BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,38
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. szeptember 29. 13:29
O

kategórián vacilláltam, aztán csak ez lett :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2008. október 1. | 23:40 | Zombor

Szia!
Nekem ez a kép sajnos nem sokat mond... a két vonal érdekesebbé teszi egy egyszerű ablakfotónál, de szerintem segítene a képen ha az ablakot egy picit lejjebb csúsztatnád, mert látom, hogy most a vonal van a harmadolón, de talán jobban esne a szemnek ha az ablak lenne rajta. Ha már nem különösebben érdekes vagy színes maga az ablak akkor már én utómunkával erősen kiemeltem volna az ablak tükröződéseit.
Így összességében szerintem igaz a képre, hogy tudatos, kreatív, de javítandó.
Üdv
Zombor

lionsleeps válasza:
köszi hogy írtál...
én nem akarok rajta semmi javítani... kipróbáltam többféleképpen, ennél maradtam...
miért kellene mindennek színesnek lennie? nekem ez így tetszik... de természetesen elfogadom a véleményedet, mert kellően megindokoltad, ízlések és pofonok ;)

adott pontszám: 4,8
2008. október 1. | 14:05 | coccinella

Szia! Szerintem jó a kategória, a tükröződések az üvegben kicsit olyanok, mint a görbe tükör a vidámparkban. Viszont én ezt középre szerkeszteném, talán még négyzetesre is, nekem úgy kifejezőbb lenne. De hát ízlések és pofonok. Különben grat!

lionsleeps válasza:
köszi ;) ha középre szerkesztem, akkor az ablak felett lévő ív nem látszódik, vagy belevágok, szűk lesz..

adott pontszám: 3
2008. szeptember 29. | 14:57 | Hervai Mihály

Szia! Értem, hogy megtetszett ez az ablak, de nem értem, mi a kép célja. Nincs semmi ütős benne, nem mond történetet, kicsit öncélú az egész hangulata. Látszik, hogy tudatosan szerkesztetted a képet, kerested a témát, de számomra ez nem az "igazi". Ami mindenképpen nagyon tetszik az a tükröződés!

lionsleeps válasza:
hát én meg ezt nem értem... felejtsd már el azt hogy minden képnek célja, meg mélyreható mondanivalója van, meg történetet mesél el... ne minden kép olyan, és nem is minden képnek kell olyannak lennie. ez egy egyszerű kör alakú ablak, ami megtetszett és megörökítettem ilyen formában. nincs célja, ellenben kellemes a szemnek. nekem legalábbis, hiszem akkor nem töltöttem volna fel, és alapból nem fotóztam volna le.
a véleményt természetesen elfogadom, mert nem vagyunk egyformák, de szerintem gondold végig amit írtam... nem biztos hogy így van, én is csak egy kezdő fotós vagyok a sok közül, de én így látom a dolgokat.

2008. szeptember 29. | 14:31 | varga tibor

Számomra az absztrakt az nem egy mindennapi ablak látványa, annál sokkal több. Keveslem a kontrasztot is de ez már nagyon egyéni dolog.

lionsleeps válasza:
ízlések és pofonok.

adott pontszám: 3,5
2008. szeptember 29. | 14:15 | varga tibor

Nem igazán fog meg a kép, esetlegesnek érzem. Semmi fényjáték , vagy valami ami feldobná.

lionsleeps válasza:
köszi a véleményt!
bár nem értek vele egyet:)
absztrakt kategória, elég csak nézni, nekem így tetszik.
amúgy én meg a véleményedet érzem esetlegesnek, egy 3.5öt nem ártana nem 2 mondatban idedobni. ezt a véleményt bármelyik képre rá lehetne húzni...