BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,8
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. november 7. 21:49
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Nagykáta
Krisztusikon...

Icon of Christ: Gravírozott sírkő és ami tükröződik benne +vágás +PS 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. november 12. | 17:01 | gabormarcali001

Üdv! maga a kép, s ötlet nekem tetszene! de sztem nem kéne 4 képet ide belezsúfolni egybe, persze ez szubj. hogy kinek, mi tetszik, s nekem, hogy passzol az ízlésemhez. sztem ha csak 1 képet teszel be nagyban, akkor nagyobb sikere lenne, pl. én a sárgát, vagy a vöröseset tenném fel, nagyban...nem tudom, hogy a keret direkt iylen e, vagy csak elrontottad mikor készítetted, de sztem ezt Te sem így szeretted volna.

üdv:gabor.

további szép képeket!

Zantman válasza:
Az 1 nagy képet már mondták páran.Lehet,hogy van benne valami.
Egyébként ezt pont így akartam a kerettel együtt.Vannak akik pont a keretet tartják nem odaillőnek 1 hasonló képnél.Ha valaki meg akarna itt felelni,még a nagy többségnek sem tudna nemhogy mindenkinek!
Köszke az értékeléseket.
Üdv
Zantman
;)

adott pontszám: 4
2008. november 9. | 19:55 | mckolly

Szia!

Az ötlet kiváló, a photoshop használat szintén, de a Krisztus arc nem egy nagyon eltalált "jó" ábrázolás. A "jó" itt számomra nem megfelelőt jelent, mert ugye Krisztusról nem sokan készítettek portrét, hacsak nem számítjuk ide a torinói halotti lepel Krisztus-arcát.

Sok benn a furcsa fény -tudom, gravírozott sírkő-, sok az idegen vonás. Nem tudom, hogy miért választottad ezt a témát, de nekem, mint hívőnek nem ad semmi olyat, ami a hit felé mozdítana. Ha hívő vagy, keress egy kicsivel "jobb" arcot a képhez, ha nem, akkor el kellene dönteni, hogy miért fotózok Krisztus-arcot.

Technikai háttér -mint említettem- tökéletes, bár az utolsó képkockát vagy egy kicsit jobban kontrasztosítottam volna, vagy egy zöldes vagy dagerrotyp változatot tettem volna be.

Köszi szépen a képet, megmozgatta a fantáziámat, és tessék nézegetni, lesz ez jobb is.

Köszi: mckolly

Zantman válasza:
Köszönöm az értékelésedet,mely valójában elgondolkodtató és külön öröm számomra,ha ez a kompozíció egy hívőnek annyira tetszik,hogy 4-et ad rá.
Egyébként nem PhotoShopot használtam.Nekem az nincs meg sőt gépem sincs,az öcsémét használom!
Köszi mégegyszer.Ja és van 1 másik hasonló amelynek címe: Jelenés
Ha gondolod nézd meg azt is.Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Üdv
Zantman
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 3
2008. november 9. | 18:58 | Gicz

Szia!

az 5 let nem rossz, nekem is van egy Jézusos képem, de ezt nemtudom hova tenni. ezek a képek a szenvedést kellen h eszembe juttassák, de sztem szerencsésebb lett volna ha 1 kép tölti ki az egész képet, és az megcsináva vmi egyedi módon.

erről nekem csak az jön le h egyedit nem tudtál kitalálni, igy ugyanaz a kép szerepel 3 különböző színszűrővel illetve 1 nemtommilyen szűrővel.

nekem ez egy kicsit össze-vissza.

Zantman válasza:
Thanks
Üdv
Zantman

2008. november 9. | 18:14 | Noncsi80

ha Andy Warhol-t szeretted volna utánozni az ok, de szerintem nem kellett volna ez az átfedés, mármint az ég meg a Krisztus között, vagy legalábbis nem szabadott volna ilyen erősre hagyni az égboltot....

Zantman válasza:
Nem akartam utánozni senkit sem.Egy 5let volt és annak megvalósítása.
Köszönöm,hogy elmondtad a véleményedet.
Üdv

2008. november 9. | 18:05 | nightmare_photos

Szia!
Szerintem a jobb alsót negatívban kellett volna mert így kicsiben pl. semmi nem látszik és nagyban is zavaró! Vagy nem is negatívban csak valami olyan színben amiben jobban látszik.! Esetleg fehér keret.

Zantman válasza:
Lehet,bár nekem az is nagyon tetszik nagyban.Egyébként meg ha valaki kíváncsi rá úgyis megnézi nagyban.Akkor meg már látja rendesen.
Köszi a hozzászólást.
Üdv
Z

adott pontszám: 4,8
2008. november 8. | 10:22 | czapkat

szia!
ez nekem most tetszik, ötletesnek tartom az összerakását a 4féle színezetnek..
a keret az nem igazán sikerült, engem picit zavar, h a képek elválasztásának hiánya miatt kicsit pontatlannak tűnik a belső saroknál a kép, de ez a fekete találkozása miatt van a többivel.. én ezért gondolom, h egy vékony belső elválasztó keret lehet jót tenne a látványnak, mert így, h kint is fekete a keret, a fekete beleveszik...
de az alapötlet és a képek megvalósítása is nagyon tetszik, az összerakáson meg lehet még módosítani...
grat

Zantman válasza:
Örülök,hogy tetszik a képem.Annál is inkább,mert időközben benéztem a galériádba és hááát.... Klassz az a bemutatkozó fotó rólad.... il.jó sok képed van. :)
Köszönöm az értékelésedet.
Üdv
Zantman

2008. november 8. | 00:58 | bányászbéka

Szia, úgy értem hogy most vagy "Icon of Christ" vagy "Krisztusikon". Ja és akkor a sírkőben is kijavíthatnád az r-t. Bocs hogy szóvá tettem, de feltűnt!...

Zantman válasza:
Igazad van BB. erre nem figyeltem oda.Köszi,hogy szóltál
Üdv

2008. november 7. | 23:34 | bányászbéka

Most sajnálom is meg nem is hogy kinyomtam, de ezt nem tudom pontokban értékelni. Az ötlet maga tetszik (én Macska legendás önaktját akartam így feldolgozni :)), szerintem szépen is oldottad meg, igaz hogy az utolsó annyira sötét hogy csak nagyban kivehető (amire persze mondhatod azt hogy aki nem nézi meg az értékelendő képet nagyban is, az elmehet a 'csába.) Inkább maga a koncepció az, amit nem tudok hova tenni. Ezekben a Warhol-szerű popartos dolgokban - szerintem - az a lényeg, hogy veszünk egy ismert képet és addig bontjuk részekre, amíg az eredeti el nem tűnik és a részeiből össze nem áll valami egészen más. Nem tudom, hogy egy sírkő és Jézus tényleg megfelelő alap-e erre. Végül is lehet, és azt sem hiszem hogy ez a kép sértő lenne azoknak akiknek többet jelent... Azt viszont el kéne döntened hogy a címet angolul vagy magyarul írod :))

Zantman válasza:
Na végre!
Ez az 1. értékelés erre a képemre.
Már nagyon vártam,hogy értékeld újra valamelyik képemet.Egyébként van még 2 új,amit megnézhetnél!Örülnék neki igazán!
Köszönöm a megtisztelő értékelésedet.
Azt hogy érted,hogy angolul vagy magyarul?!
Üdv
Zantman