BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,57
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. január 12. 13:23
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Vihar elött várunk

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2
2007. január 14. | 10:57 | nikkelodeon

ajjajjj, ne hari, de ezt nagyon elrontottad, alul tök beégett, és az égből sem látszik sok, persze tudom...a vihar jött, de én nem igazán érzem, ezen a képen azt a viharosságot, amitől az ember fél, egyáltalán nem izgalmas, nekem túl sötét, de lehet rosszul látom és nincs igazam.. remélem nincs harag..:)

attila64 válasza:
Szia!
Miért lenne ? Bár szerintem a vihartól nem kell félni ezért nem is volt a képpel félelem keltő hangulatom inkább a sziluett szeűségét tartom érdekesnek.

adott pontszám: 3
2007. január 12. | 19:03 | akika111

Szia! Ez a kép jó lett, bár vannak hibái sajnos. Szerintem nagyon sötét lett, illetve nekem nagyon zajosnak tűnik. Egy keretet elfért volna rajta, de ahoz képest, hogy kompakt géppel készítetted, elég jó. A színeket még egy szűrővel lehetne fokozni, mármint az eget. Gratulálok a képhez! Üdv Ákos

attila64 válasza:
Szia!
Az ég ilyen sötét volt és azért nem is bántottam mert a sziluttszerüsége tetszett meg az ég színét azért hagytam így mert az esti képek túlnyomó része kicsit arany színű és érdekesnek éreztem ennek a kicsit lilás vörösses árnyalatát ami a tömörítésnél kicsit elveszett.Köszi

adott pontszám: 3,7
2007. január 12. | 18:22 | Darth-Ben

Szia! A képpel látványos dolgot akartál bemutatni, kicsit sikerült is, de sajnos az egyik nagy problémája h nagyon sötét, kevés dolog, momentum láccik rajta, semmi sincs kiemelve, és a fekete hátteret meg sztem változtasd meg mert itt tényleg rossz h még azzal is egybeolvad... további jó fotózást!

attila64 válasza:
Szia!
A sötétséget azért is hagytam, hogy a sziluettszerűségét jobban kiemelje, de a keret nem rossz ötlet. Köszi

adott pontszám: 3,6
2007. január 12. | 18:13 | Robert_X

De kár a rossz minőségért. Én is fotóztam kis kompakttal, tudom, hogy milyen feladat valamirevaló fotót készíteni. Már nem tudnám újra megszokni. A gyönyörű felhőkön és a hangulaton kívül kissé üresnek érzem a kompozíciót, sokat dobna a képeden egy közelebbi torony, faág, esetleg valamiféle alak, ami életet lehel a képedbe.
Hasonlóan jó fényeket,
Üdv,
Robi

attila64 válasza:
Szia!
Azota próbálkozom egy kicsit jobb géppel, lépésenként talán együtt fejlődöm a gépeimmel.
Köszi

adott pontszám: 4
2007. január 12. | 16:10 | prdave77

Érdekes kép, de amikor nagyban néztem akkor kicsit furcsának tartottam.Lehet, hogy még keskenyebbre kéne vágnod a képet!?Mert valahogy túl sok rajta a fekete.Vagy azt is megpróbálhatnád, hogy PS-ben az árnyék/csúcsfény eszközzel világosítsd ki a mélyárnyékot, így a fekete alsó-felső sáv helyett a szürke árnyalatai jelennek meg. Persze lehet, hogy más volt az elképzelésed.

attila64 válasza:
Szia!
Igen a sötétség a sziluettszerü hangulat miatt maradt, de azert megpróbálom a te ötleteiddel is, készült róla több variáció nekem ezidáig ez tetszett leginkább.
Köszi

adott pontszám: 3,5
2007. január 12. | 14:42 | PekZo

A pillanatot jól láttad meg, pár dolgon szerintem lehetne javítani.
Alul még lehetett volna ráhagyni a képre, nem baj, hogy fekete, a kép arányai miatt jó lett volna, ha még alul is van egy kis rész.
A szerkesztés tetszik, jól mutat a két sötétebb rész között futó aranyszínű sáv, és a képen szereplő részlete a Várnak is jól kiválasztott.
A szín ugyanakkor szerintem még javítható lenne, egy kicsit a kontraszton-gradiációs görbéken lehetne állítani.
Még a kép minőségével vannak gondok, de gondolom a gép ennyit tud, utólag esetleg egy kis zajszűrés kellett volna még. Nem látszódna ennyire a minőségi hiba, ha kisebben töltöd fel.

attila64 válasza:
Szia!
A színnel próbálkoztam de az eredeti maradt, bár abból is volt egy kettő (más beállításokkal lőve) nálam ez nyert,A zajszűréssel pedig sajnos a kontrasztok lettek gyengék.Sajnos az a gépem és én egyenlőre ennyit tudtunk.

adott pontszám: 3,5
2007. január 12. | 14:13 | Narancs

A kép témában jó, szép. Technikai megvalósításban a fényképezőgép szabott határt. De ennek ellenére jó a kép, bár némi kontraszt emelés elkélne, de ezt azért ellensújozza a pillanat szépsége =).
Narancs

attila64 válasza:
Szia!
Én köszönöm az értékelést a gépem a pontokat. Talán ha sikerül fentmaradnom... most újítottam egy kicsit jobb gépet.
Attila