BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,45
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. július 28. 11:03
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Tattoo De Sade Tetováló Szalon - Bp.
Tűréshatár

Tűréshatár (Torok tetoválás) Tetováló művész: Müllner Csaba 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. augusztus 26. | 12:59 | kd_

nekem tetszik az egész, a kivitelezésbe bele lehet kötni, de átad egy hangulatot.
engem is érdekel egyébként a tetoválás - tetoválás fényképezése. gyakran fényképezel ilyen témában?

Celithrandil válasza:
szia
köszi, hát igazából egy barátomról akartam "portrésorozatot" készíteni mielőtt elköltözik külföldre és csináltam róla képeket munka közben, gyakran nem fotózok tetoválást, nem látok benne olyan sokat, mert elég sokat lógok tetováló szalonba és kb 2-3 hetente engem is tetoválnak, igazánól az életkép ami érdekel, majd még lesznek szerintem tetoválós képek is, csak most nincs nagylátószgem és pl ez a szalon elég pici 50mm feletti obihoz:(
köszi

adott pontszám: 4
2008. augusztus 25. | 22:17 | kecso

Erdekes, mozgalmas, talalo a feher fekete szinhatas is, talan picit kiegett nehany helyen, na de nem lahet egyszerre a fajdalomra meg az exponalasra is figyelni :)
Amugy jo kep lett, gratula :)

Celithrandil válasza:
köszi, de nem magamról szészült, én a falra préselve gugoltam, mert nem volt hely és fény se nagyon:)

adott pontszám: 4
2008. augusztus 3. | 08:22 | Papp Attila

szia
magam is fotóztam tetoválást két ízben, így tudom milyen nehéz ügy. pici a hely, nagy a kupi, rosz a perspektíva és ebből hozzon ki az ember valami olyat, ami visszaadja a hangulatot. látom hogy te is hasonló cipőben jártál. átlóval, ff- el, ellenfénnyel éltél ( ez utóbbi picit sok is ), de a rendezői jobbon a kar csonkolása, ill. a mester arcába belógó kiégett szílvia tekercs sokat ront a fotó élvezeti értékén. további gondom az élesség hiánya. megkockáztatom hogy sehol sem látom igazán, de ott biztos nem, ahol kellene. úgy látom a természetes fényekre hagyatkoztál, ami nagyon jót tett a hangulatnak, de a záridőnek nyilván nem. talán picit bemozdult?
érdekelne az iso, rekesz és záridő adat.
üdv
ati

Celithrandil válasza:
köszi, igazánól a fény hiány volt a gond, iso 800al lett fotózva, itt az 1600 vagy 3200 nagyon szemcsés lett volna, amit nem akartam, a zűridó 1/25 és kézből tartottam, ezért nem olyan éles mint lehetne

adott pontszám: 5
2008. július 29. | 18:19 | mitiők

Mindenekelőtt maga a témaválasztás megérdemli a példaértékű besorolást, legalábbis az én véleményem szerint. A kivitelezés során pedig szintén szokatlan (gondolom nem beállított) világitás megfelelően illeszkedik a kissé bizarr témához. Vágás tekintetépen talán balról kicsit beljebb mentem volna, így tökéletes egyensúlyba kerülne a kép. Persze az is lehet, hogy akkor már túlságosan kiegyensúlyozottá, kiszámíthatóvá válna.
Lehet hogy egyesek hivatkozni fognak némi életlenségre, de szerintem az üzenet, az ötlet van olyan erős, hogy az ilyesfajta technikai hiányosságokat önmaga alá parancsolja. Érdekes, elgondolkodtató kép. Gratulálok hozzá.

Celithrandil válasza:
nagyon köszönöm.
hivatkoztak már egyesek életlenségre és beéget testrészekre, de eddig senki sem hivatkozott a szerintem egyetlen nagy hibára a baégett papírtörlőre. de érdekes látni, hogy "sokakban" keltett valami érzést ez a kép, bár szerintem bőven lehetne jobb is.
szóvan nagyon köszönöm.

