BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,98
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. szeptember 19. 10:37
Képkeret

Búcsú Neuhausertől és Kadristól. Talán egyszer visszajönnek. Várunk-)))) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. szeptember 21. | 14:24 | erőslacc

Én nem szoktam chat-elni, és nem is akarok, valahogy nem nekem találták ki. Ha el akarok mondani valamit leírom burkoltan, vagy nyitottan a kép alá, és kész. De ezt Te is tudod. Mikor véleményt ír valaki, én úgy érzem, hogy ha ötöst is ad egy fotóra, azt azért illik megindokolni, már csak a szerző iránti tiszteletből is, meg egy szép fotó látványa megérdemli az elkényeztetést... nekem is jólesik...Ha kapok húsz ötöst, a huszadik ugyan olyan jólesik, mint az első, még ha teljesen egyezik az indoklás, akkor is. Én szeretném, ha minél többen megmaradnánk az oldalon, és még csatlakoznának többen, hiszen sok embernek ez az egyetlen kapcsolata a többi emberrel, és itt úgy érezheti, hogy részese valaminek, meg, hogy Ő is tud alkotni valamit, amit a többiek megcsodálhatnak. Szerintem kell ez az oldal, és a moderátorok is ezt segítik, mikor kivonnak pontokat, vagy büntetnek. Sokszor felmegy bennem a pumpa, de azért nem szabad annyira megsértődni, hogy letörlök mindent. És mi van azokkal akik szeretik a fotóimat? Azokat elfelejtem, és nem nézem semmibe...?Sajnálom, hogy kadris letörölte az összes fotóját, én szeretnék még tőle látni, de talán már túlságosan lazára vette az egészet, és nem nagyon érdekelte a szabályzat, meg lehet, hogy az oldal sem. Remélem Te sokáig maradsz, mert még ha csak egy-két mondatot írsz is egy kép alá, de legalább figyelemre méltatod a másikat. Remélem nem sírtad el magad azon amiket írtam, ha mégis, told hátrébb a széket, ne hogy zárlatos legyen a billentyűzet. Képzeld hétfőn felrobbant a laptopom, úgyhogy most egy fáradt monitoron nézegetem a képeket egy darabig. No csá, má biztos unsz...

Atticsabi válasza:
Egyetértek, bár adminékkal kapcsolatban nem mindenben, ők a chat szobában beszélik meg a képeket és utánna pontoznak.A sértődésről, azt hiszem, egyszer én is kifejtettem a véleményem))))Köszi,nem kellett hátra tolni a székem, nekem is jutott a kakaóbiztos billentyűzetből. Azért írok rövideket, mert a munkától lopom az időt, és ezt a " főnökeim " nem nézik jó szemmel (Miért nem mennek szemészhez?)

2006. szeptember 21. | 13:01 | erőslacc

Visszaolvasva amiket írtál, most már kezdem érteni a dolgot, mégegyszer nagyon sajnálom, hogy nincsenek itt. Kadris stílusát nagyon szerettem...Sajna úgy látom egyre kevesebben maradunk, ha így folytatódik vége az oldalnak, pedig nagyon sajnálnám, remélem feleslegesen aggódok...

Atticsabi válasza:
Kezd belterjes lenni egy kicsit és ha nem vagy a chat szobában, előbb utóbb kirekesztenek-)))) Remélem a maradunk-on a függetleneket értetted)))))))))

adott pontszám: 5
2006. szeptember 21. | 12:54 | erőslacc

Miért, itthagyták az oldalt? Hát ha igen, én is nagyon sajnálom...Nagyon érdekes képet készítettél. mozgatom az oldalt fel és le a görgetővel, érdekesen mozog a kép is. Nem értem a címet, meg azt sem tudom, hogy mit ábrázol, de érdekes, és ennyi elég is, gratulálok.

Atticsabi válasza:
Gonoszkodjak egy kicsit??? Minek, mostmár Te is tudod, mi ez, van neked is egy spot képed, csak " kicsit " más. Köszi. Ezt a görgetőst észre se vettem.

adott pontszám: 5
2006. szeptember 20. | 12:07 | Tüske-

Nem tudom mi ez, de jól néz ki. :)
A lányokért meg nagyon kár. :((
A képhez grat.

Egy Tüske-

Atticsabi válasza:
Köszi. Azt hiszem már tudod mi ez.

adott pontszám: 3
2006. szeptember 20. | 12:04 | szafe_

Hát én ezt nem értem!!!
Szép, fekete nyégyzetben, koncentrikus körökbe rendezett valamik. (Hogy pontosan micsodák, és miért pont azok, arra ezidáig nem sikerült rájönni, sőt, az is félő, hogy mibenlétük az idővel örök homályba vész.)
Biztos, volt vele munka, látszik rajta némi átgondoltság, de igazából én, mint néző, nem látom a kép célját, értelmét, ámbár meglehet, hogy a baj bennem van.

Atticsabi válasza:
Ez a valami egy spot-nak a tükre, így nemcsak munka volt vele, hanem fotózni is kellett. Ja," kivettem " belőle az égőt, így próbáltam utalni a fény hiányára((((

2006. szeptember 19. | 17:30 | Venom2

Mi is történt konkrétan velük? Kicsit lemaradtam! Megosztanád velem?Szilvit miért tiltották el?Köszi

Atticsabi válasza:
Körbepontozásért, azaz rendszeresen " túlpontozot" valakit és Őt is túlpontozta ez a valaki.

2006. szeptember 19. | 11:14 | tesztfoto

A kör a tökéletesség jelképe, rajta mesteri precizitással elhelyezet csillogó szavak sorakoznak, ahogy Szilvia értékeléseiben, erős kontraszttal rajzolva, miként Adrienn szereti. Mindkét hölgy képeiben az érzelmekkel átitatott látásmódot, a gondolkodásra késztetést szeretem legjobban. Űr keletkezett távozásukkal, mint képed közepén.
Üdv T

Atticsabi válasza:
Volt egy változat, ahol Szilvi volt a közepén ( az egyik bemutatkozó fotója ),tulajdonképpen innen jött a címötlet ( amúgy, tavaly Csillagkapu volt), így tulajdonképpen tényleg csak az űr maradt és a kontraszt. Talán néha benéznek-)))) Üdv A.

adott pontszám: 4,8
2006. szeptember 19. | 10:55 | bodry

Meg kellett nézni, merrt nagyon érdekes volt.Tetszik, nem tudom ez mi de jól néz ki.Csak azt nem értem, alul miért vágtál le a kőrből?

Atticsabi válasza:
Véletlenül vágtam le. Ez több mint egy éves, éa többek között ezért nem tettem fel. Amúgy egy spot égő tükre a közepe nélkül. Köszi.

2006. szeptember 19. | 10:55 | zitalma

Egyetértek!
Pedig azt egyátalán nem értem miért is nincsenek itt.De azt mondják, semmi nincs véletlenül.Majd egyszer... máskor.. máshol..ahogy ez a fotód is utal rá, valahol a végtelenben!

Atticsabi válasza:
Itt vannak Ők !!!! Talán, majd... Szilvit felfüggesztették Adrien pedig kivonult. Talán visszajönnek a kapun át, mert a fotózás függőség. Ugye Kadris !!???