BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,73
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. november 11. 11:08
  • érzékenység: ISO-400
  • rekeszérték: 3,2
  • zársebesség: 1/13
  • Készítés helye: Budapest
A maffiozó felesége I.

van még a sorozatból ha érdekel valakit... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. január 3. | 09:21 | BubiPhoto

jo a kompozicio, a B&W tipusa is tetszik, kicsit zavar hogy az arc szemcsezettebb mint a kep tobbi resze...

babybandita válasza:
köszi a véleményt

adott pontszám: 4
2007. december 9. | 17:36 | fchili

kár hogy levágtad a hölgy lábát, és az is, hogy ennyire mereven pózol. sajnos abszolút nem természetes a tartása és ez sokat levon a kép értékéből.. amúgy meg azt hiszem, aki ilyen felvételt készít a maffiózó feleségéről, az nem biztos, hogy megéri a reggelt :-) vigyázz magadra és gratula.

babybandita válasza:
köszi

adott pontszám: 3,9
2007. december 9. | 12:49 | flaszlo

Szia!

Megnéztem a III-t is, meg ezt is, és valahol a kettő között érzem az igazit.

Ami tetszik: fények, berendezés, póz.

Ami kevésbé: a kalap lehetne kicsit feljebb, és ahogy már te is írtad: vagy több a lábból, vagy talán kicsit más elforgatás a széken. Így nagyon zaklatott a hatása.

Ha viszont a letolt kalap szándékos, akkor jobban ráfókuszálnék, akár még szűkebb mélységélességgel is, és legyen egy misztikus-megközelíthetetlen, valódi maffiózó feleség, aki a vágy tárgya.

Üdv:

Lx

babybandita válasza:
köszi szépen

adott pontszám: 4
2007. november 23. | 15:52 | steverage

Szia!
Tetszik a fotó!Igazi glamour-os hangulatú.Kár hogy a lábát levágtad.Egy hibát vélek még felfedezni rajta,mégpedig azt hogy a lány keze túl világosra sikerült.Ha ez a 2 dolog nem lenne,nekem 5 pontot érne a kép.

babybandita válasza:
köszi szépen az értékelést!:)

adott pontszám: 4
2007. november 16. | 19:40 | coxymaxi

A vágás az amitől a fotó nagyot veszít az értékéből. A kalapba felesleges volt belevágni ill. bele lehetett volna szerkeszteni a képbe. A lábakba is szerencsétlen módon hasít bele a kép széle, valahogy a helyzetük is így egy kicsit fura, viszont jobb oldalról majdnem ennyi a plusz üres tér is. Ami feleslegesen kap nagy hangsúlyt és szinte ki is ég az pedig a kézfej! Egyetlen egy kis észrevétel még, hogy a lány bal szemének fehérje mintha még egy kicsit ki is kandikálna a kalap alól! Mindenesetre mindjárt nézem a másik két képet is: nekem eddig tetszik az ötlet is és a megvalósításod is! Grat!

babybandita válasza:
köszömö, az értékelést!
üdv, bb

adott pontszám: 4
2007. november 15. | 17:10 | PentaxPhoto

Szia
Nem rossz, de vannak kis hibák.
Engem nagyon zavar a nyakkendő állása.
főleg, hogy a vége a lábai között ki is látszik.
A másik a kalap. Valami megvilágítással az árnyékot eltüntettem volna. Ja és szerintem egy sima feket kalap jobban ált volna rajta.
A vágás az teccik bár a kapba nem vágnék bele.

