BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,9
KATEGÓRIA: koncert - színpad
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. január 29. 19:43
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
  • Készítés ideje : 2009-01-10
Utolsó kívánság

A kép az Orkesztika Alapítvány álal megrendezett SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztiválon készült A darab címe: Utólsó Kívánság, előadó: Daniela Hernández Faith 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2009. január 31. | 15:15 | Balázs82

Véleményem szerint "hatásosabb" fotót is ki lehetett volna hozni ebből a színpadi jelenetből , hiányzik belőle az a "plusz drámaiság" amit a kép címével szerintem sugallni szeretnél a néző felé, legalább is nekem ez így nem jön át... Ezzel nem szeretném minősíteni a képedet, egyszerűen tekintsd szubjektív véleménynek ...

PekZo válasza:
Köszi.

2009. január 31. | 12:44 | nyussziiiiii

Megnéztem a blogodon a többi táncfesztiválos (előbb elírtam táncdalfesztiválnak, elnézést) képet is, igazán szépek. "A várakozás patopszichológiája" tetszik a legjobban.
Gratulálok.:)
-Ani-

PekZo válasza:
:)
Örülök, hogy tetszenek, lesz még.

adott pontszám: 4,9
2009. január 31. | 11:50 | nyussziiiiii

Tegnap óta nap legkevesebbet értékelt képe, ideje, hogy lekerüljön innen.
A koncert/színpad téma eléggé necces kategória itt a fotózzon, úgy vettem észre. Az emberek hajlamosak vagy elsíklani felette, vagy pedig lepontozni. Pedig itt más szempontokat kell figyelembe venni, szerintem, mint más kategóriáknál: lévén nem tudod beállítania fényeket, nem állhatsz akárhova, és nem szólhatsz oda a színésznek/énekesnek, hogy "hééé, rám nézz, ez az, jól csinálod".
Mindezen szempontokat figyelembe véve úgy gondolom, hogy ez egy igazán kifejező színpadfotó lett. Kulcsszerepe van az ilyen képeknél az elkapott pillanatnak- szerintem jó időben sikerült lenyomnod az expogombot. Szigorú és érzelmekkel teli a színésznő arca, kicsit talán félelmetes is, olyan Jokeres a Batmanből (valahogy ez ugrott be:). A kéz bemozdulása pedig dinamikát visz a képbe- látszik, hogy a színész hevesen gesztikulált és talán magyarázott valamit (vagy csak simán táncolt, mivelhogy ez egy táncdalfesztivál. De nem az egész teste mozog, csak a keze, és ez érdekessé teszi a képet).
Nagyot dob a képen a színésznő haja is- kísérteties hatást kelt, ahogy a göndör tincseken átvilágít a fény. A gyertya bekomponálása is jó ötlet volt, szerves része a képnek; mintha neki táncolna vagy magyarázna a táncosnő/színésznő. A fényképezés szögét is sikerült úgy megválasztanod, hogy ne zavarjon be semmi a háttérben.
Egyetlen apró hiba zavarja csak a szememet- a lábak csonkítása, térdben levágása. Valami miatt biztosan indokolt volt ez a húzás, de kicsit akkor is hiányzik onnan.
Jó kép ez szerintem. Megnézném az előadást is szívesen.
Remélem hamar lekerül a legkevesebbet értékelt kép pozíciójából.
Szép napot:)
-Ani-

PekZo válasza:
Köszönöm a részletes véleményt.

adott pontszám: 3,9
2009. január 31. | 10:06 | GRoby

üdv!
a cim nagyon jól sikerült(5),egy gyertya mint a ravatalózóban,a fekete fehér szinek,a fekete ruha!
ami viszont nem teszik:a fókusz,lehetett volna nagyon rekeszértékkel fotóznod, ohgy a gyertya is éles legyen,hisz ebben a képben minden egy öszképet alkot! kár a kéz mosódásért, olyan mintha csonkolt lenne:( brightness/contrastal v gradient editor B&W finomíthattál volna egy kicsit. egy fekete fehér keret rakhattál volna.
Szép fényeket!
Üdv. Roby

PekZo válasza:
Köszi.

adott pontszám: 4,1
2009. január 29. | 20:09 | Gálnyikov

Hello! Nagyon tetszik a témaválasztás, szép kompozíció, de úgy látom, hogy volt annyi fény, hogy egy kicsit rövidebb záridővel élesebb/kevésbé bemozdult képet hozhass létre. A B&W képeknél -színek híján- ezekre egy kicsit talán jobban oda kell figyelni, vagy ha kicsit mosódott képet akarunk, akkor mindenhol legyenek lágyan halvány kontúrok. Mindezek ellenére egy roppant hangulatos kép.

PekZo válasza:
Köszi