BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,03
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. június 5. 21:30
  • forrás: papírkép
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Juci képe

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2007. január 8. | 22:23 | iso

Ja, félreértettem, azt hittem más fotózta,. akik mondjuk kikapta a gépet a kezedből, és véletlenül exponált :) De mindegy, ha tudatos, akkor is jó.

_nikol_ válasza:
:))

2007. január 5. | 19:24 | iso

Azért is írok, hogy nem egy ostobaság legyen a kép alatt... A címmel már jelzed, hogy a fotó nem a tiéd, nincs kimondva, de az ember arra gondol, hogy egy dilettánsé lehet, aki valamiért kedves neked. Amiért kitetted, hogy szerinted mégis jó fotó. És szerintem is nagyon jó. Önmagában is, de a címmel, meg ezzel az áttételességgel, mellyel ez a szabálytalan, "elrontott" kompozíció sokkal ütősebb lett, mint holmi unalmas aranymetszettség. Kár, hogy nem lehet már pontozni. Ötös.

_nikol_ válasza:
a foto, amit feltettem, az enyem (en csinaltam), a kep, ami a falon log, mase :)
orulok hogy latsz benne valamit, koszonom!

adott pontszám: 1
2006. július 5. | 19:31 | cannonball

ez a kép mitől 4 es? gondolom, már nem pontozható, de azért megjegyzem nálam egy bescannelt, kifakult, rossz vágású, életlen, tartalmatlan , ráadásul gusztustalan gúnyos címmel bíró krisztust félig ábrázoló kép már élőben is a kukában végezné.....de úgy látom, vannak még egyéb kificamodott izlésűek. Egyébként Ateista vagyok, tehát nem vallási meggyőződésből fújok remekbeszabott képedre....

_nikol_ válasza:
miert gunyos? az a kep a falon Juci kepe, az hogy tortenetesen valoszinuleg Krisztust abrazolja, engem nem erdekel. a falon logo kep is csak felig abrazolja am, sot eleg sokszor abrazoljak csak egy reszet, nezz korul.
a gusztustalan meg az, hogy azt hiszed te tudod a tutit, nalad az igazsag, a tudas es a kepesseg, es te barminek meg tudod allapitani az erteket, szavakkal (..) es buta pontokkal.
ha ennyire nem jon be, miert veszed egyaltalan a faradsagot, hogy irj? szerintem jobb mindenkinek, ha tulteszed magad azon, hogy van rengeteg dolog, amit nem ertesz, nem tetszik es idegesit. szoval csak nyugi.

adott pontszám: 5
2006. június 29. | 07:49 | someoneelse28

HANGULAT!
Így nagybetűvel.
A vágás valóban "bátor" :) hogy így fogalmazzak, de pont az esetlegessége adja vissza a pillanatot.
Szeretem.
Szeretem a pillanataid.
Some'

Ui: newgam értékelése a kedvencem...
:)

_nikol_ válasza:
koszi some, orulok :)

adott pontszám: 4,5
2006. június 9. | 11:31 | tesztfoto

Érdekes, egyedi kép, olyan mintha a falon lévő festmény egy másikat nézne, amit a plafonra erősítettek, pedig valószínűleg a fényt adó lámpatestre tekint. Semmi sem egyenes, és semmi sem tökéletesen éles, tetszik ez a megoldás, bár egy kis kontrasztot el tudnák még képzelni, az élességhiány ellenpontjaként. A 3,77 átlagnál sokkal jobb, egyedi látásmódra utaló kép.
Üdv T

_nikol_ válasza:
megnezem majd kontrasztosabban, lehet hogy igazad van. koszi szepen tesztfoto!

adott pontszám: 4,8
2006. június 8. | 01:34 | marci_m

Szerintem nagyon brutál!
Nem tudom mi volt vele a célod, de ütős, olyan retro, meg olyan... nem is tudom hogy mondjam, olyan nagyon erőltetetten művészien semmilyen. Szóval az a kategória amikor már valami annyira rossz, hogy az jó...
A scanelésnél vagy vágásnál ügyelhettél volna a pontosságra, lehetne hangsúlyosabb az, hogy ez egy polaroid!