babybandita válasza:
köszönöm az értékelést!
üdv

adott pontszám: 4
2007. november 15. | 06:37 | Hombre

Sya.
Szerintem újra kellene gondolnod ezt a fotót, aztán mégegyszer elkészíteni, mert az ötlet jó, de a kivitelezés már hagy kívánni valót maga után.
Először is. Ne akard a képet centiméterekre megtervezni és milliméter pontossággal beállítani a modellt. Te nem építészet és nem tárgyfotó kategóriába akarod rakni a majdan elkészült fotót. Te glamourt szeretnél készíteni. Megmutatni a Női bűbájt. Isten pedig nem vonalzóval teremtette meg a Nőt!!!
Szóval szerintem az út, melyen elindultál, nem jó felé visz. Elterel egy műtermi, beállított, megcsinált világba, ahol olyan képek születnek, melyekben semmi élet nincs és csupán a technikai felszerelés "anyagiassága" látszik az elkészült képeken. Félre értés ne essék. Úgyis lehet szuper képeket csinálni, de nem nekünk kezdőknek és legfőképp nem a glamour kategóriában.
De most inkább leírom, hogy mi a véleményem eme képedről. Megmondtad, hogy a barátnőd mit csináljon, s szegényke pedig görcsössen próbál megfelelni neked. Ha hagyod, hogy kibontakoztassa Nőiességét és lazán elcsábítsa a kamerát, akkor sokkal élethűbb, könnyedebb és erotikusabb képet kaptál volna. Áruld el neki a koncepciódat, s hagyd, hogy Ő hozzátegye a személyiségét. Hagyd, hogy áthelyezze a kezét, vagy a lábát, ha neki úgy kényelmes, s közben Te mozogj a kamerával. Keresd a megfelelő pillanatot. És egy jó tanács: azért, mert digit a géped, ne kattogtass ész nélkül, mert a legjobb pillanatokat elszalasztod!!! Várd ki azt a tekintetet és mozdulatot amire neked szükséged van.
A ruha nekem tetszik, de a nyakkendőt azért megígazathattátok volna. Eléggé illúzióromboló és az árnyék sem szerencsés, ami emiatt keletkezett a hason. A vágásra nem nagyon szeretnék kitérni, mert az eléggé szubjektív dolog. Egyébként nincs gondom vele, de, ha már ennyire kihangsúlyoztad a combokat a harisnyával és a perspektívával, akkor bennt kellett volna hagyni a lábakat. A kalap, arcra vetett árnyéka esetlen és felesleges rossz. Nem tudom, hogy használtál-e vakut -szerintem igen-, de leközelebb ne tedd. Szerintem csak ilyen kellemetlenségeket szül a beépített vaku használata, mint a kéz kiégése és az erős, csúnya árnyékok jelenléte. Ezekre pedig egyáltalán nincs szükség. Tudom, nehéz megfelelő fényt találni, de azért nem lehetetlen. :-)))
Remélem sikerült valamiféle segítséget nyújtanom. Szép fényeket.

babybandita válasza:
Szia!
Először is nem használtam vakut, és a lányt pedig nem én állítottam be, ugyhogy igy végülis az értékelésed valamilyen szintre téves hitre alapoz, de ettől most tekintsünk el, mert nem tudhattad.
a modell maga állt be így, azért maradt igy meg mert rövid záridővel dolgoztam a fényhiányosság miatt.
Próbálkoztam, ez lett belőle, pont azért tettem fel, hogy kritikákat, javaslatokat kapjak, hiszen abból tanulok
Köszönöm a véleményed!
üdv, bb

adott pontszám: 3,9
2007. november 11. | 21:57 | roxor

Az elképzelés jo, csak a szerkesztés vagy vágás nem, többet kéne mutatnod, a levágott lábfej semmiképp sem jo. A kitakart popsi sem szerencsés....viszont ez az inkognito, amit a kalap biztosít tetszik. Engem érdekel a sorozat többi része is, kiváncsian várom...
Udv!

babybandita válasza:
vanfenn már, de az sem nyerte el sokmindenki tetszését!
köszi az értékelést!

adott pontszám: 3,5
2007. november 11. | 15:45 | ningbo

Alapvető hiba, hogy kiemelted a lábakat a neccharisnyával, és mégis levágtad, hiányzik a szemnek.

