BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,56
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. július 13. 20:48
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
Otthoni Életképek - Fürdés 2.

Tekintve hogy a sorozat első eleme nem részesült túl jó fogadtatásban nem találtam értelmét hogy a nagyon hasonló 2. elemet is feltegyem, így azt kihagyva a 3. ra ugrottam és egyben utolsóra is. A 1. egy oldallal hátrébb található. Hogy mit és mily módon szeretnék vele bemutatni, azt majd akkor ha lezárult a sorozat és nem értékelhető, mert így előlegbe csak befolyásolnám a nőzék véleményét. Negatív, pozitív kritikát egyaránt szívesen fogadok, A GÉP ELADÓ!!!!! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2008. augusztus 3. | 08:48 | Papp Attila

én azért szívesen látnám a sorozat többi tagját. ez is nagyon tetszik. hangulat és képi világ teljesen jó. a kissé átlós vonalvezetésnek, és a nedves, meztelen női testnek köszönhetően valószínűleg jobban is kiszolgálja a közizlést, mint az előző. de nincs is ezzel semmi gond. csak el kell dönteni merre tartasz. megfelelni akarás, vagy saját út. nem egyszerű dönteni, mert minden magunkafajta művész úgy szeretne alkotni, hogy a mű lehetőleg másoknak is tetszen. no de elkalandoztam.
a sorozat mindkét fotója rejt magában glamour hangulatot. az előzőnél megdöbbenten olvastam hogy olyan képi elemeget hoztak fel hibáknak, melyek épp a fotót erösítik. örülök hogy a visszajelzések hatására nem szedted le, mert akkor én most nem láthattam volna.
üdv
ati

Celithrandil válasza:
köszi, sosem szedek le képeket, főleg nem olyat amit jónak tartok, érdekes, hogy ha felrakok egy olyan képet amire azt gondolom, hogy elég gyenge az 5 pontot kap, amiről azt gondolom, hogy nagyon jó lett az 3 at:)

adott pontszám: 5
2008. július 14. | 00:42 | csillagszemű

Ez már sokkal sokkal jobb! Gratulálok hozzá, és szerintem mutasd csak meg az összes képet a sorozatból! Engem mindenképp érdekel.
Az már csak ízlés kérdése, hogy én bele komponáltam volna a lábakat is, és lehet, hogy álló formátumot választottam volna!
Sok sikert!

Celithrandil válasza:
köszi, állót itt nem lett volna igazi választani szerintem, akkor a környezetvől is sok kimaradt volna, viszont van olyan ahol látszanak a mosandó lábak, lehet hogy rakok még fel a sorozatból, csak az a baj, hogy akkor nem sorba fognak jönni, bár nem kell ilyen precízen venni ezt a dolgot:)
nagyon köszönöm.

2008. július 14. | 00:09 | kulcsarati

Ha a kispolgári élet bemutatása a cél akkor viszont valóban másként értelmezendő a fotó, akkor viszont az első rész jobban szimbolizálja a "paneléletet". Azon hangsúlyosabbak a tárgyak amik tényleg egy hétköznapi fürdőt mutatnak be, nem pedig egy trendi letisztult fürdőszobát. Sikerült bemutatnod amit akartál.
Üdv QQ

Celithrandil válasza:
inkább 100 éves bérlakás mint panel, de a lényeg ugyan az, a 2. kép is hasonló lett volna mint azelső, de feleslegesnek tartottam felrakni hogy megint alulértékeljék, olyan kommentekkel, hogy túlzsúfolt meg túl zajos stb:)
a leírásba meg nem írok bele ilyeneket hogy miről szól a kép, hisz ha nem jön le valakinek, akkor vagy a képpel vagy a nézővel van a baj, eben az eseben lehet mindkettővel, hisz ha meglátnak itt sokan egy lányt a képen, akkor már a letisztult műtermi környezetet és a szép babapopsira ps elt idomokat kívánják látni, bár a képpel is gond lehet, ha nem jön le másoknak a mondanivaló.
amúgy nagyon köszönöm.

