BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,11
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. július 2. 23:59
Jaj a fejem!!!

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2008. július 31. | 14:06 | DocPoker

Balatonfüred? :) Én ott fotóztam hasonlót csak sokkal messzebb voltam, így csak távolibb fotóm van erről. Tudom, hogy nehéz a svenkelés, de itt nem sikerül tökéletesen, mert a repülőgép is "bemozdult" kicsit, nem elég éles, de ettól függetlenül tetszik a fotó!

Tuskeshazy válasza:
Köszönöm

adott pontszám: 4,6
2008. július 6. | 20:13 | Csepkele

Szia nekem tetszik a kép. Láttam én már ezt a gépet akció közben és nem volt lassú. Nagy hang brrrrrrr és már el is húzott a nem kis füstel:) Ügyes lehettél, hogy sikerűlt megörökítened ezt a pillanatot! A színek lehettek volna élénkebbek is, mondjuk ilyen pillanatban...
A szerkesztés ügyes, nem repűl ki a képből viszont hagyhattad volna egy kicsit továbbmenni a füstért.
Üdv

Tuskeshazy válasza:
Köszönöm az értékelést!

Az eredeti kockán van a füst tovább is, csak nem akartam középre tenni a gépet. Sajnos a pozició adott volt, nem tudtam a napnak háttal helyezkedni, szerintem emiatt nem lettek eléggé élénkek a színek.

Üdv. Tüskés

adott pontszám: 4,7
2008. július 5. | 14:15 | gabormarcali001

üdv. engem érdekelne egy záridő, mert sztem egy kiscit mosódott lett a repülő, pedíg nekem akkor tetszene igazán, ha az teljesen éles.
amúgy remek pillanat, jó kis kép, s nem könnyű egy ilyet lekapni, tegyük azért hozzá!

üdv:gabor.

Tuskeshazy válasza:
Köszi az értékelést, a záridő 1/125. Igazság szerint ennél nagyobbat választottam volna, hogy jobban elmosódjon a háttér (svenk), de ahhoz túlságosan világos volt.

Üdv. Tüskés

adott pontszám: 3
2008. július 4. | 11:12 | Radi007

Üdv!

Elég javítandó a fotó. Életlen minden pontja, a csónak és a gép egymásról terelik el a figyelmet. A cím és a mondanivaló jó, viszont akkor a csónaknak is valamiylen szinten érzékelhetőnek kéne lennie... Mosott is, életlen is...
De az ötlet tetszik, nem sok idő van ilyen kompozíción gondolkozni =)
További szép képeket!

Tuskeshazy válasza:
Köszi,

A csónak szerintem arra jó, hogy érzékeld a sebességet ahogy a gép elhúz felette, egyfajta kontrasztot képez. Persze nem direkt így akartam, ezt nem lehet előre megtervezni de én örülök neki, hogy így alakult.
Az jó lenne ha meg tudnád mutatni, te hogyan képzeled egy ilyen jelenet bemutatását! Nem találtam nálad még csak hasonló képeket sem. Sajnos nem adsz tippeket, hogyan lehetne jobbá tenni, csak kritizálsz.

Üdv. Tüskés

2008. július 4. | 09:52 | Surtess

Úgy érzem sértésnek veszed a véleményt!Nem értem,hogy jön ide az én tudásom....
A másik pedig,h akkor minek a cím????

Tuskeshazy válasza:
Nyilván a címre azért van szükség, hogy segítsen kiragadni a nézelődőt a közönyből és rávenni arra, hogy megnézze a képet. Legalábbis nálam ennyit jelent. Én azt várnám az értékelőktől, hogy a képpel foglalkozzanak és abban adjanak nekem tanácsot, hogyan tudom az aktuális témát jobban bemutatni.
Sértésnek semmiképpen nem vettem a véleményed, de az adott témában nem találtam nálad képet! Én is beleestem párszor abba a hibába, hogy általam kezdőnek gondolt fotósok képére adtam néhány tuti tippet... Aztán a gyakorlatban
is kipróbálva kénytelen voltam rájönni, hogy az adott körülmények között talán nem is annyira egyszerű megvalósítani.
Így először mindig megnézem az értékelő azonos típusú képeit. Ha látom, hogy jó fotókat készít egy témában, akkor tudom, hogy a tanácsai tapasztalaton alapulnak és a gyakorlatban is működhetnek.

2008. július 4. | 09:52 | Surtess

Úgy érzem sértésnek veszed a véleményt!Nem értem,hogy jön ide az én tudásom....
A másik pedig,h akkor minek a cím????

adott pontszám: 4
2008. július 4. | 06:43 | Surtess

Majdnem tökéletes lett a svenkelés,de azért egy hangyányit lehetett volna élesebb a repcsi.Ami nem tetszik,az a címe.Azért a kép jól átadja,h jóval távolabb van az a csónak.Az ötlet maga jó lett volna,de sajnos a kép nem mutatja azt a veszélyt,amit a cím rejt!Alapjába véve hangulatos fotó ez!Grat hozzá.Szép fényeket!
Üdv:Surtess

Tuskeshazy válasza:
Nem szeretem amikor értékelés gyanánt a kép címébe kezd valaki belekötni. Ami az érdemi részt illeti, valóban egy hangyányit lehetett volna élesebb, ha meg tudod csinálni hasonló szituációnál kiváncsian várom a te megoldásod!

Üdv. Tüskés

adott pontszám: 4
2008. július 4. | 06:04 | Amarton

Szia!

A színek nálam elég fakók.
Tudom, hogy elkapott pillanat, de akkor is jó volna ha a repcsi élesebb lenne.

A szerkesztése tetszik a képnek.

Üdv A.

Tuskeshazy válasza:
Köszi az értékelést!

Ilyenek voltak a fényviszonyok (átlósan szembe süt a nap), sajnálom! Itt nem volt lehetőség másképp helyezkedni, körbejárni a témát.
Az élességből most ennyit tudtam kihozni.

Üdv. Tüskés

adott pontszám: 5
2008. július 3. | 05:18 | Geneziah

Hihi! Tetszik a kép nagyon! Ilyen sebesség mellett ilyen szépen összehozni? Nem semmi! Nem vagyok egyáltalán szakértő, de rövidebb záridővel nem lett volna élesebb a hajó? Tényleg érdekel, nem kötöszködni szeretnék! :) én talán egy kicsit a jobb oldalra helyezném a gépet. Így sok a kihasználatlan hely. (vagy csak én vagyok túl kíváncsi a füstre is) :)
Szép munka!

Tuskeshazy válasza:
Köszi az értékelést!

Kifejezetten a mozgást szerettem volna érzékeltetni és nem befagyasztani a gépet a levegőbe.
Ha több helyet hagyok baloldalon, akkor a gép középre kerül, amit én még nem is bántam volna olyan nagyon, viszont itt a fotozz-on halálos bűn!

Üdv. Tüskésházy