BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,66
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. május 16. 15:16
  • Készítés helye (ország): Izrael
  • Készítés helye: Eilat
  • Készítés ideje : 2008-04-17
Az öböl

Eilaton, Izrael legdélebbi pontján készült a kép, a város központja közvetlen közelében van a strand, (Vörös tenger), a város körül a sivatag illetve a Jordán hegység, és éjjel lehet látni egyszerre egyiptomi, jordán és szud arábiai városok fényeit. a kép késődélután készült, a zaj lehet nem előnyös de mindenképpen szándékos, nekem tetszik:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2008. június 13. | 17:46 | kkornel2

Amit hiányolok az a zázlórúd fölötti néhány pixel, és ez pont annyi, mint amivel lent meg több van.

Aerendil válasza:
nem a zászló volt a főtéma az cask egy kis mellékes képelem, köszi a véleményt

adott pontszám: 4
2008. május 20. | 08:19 | Geryke

A zaj kifejezetten jót tesz a hangulatának. Mintha visszautaztunk volna az időben jó 25 évet. Egy kicsit többet hagytam volna a partból a jobb oldalon, és a zászlónak is picit több kifutást engedtem volna a kép tetején, így a kompozícióval nem lenne gond. Ami viszont nem nyerte el a tetszésemet, az a fotó dinamikája. Illetve annak hiánya. Ez egy strand, elméletileg napfényben (és a vízben) fürdőző emberekkel. Itt mégis kissé komor a kép. Világosítással és egy kis kontrasztemeléssel ezen lehetne javítani, persze olyan mértékben, hogy a víz ne égjen ki teljesen.
üdv
G

Aerendil válasza:
az értékeléseddel csak annyi a bajom, hogy nem értek vele egyet:) najó ez túlzás, a zászlóban igazad van, a partból azért em akartam többet, mert akkor az került volna jobban a központba, és az ott levő fák kitakarták volna a (sztem) érdekes hátteret, a hangulata meg sajnos akkor nem jött át neked, a kép késő délután készült, a strandon még voltak, de kevesen, ezt a késődélutáni, kicsit álmos, ha nem is komor de nem felhőtlenül vidám, inkább kicsit bódult hangulatot szerettem volna átadni, aztán persze lehet hogy csak a saját emlékeim szinesitik ki a képet
köszi a véleményt:)

adott pontszám: 4,9
2008. május 17. | 10:24 | Maugli

Nekem is. Rengeteg apró részletet megmutató, és megfelelően éles kép. A tónusgazdagsága lehetett volna jobb. A hárttérben a hegyek sziluettje nem szép, de azt hiszem ezért elsősorban az igen magas páratartalom lehetett a hibás. A zászló informativ a helyszint illetően. Talán még a vágáson törtem volna a fejem. Ha balról vágsz, akkor az előtérben tollászkodó hölgy kikerül a középről, és a kép még mindig nem vaszit pótolhatatlan részeket. Talán. A helyszin izgalmas, a kép kellemes. Gratula.

Aerendil válasza:
köszi, örülök hogy tetszik, igen a nem túl esztétikus turistanéni nem biztos hogy a legjobb középen, de nekem valahogy igy van meg az egyensúly, de kipróbálom amit mondtál, a háttér az meg a hamszin miatt ilyen, a hamszin, közepesen erős szél ami Jordániából hozza időnként át a homokot, és olyankor elég rosszak a fényviszonyok fotózáshoz
köszi mégegyszer

adott pontszám: 4
2008. május 16. | 17:27 | bnorbi

Tulajdonképpen nem rossz kép, attól függetlenül, hogy számomra nincs különösebb mondanivalója. Elég jól szerkesztetted, engem két apróbb dolog zavar csak: a center előtti szót kettévágtad és a zászlótartó rúd, vagy villámhárító sincs meg teljesen. A háttér levegője meglehetősen zavaros, de ez nem Tőled függött.
Üdv!

Aerendil válasza:
nincs mondankivalója, csak egy hangulat
köszi