adott pontszám: 4
2008. július 13. | 23:55 | kulcsarati

Formabontó fotó. Életképnek szántad és inkább az is mint glamour vagy bármi más. Bár kétségtelen, hogy intim pillanatot örökítettél meg, azonban az intimitást zavarja néhány képi elem. Ettől kissé zavaros számomra. A függöny szinte elszívja a tekintetet a főtémáról mivel azon van az élespont és a legtöbb fényt is az kapta. Valamint az is ambivalenciát kelthet a nézőben, hogy a zuhanyfüggöny miért nincs elhúzva fürdés közben.
A függönytartón lógó vállfák(?) további fölösleges képi elemek nem beszélve az általuk vetett árnyékokról. További figyelemelterelő elem a bal sarokban lévő fehér tárgy a fekete fűtőtesten(?). A ff konverzió fokozza az intimitást leválasztva a fölösleges színeket. A zaj kissé erős de nem rossz eleme a képnek, csak kissé szolídabb formában.
Ötletes fotónak tartom, de a főtéma több figyelmet igényelt volna, míg a fürdőszoba többi eleme kevesebbet.
Üdv QQ

Celithrandil válasza:
köszi nagyon, jó kapni normális véleményeket is. igazság szerint a fő téme a teljes egész, a "kispolgári" mindennapok ábrázolása, válfák, száradó ruhák, gázkonvektor tb, vagyis ezért is életkép és nem glamour vagy bármi más ahogy mondtad, esetleg szociofotó kategáriát is megcélozhattam volna vele, de itthon az alatt inkább mást értünk a hétköznapi nyelvben, pedig talán ez a kép és az előző is inkább az.
nagyon köszönöm.

adott pontszám: 4,5
2008. július 13. | 23:34 | Scamp

Ez sztem jobb mint az elöző. Az ff és a zaj még mindig nagyon illik a témához, valamint az elrendezés sem átlagos. Az egyetlen negatívum hogy kicsit nagy lett a kép mérete, nálam is épp hogy kifér a képernyőre.Ettől függetlenül tetszik, és örülnék ha még gyúrnál a témára és nem hagynád abba a sorozatot.

Celithrandil válasza:
nagyon köszi, elnézést a méretért, nem gondoltam, hogy ilyen nagy máshol, nekem ippen hogy a monitor közepén van egy elég kicsi kép, lehet én szoktam bele a nagyfelbontású 16:9 be:(

adott pontszám: 5
2008. július 13. | 21:59 | linda11

nekem nagyon tetszik a perspektíva, és a tónusok, a fény-játék, és tetszik h a függönyön van az élesség.
hangulatos kis fotó,
grtau
L

Celithrandil válasza:
nagyon köszi:)

2008. július 13. | 21:19 | Kutasi Kovács Zoltán

Jó a pillanat és az utómunkád is megfogott.
Szeretném felhívni a figyelmed Tina Mcclelland hasonló, otthoni képeire. Inspiráló fotókat láthatsz.
Minden jót!

Celithrandil válasza:
szia
megnézem őket köszi, utómunka nem igen van a képen, egyedül a kontraszt lett növelve

adott pontszám: 4
2008. július 13. | 21:10 | Léna

Én is probáltam pont ma valami hasonlót saját magamról, de nekem nem sikerültek még ennyire sem. Sőt még ágyassal is probálkoztam, az ember azt hinné könnyű téma, s a megvalósítása is az...de nem
Nekem teszik az elgondolás , ami zavar az sok flakon melletted, illetve én más szögből fényképeztem volna.Szerintem még érdemes próbálkoznod.

Celithrandil válasza:
köszi, a kép nem rólam készült, a sok flakon és stb pedig pont a kép szerves részét képezik, mivel se nem akt, se nem modelfotó nem szeretne lenni a kép, leginkább a "kispolgári" valóságot, mindennapokat kívánja bemutatni a sorozat, bár ezt az első képnél nem vették észre a hölgyek urak, mindenki egy letisztult modellfotót szeretne látni műtermi környezetben

adott pontszám: 5
2008. július 13. | 21:09 | felfüggesztett

A szemcsézettség tökéletes a képhez, mint az éles rész megválasztása is kifinomultságra vall.
Tetszik a nézőpont, és tökéletesen átjön a képen a megszokott mindennapi részlet. Mind a helyszín, mind a szokásos tevékenység egyszerű és senkinek nem jut eszébe pont ezt pont így fotozni. A kép ezért nem mindennapi és egyedi. Én gratulálok, ja és rögtön megnézem az elsőt.

Celithrandil válasza:
nagyon köszi, öröm látni, hogy valaki értékeli a képet és nem azt állpítja meg hogy rossz a minősége:)
mingyár meglesem a képeidet is