BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,49
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. április 19. 20:11
  • Készítés helye (ország): Magyarország
A titok tudója

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. április 19. | 21:17 | Bunnymancs

felül kevés a hely, elírtam, de remélem azért érted. :) Azt is remélem, hogy nincs harag.

drhouse válasza:
Nem,nem, felül tényleg sok a hely(Kb 3 méter)de ez nem látszik.Már csak ezért sem igazán volt lehetséges a plafonra vakuzni:)

adott pontszám: 3
2008. április 19. | 21:16 | Bunnymancs

Ez egy jó emlékkép vagy családi kép. Talán abban a kateóriában jobb lenne. Az asztal a vaku miatt túl világos, a jobb oldalon hallgatózó leányzó arcának árnyéka erősen látszódik. Érdemes lett volna tompítani a vakufényt akár egy papírlappal vagy a plafonra irányítani, esetleg diffúzort használni. Szerkesztésileg se túl jó, felül sok a hely, alul pedig a kompozíció szempontjából lényegelen képi elemek garmada jelenik meg. Ezt nehéz lenne újrafotózni, pedig ezt javasolnám. Az arcok részletesek és beszédes a kép. A kivitelezés több sebből vérzik sajnos.
Üdv.

drhouse válasza:
Köszönöm hogy értékelted.Mivel a bácsi kosárfonó ezt a számodra lényegtelen részt nem volt szívem levágni.És nem is bánom hogy nem vágtam le,ezzel is tisztelgek Józsi bácsi előtt..
Üdv.Dr House

adott pontszám: 4,3
2008. április 19. | 21:12 | drszatommi

Szia!
Szép elkapott pillanat, megkapó, ahogy a fiatalság így figyel az idősre... Van néhány technikai hiba: más nézőpontot javaslok az ilyen képnél, kb. egy, másfél lépés jobbra, hogy az idős ember ne így teli-profilból látszódjon. talán akkor az asztalrészlet is kimaradt volna.... Tudom, hogy az ilyen túlzsúfolt terekben ez nagy kívánság tőlem, de hidd el kell ez a képnek. Egy kicsit a színek is lehetnének teltebbek, meg egy kis kontraszt se ártana.
Mindezektől függetlenül remek, megismételhetetlen pillanat, ezért gratulákok.

drhouse válasza:
Köszönöm a véleményed.
Üdv:Dr House

adott pontszám: 3
2008. április 19. | 20:49 | Aerendil

nehéz értékelni, egyrészt a kategória miatt, mivel nagyon zavaró a belógó asztal, meg az üveg a szalma? szálakkal a bácsi kezében, de elkapott pillanatról lévén szó ezeket nem lehet kiiktatni, sőt még idp sincs, zavaró az összevissza háttér is, ugyanakkor az arckifejezések nagyon természetesek és érdekesek,
kipróbálnék egy merész vágást: a szereplők felsőtestét hagynám csal meg a kép kb aló egyharmadát és jobb szélét levágnám, meg sztem mehetne ff-be is nyugodtan, mert úgy mégjobban az arcok lennének a középpontban, az ff meg kiszűré a zavaró szines tényezőket
az észrevétel jó, az utómunka viszont hányzik
jó de javitandó

drhouse válasza:
A bácsi éppen demizsonokat készít-éppen ezért döntöttem úgy hogy az üveget és a "szalmát" alias fűzfavesszőt a képen hagyom.(ugyanis van egy megvágott verzió is , gyakorlatilag pont úgy ahogy leírtad)Elképzelhető hogy úgy "ütősebb" lenne a kép.De nekem mégis hiányzott maga a cselekvés is,bármennyire is kuszább lett így a fotó.Üdv.dr House

adott pontszám: 4
2008. április 19. | 20:47 | gabormarcali2

üdv, én azt érzem, ha ezt a képet nézem, hogy egy kicsit tucatos.bocsi, hogy eztkell mondanom, de nekem az egy kicsit, jah és ez azért van mert pl itt jobbra vannak ilyen zavaró, belógó területek, s hátul is ugyanezek jelen vannak.

Üdv:Gabor. további szép képeket!

drhouse válasza:
Kösz a véleményt.

adott pontszám: 3,5
2008. április 19. | 20:23 | FuNS0f7

Sajnos az expo nem lett tökéletes, gondolom a beépített vaku hatása, de a tónusok és fények nem valami tetszetősek /zárt térben belső vakut használva gyakori probléma/, a témaválasztás egyedinek mondható, de véleményem szerint azért tartogat még ki nem merített tartalékokat. A kép jobb oldalán zavaróak a belógó tárgyak, a háttér nem elég homogén, elviszik a figyelmet a központi témáról. Bocs, de ez a felvétel egy jó pillanat, valamivel több mint javítandó kompozícióban.

drhouse válasza:
Köszönöm hogy értékelted.