Az egész kép nekem szűknek tűnik, felül - baloldalon és alul is többet hagynék, hogy az egész modell látszódjon. A cím nem utal a témára, az arckifejezés sem elég kifejező. A nyakkendő kesze-kuszaságát kerülném, -legalább annyira, hogy a hason ne látszódjon az árnyéka. Jobb lenne kicsit feljebbről fotózni, hogy az ülő alkalmatosság ne takarjon ki a combból.
Ettől eltekintve - egy illő cipővel - jó divatfotó lenne. Ha teheted és a modell is hajlandó rá, ismételd meg, szerintem érdemes.
Üdv

babybandita válasza:
szia
köszi az értékelést

adott pontszám: 4
2007. november 11. | 15:19 | Rigris

Az ilyen sorozatok mindig sokakat érdekelnek:)))
Szép a modell, remek a kép, a póz és a beállítás is jó, minden rendben van. Majdnem biztos vagyok benne hogy mások is írták - kár volt levágni a lábait. Nem gondolom hogy sosem szabad belevágni a modellbe - de ebben az esetben nekem hiányzik a lába. Biztos az is szép. A többi képen rajta van?

babybandita válasza:
köszi szépen az értékelést!
van olyan amin rajta van a lába, de olyan cipőt kapott amiben nagyon nagynak tűnik a lába, és szerintem ez ront a nőiességén, hogy olyan mintha 42-es lába lenne!
köszi mégegyszer

adott pontszám: 4
2007. november 11. | 14:46 | Késes78

Gondolom írták már, hogy kicsit zajos a kép, de ez szerintem annyira nem baj, még a hangulatot is javíthatja. Ami zavaró, hogy a fűrészporos tapéta mintázata jól kivehető a háttérben. Ezt elkerülendő én növeltem volna a modell távolságát a faltól, de utólag is elmosható PS-ben.

babybandita válasza:
kár hogy sajnos ilyen távolságnövelésre nem volt lehetőségem, és nem akartam maszatolgatni
de köszi a véleményt

adott pontszám: 3,5
2007. november 11. | 14:20 | almitra

Kicsit mesterkélt a tartás, és - ez lehet, hogy csak a nőknek jut eszébe - nagyon rossz ezen a fonott fotelon látni ezt a neccharisnyát, bármelyik pillanatban kiszakíthatja... Ezen kívül zavaró még, hogy nem látszik a lánynak a szeme. Ileltve épp az a baj, hogy egy nagyon picit mégis kilátszik a szeme alja, és ez csak ront a helyzeten, akkor már inkább ne látszon egyáltalán. De azért úgy lenne az igazi, ha kipillantana a kalap alól... A szoknyán lévő fehér kis izéket kiretusálhattad volna, és nem bánnám azt sem, ha a lábfeje benne lenne a képben, és nem bokából lenne levágva. Amúgy nem rossz kezdeményezés, szerintem próbálkozzatok még, illetve kíváncsian várom a sorozat többi részét.

babybandita válasza:
rendben köszi

adott pontszám: 4,1
2007. november 11. | 14:08 | thm

Hű de hiányzik az arca.
Értem, hogy titokzatossá próbálod tenni a lányt, de mégis valahogy jobb lenne, ha engedted volna látszani a szemét.
És a bokája is biztosan ugyanolyan szép, mint a többi testrésze...
Mutasd meg azt is legközelebb.

babybandita válasza:
rendben!:)
köszi!

2007. november 11. | 13:27 | Nikon-os

Nemrossz, szép a modell ,de a lábak és az arc lehagyása nem tul célszerű.
Nem pontozok ,mert pár kis hiba miatt nem szeretném rontani az átlagot, mert amúgy tudatos kreativ,de javitandó szerintem..

Gratula
Üdv
Nikon-os

babybandita válasza:
köszönöm szépen az értékelést!

2007. november 11. | 13:26 | agent2.0

A modell szép és sexi, de nagyon nehéz nem studióban jó fényeket készíteni.
A lábakból többet mutattam volna, figyeltem volna hogy ne legyen ennyire csuúnya árnyék a kalap miatt az arcon. A kéz picit kiégett.

