg kiégett és nekem is elvonja a figyelmem mindig. Haragszom is rá. :)
Köszönöm, hogy írtál!

adott pontszám: 4
2009. február 6. | 21:52 | efi

eső utáni színek és hangulat. az ódon házban miss Marple és barátnői gyülnek össze a teára. szerencsére az időjárásról ma is lehet beszélni. beborult, esett, kiderült.
a kép baloldala nagyon szűk. alul felül bármennyire is fájó, de a baloldali ház után lesz annyi tér, hogy már élvezhető térben álljanak. ha kicsit közelebb mentél volna és kiló is jobb lenne a kép.
kár érte.

szép fényeket.

gyveres válasza:
:) Köszi!

adott pontszám: 4,5
2009. február 6. | 20:50 | murypeti

Szia! Hát remélem nem én leszek az egyetlen! Azt hiszem jól adtad vissza ennek az angol kisvárosnak a hangulatát. Jó részletet választottál hozzá, ezek a barnatéglás épületek igazán ódon hangulatot árasztanak. A színek élénkek, de nem zavaróak a számomra.
A szerkesztéssel állok egy kicsit hadilábon. Ugyan High street a címe, de talán nem az úttestet kellene hangsúlyozni, hiszen az nem igazán látványos. Persze a szimmetria miatt OK, de szerintem jobb lett volna, ha valamelyik irányba egy-két lépéssel kimozdulsz, hogy legalább az egyik házsort jobban lehessen látni. Legalább is én így gondolom.
(Hangulatfokozásképpen egy szépiás verzión nem gondolkodtál?)
További szép fényeket!
Péter

gyveres válasza:
Köszönöm véleményed! Nekem tetszenek a színei, ezért nem sephia... Üdv.

adott pontszám: 4,9
2009. február 6. | 20:45 | mitlageri

Szia
Jó kis kép szerintem, a színei bejönnek nekem. Annyi problémám van vele, hogy csak majdnem szimmetrikus, pedig számomra szimmetriát sugall, és ez engem zavar. Egy nagyon kicsit kéne szerintem jobbra mozdítani a képet, vagy levágni a jobb széléről (de a zászló kell oda...), vagy ha van, akkor a bal szélén hozzáadni egy kicsit. Végül is jó kép lett, gratula

gyveres válasza:
Köszönöm értékelésed! Örülök, hogy tetszik. Majd játszok még a vágással, hátha kicsit jobb lesz. Üdv.

2009. február 6. | 20:27 | Karika85

Hát ez meseszép.Nagyon jó irányból fotóztad.Tetszik az eső utáni út.Szívesen elmennék ide.

gyveres válasza:
Köszönöm, eléggé eldugott kis falucska, de tényleg olyan mint egy mesefalu. Ha egyszer talán a közelben jársz, ne hagyd ki. :)