_nikol_ válasza:
pedig nem eroltettem :) de lehet hogy igazad van. nem tudom hogy lehetne hangsulyosabb az, hogy polaroid.
es hat valoban pontatlan :)
koszi!

2006. június 7. | 10:38 | wanderlusted

Nehez értékelni a képeidet. A minap lepontoztam egyet (a redonyős), és lehet, hogyha csak ezt látnám erre se adnék túl jó jegyet. Ha viszont a többi képed mellett nézem, akkor már az az érzésem, hogy keresel valamit, és egyre kevésbé hiszem, hogy csak véletlenszerűen lenyomodott a kezedben az exponáló gomb. Persze egy képnél nem biztos hogy számít, hogy hogyan keletkezett. A képnek önmagában kell jónak lennie. Ha így nézem akkor ez a kép számomra nem túl jó. Néhány másik képed viszont úgyanigy megszeg minden szabály, és ráadásul még jó is. Számomra talán az a fő különbség, hogy itt a szabályok megszegése öncélúnak tűnik, míg az általam jónak itélt képeidnél hozzá tesznek valamit a képhez.

_nikol_ válasza:
hat nem tudom, lehet hogy oncelu, mivel vegulis kulonosebb celom nincs vele. :) amikor fotozok, nem gondolok ra, hogy most megszegem-e a szabalyokat (es utolag sem gondolok erre), nincs ilyen celom. igazabol erre nem is gondoltam addig, amig itt el nem kezdtek jonni az ilyenolyan velemenyek.
mindenesetre orulok, hogy valamit latsz ebben, meg ha nem is konkretan ebben a kepben, es koszonom a figyelmedet :)

2006. június 6. | 21:14 | blekem

ójaj. most látom. az ijesztő term és nem ly.
annak a könyvnek az volt a címe asszem, hogy "Amire nincs magyarázat" vagy vmi ilyesmi.
egyébként Juci is ilyennek gondolta a festmény lefotozását amikor megkért, vagy tudta hogy úgyse telibe fotózod kerettől keretig?

_nikol_ válasza:
akkor egyre gondolunk.
nem hiszem, hogy igy kepzelte, de vegul nagyon tetszett neki :) amugy nem nagyon ismeri a kepeimet, legfeljebb egy-ket szalonkepesebbet ;)

2006. június 6. | 19:25 | blekem

ja, ezt elfelejtettem: ki az a Juci?

_nikol_ válasza:
o olyan nagymamafele nekem. 80 ev koruli, mar evtizedek ota egyedul el, nincs gyereke, viszont iszonyu jo a humora meg mindig :) multkor megmutattam neki a gepem, es nagyon tetszett neki, hogy rogton megvan a kep, meg ahogy jon elo. o kerte, hogy fenykepezzem le ezt a festmenyt, meg az egyik viragat :) neki tetszettek a kepek :)

2006. június 6. | 19:24 | blekem

ferde, koncepciótlan, homályos, nincs mondanivalója, blablablablaaa, eszméletlen mennyire igásló itt mindenki. ezt a képet nem lehet hagyományos módon értékelni, teljesen más dimenzió. a legtöbb itt értékelő meg se érdemli, hogy egyáltalán véleményt alkosson róla, mert csak okoskodni tudnak, és ha valami nem az ő ízlésüknek felel meg az már nem is lehet jó.
régen olvastam valami képes könyvet, ördögűzésekről, és médiumokról, a történetekhez csatolt képek annyira nyomasztóak és némiképp ilyesztőek voltak, hogy a hangulata azóta is megvan. ez valami ahhoz hasonló emléket idéz fel bennem, a túlvilág, és az evilág közötti szabályszerűtlen kapcsolatot, a tapéta, a kép, a keret, a másik a plafonon, a felső szegély köztük... mind mind hatványozzák a kép sugárzását. na jo, sokat pofáztam, a lényeg, hogy ezek a képek jóval túlmutatnak ezen az 5ös skálán, szóval elállnék a pontozástól...