2008. július 28. | 16:39 | BaloghZoltan

Szerintem is jó,teszik ez a nézőpont.A tekercs tényleg zavaró kicsit,de annyira nem gázos.

A képről eszembe jutott hogy milyen rég éreztem a tű égető érzését a bőrömön,jó lenne dobatni már valamit magamra:-)

Grat

Celithrandil válasza:
hát a Csabival már nem fogsz, max ha utána mész tetováltatni külföldre:)
de azért van még 1-2 értelmes amber itthon.
köszi

adott pontszám: 3,8
2008. július 28. | 15:58 | atiska

a kompozíció nagyon jó.
De mintha minden életlen lenne és nem egy kiégés is van a képen(Csaba feje és karja, a tetovált alanyhónaljánál, stb)
A fekete-fehér jó ötlet volt, színesben nagyon kusza lenne.A cím találó.
Sok jót!
atis

Celithrandil válasza:
köszi, életlennek nem életlen, csak lágy a kép, kiégve tényleg ki van, bár azt nem tudtam, hogy ez egy FF fotónál hiba lehet ilyen helyeken.
köszi az értékelést:)

adott pontszám: 5
2008. július 28. | 15:48 | Arttilla

Szia. Szerintem ez egy tökéletesen eltalált és kategorikusan is megfelelő, életkép. A szerkesztése is a hangulatának és a stílusának megfelelő. Rejti a pillanatnyi tevékenység látványát, de ugyanakkor tökéletesen feltárja a tetoválás közbeni érzéseket.
Szerintem tökéletes szerkezetileg és hatásfokát tekintve egyaránt.
Gratulálok. Csak így tovább.

Celithrandil válasza:
nagyon köszönöm:)

2008. július 28. | 13:01 | bányászbéka

Mondjuk meg mertem volna esküdni rá hogy az ott egy lámpa, de mindegy. Szerintem nem akkora hiba, mert itt tudósítasz, és a tekercs a bemutatott környezet része. kellék. Amúgy is eltüntethető...

Celithrandil válasza:
eltűntethető persze, de mostanság annyira nem nyúlok ps hez, hogy nincs is :)

adott pontszám: 5
2008. július 28. | 12:47 | bányászbéka

Nem tudom miért nem ír rá senki... kitűnő riportfotó, szubkultúráról lévén szó akár szocio/társadalomábrázolás is lehetne. A perspektívát hibátlanul választottad, nincs semmi fölösleges a képen. A konverzió is jól sikerült.

Celithrandil válasza:
nagyon köszönöm, már megszoktam, hogy a képeimet csak megnézik ,de nem értékelik, gondolom nem tudják eldönteni sokszor, hogy most ez jó vagy egy nagy szar:)
de neked pozitívabb a véleményed róla mint neke, engem pl a kiégett papírtörlőkendő kifejezetten irritál a Csabi fejénél.
még egyszer nagyon köszi

adott pontszám: 3
2008. július 28. | 12:33 | csavargou

Érdekes a tetoválás megkozelitése...kicsit mintha életlen lenne a kép és a tetoválomuvész 'kopasz' feje nagyon világit....de lehet hogy ez csak engem zavar...és még annyi ha már ez a cime hogy "türéshatár" (torok tetoválás) akkor talán a torok is benne lehetne..vagy a tetovált egyén arckifejezése ahogy 'szenved'... üdv.

Celithrandil válasza:
köszi, de szerintem teljesen látszik, hogy a torkát tetoválják és elég nehéz lenne ezt a beállítást megcsinálni úgy, hogy látszik az arca a srácnak:)
a fej világítása meg egyszerű, nem műteremben készült és egy dolgozó embernek a lámpáját elkezdeni varilni nem lenne túl célszarű:)
köszi