Üdv. age

babybandita válasza:
az arcot direkt árnyékoltam
köszi az értékelést, hát igen, meg azért a gép is behatárol

adott pontszám: 4,5
2007. november 11. | 13:14 | nightmare_photos

Szia!
Nagyon jó kis kép lett, bár ami számomra zavaró hogy a lány arcán valami nem stimmel mert nagyban eléggé zajos az a terület! Aztán a kalapot vagy húzhatta volna jobban a szemébe vagy hogy csak a bal szeme legyen látható mert egy kicsit kilóg a kalap alól a szeme! Valamint ez nem hiba hanem a keze alá lehet jó lett volna egy félbe hajtott újság vagy még valami maffiózósat oda tenni! Az utóbbi miatt nem vontam le pontot! De a kép maga jóra sikerült és jó a cím is!

babybandita válasza:
köszönöm szépen az értékelést!
van teljesen szembe húzott kalapos is, ha esetleg úgy van jön még a darabból szerintem!
a zajossága pedig a kevés fénynek és a magas ISO-nak köszönhető szerintem, tudok róla, de hát a gépem elég sok határt szab!
köszi az értékelést mégegyszer!

2007. november 11. | 12:55 | Farkas

szivesen:-)

üdv

babybandita válasza:
:)

adott pontszám: 3,8
2007. november 11. | 12:44 | Crepsy

Úgy érzem valamiért elég természetellenes és pózban van,néhány apró dolog van bene ami ront rajta,pl a kalap teteje is hiányzik, és a lábak is elég rossz helyen lettek lecsapva.

babybandita válasza:
akkor úgy néz ki ez a lábas dolog senkinél nem jött be csak nálam! :)
köszi

adott pontszám: 4
2007. november 11. | 12:33 | marinart

Az elképzelés nagyon jó volt, a kivitelezés is ügyes, bár a vágáson kívül nem sok újat ad a kép számomra. Alapvetően jók a fények, csak fura a kalap alatti rész, mintha világosítva lenne.
Én hagytam volna sötétebbre úgy izgalmasabbá tehetted volna. Viszatérve a vágásra, híve vagyok a nem klasszikus megoldásokr de ez esetben szerintem nem szerencsés, sem a lábaknál sem a kalapnál.
Hajrá!

babybandita válasza:
köszi szépen
van akinek az a baja hogy így is túl sötét! :) akkor most döntsem el!:)
köszi mégegyszer

adott pontszám: 3
2007. november 11. | 11:57 | praefect

A lábakon és a nyugágyon nagyon szép az expozíció, de a kézfej / nyakkendő már kiégett, a melltartó pedig bebukott.

Nem biztos, hogy lehagytam volna a bokát és lábfejeket, de a fenék vonalát biztosan nem tettem volna takarásba.

A kalap is inkább bántó módon ártnyékol, mintsem takarná a személyiséget.

Sokkal jobb eredményt értél volna el, ha hagyod, hogy felhúzott lábakkal beüljön a nyugágyra, ahogy kell, ha nem állítod be ilyen "tartsd magad így még egy picit" pozícióba, ha leveszed a nyakkendőt, a melltartót és a kalapot, és a harisnya fölé egy blúzt vagy egyszerűen férfiinget adsz rá.

Természetesebb hatást értél volna el.
Mert az alapvető hangulat nem rossz, szép a bútor is mint kellék -- akár a negyvenes években.

Szép lenne. Fedezd fel a beállításban is a pillanatot.

babybandita válasza:
szia
van ebből a sorozatból még pár darab, van férfiinges, kalapnélküli, sőt még nyakkendőnélküli is.
a kéz kiégéséről tudok, viszont szerintem a lábfej lehagyása egyátalán nem zavaró, ugyanis a modellen olyan cipő volt amiben nagy lábai voltak és (biztos van rá megoldás) de inkáb nem akartam elrontani a kecsességét ezzel.

azért köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 5
2007. november 11. | 11:36 | Farkas

Azthiszem ez a NŐ vagy ragadozó maga a maffia.
Nagyon hatásos beállítás, jó képszerkesztés.
Talán egy fekete keret jobban kiemelné az egyébként világos árnyalatú képet.
Gratulálok.

babybandita válasza:
köszönöm az értékelést!
üdv, bb

2007. november 11. | 11:21 | panant

Nézegettem a bolgodat, azt kell, hogy mondjam, nagyon jó képeket csinálsz ezzel a kis kompakttal! Szerintem minél hamarabb szerezz be egy tükröst, és azzal folytasd! Egyébként így is tetszik! Grat! 5

panant

babybandita válasza:
szia!
azon vagyok hogy beszerezzek egyet! :)
köszi szépen!
üdv