_nikol_ válasza:
azert ne tulozzunk ;)
azt a konyvet en is ismerem, mar ha egyre gondolunk, es csak nagy neha mertem elovenni es borzongtam tole, es tenyleg, azok a kepek annyira megmaradtak.
biztos az a sok gyerekkori tvinpiksz is betett nekem ;)
koszi blekem, orulok :)

adott pontszám: 5
2006. június 6. | 18:45 | Eperfakék

és ezt is imádom!
és mindegyiket.
jó, hogy ferde, nagyon szép szerkesztés.

_nikol_ válasza:
orulok! :)

adott pontszám: 5
2006. június 6. | 14:55 | C8080WZ

Ez a kép egy tökéletes, szép példa arra, hogy lehet egy képben összefoglalni mindazt, amire nem térnek ki a fotós könyvek. Leginkább, az ragadott meg, hogy a kettévágott témát és a majdnem középen, kissé ferdén elrendezett választócsík fölötti maradék háromszöggel megszerkesztett kép az alulexponáltsága ellenére megmutatja a kvázi műterem mélységét. A vaku által hagyott jellegzetes megvilágítási nyomok, sötét foltok, elszíneződések, szépen kiemelik a fényképező technikai lehetőséget. Nos, ezt a képet kár lenne másképpen elkészíteni, mert akkor elvesztené az eredetiségét. Példa értékű.

_nikol_ válasza:
orulok, hogy igy latod :)
(amugy nincs vaku, csak egy ablak baloldalt)
koszonom szepen!

adott pontszám: 3
2006. június 6. | 09:24 | nagyhadnagy

Én nem igazán értem a koncepciót, hiányzik a képhez a magyarázat. Nekem túl életlen is, a színei sem az igaziak. értem én, hogy polaroid...akkor viszont a kép komponálását is jobban át kellene gondolni.
Ha magyarázatot fűznél, lehet, máshogy gondolnám.

_nikol_ válasza:
koszi. atgondoltam am :) de megertem, ha nem jon be neked.
ha gondolod olvass bele a hozzaszolasokba

2006. június 6. | 08:01 | vargacsaba

Egy jellemző rákfenéje üt ki itt az oldalnak, a középszer tombolása, ami a szokatlant mindjárt sárba tiporja. Pedig ha nem érti, akkor is írhatna, pont nélkül, de nem teszi, mert tutira megy, erre lehet.
Érdekesek ezek a régi, vásári, vallásos képek nagyszüleink szobájának falán, valami régit, letűntet idéznek, ami nemsokára már nem lesz. Majd fölkerülnek helyükre a saját digitális nyomataink, ha már galériákban nem láthatók, legalább otthon képzeljük, hogy "falon van".
Nem pontozom, mert nem tudom én eldönteni erről, hogy csak a véletlen szeszélye, vagy a tudatos önmegvalósítás rejtezik mögötte.
Üdv!

_nikol_ válasza:
igen, ez igaz lehet, marmint hogy a tudatossag ebbol az egy kepbol nem derul ki, csak ha mondjuk a tobbivel egyutt nezi az ember.
meglepodtem, hogy ez ennyire irritalo, hogy olyan sokan raugranak, mert szukseget erzik elmondani, hogy ez mekkora egy ... de nem baj, meg birom ;) koszonom hogy irtal, szia!

2006. június 6. | 00:48 | 21judy

Elolvastam az ertekeleseket:) elveztem nagyon:) hat igen...teljesen igazad van...en meg egyenlore a szabalyokban elem ki magam, meg elvezem oket...:) de elvezd csak tovabb a szabalytalansagot es toltsel fel hasonlokat!Az a lenyeg:)))

_nikol_ válasza:
koszi Judy :)

adott pontszám: 4
2006. június 6. | 00:31 | 21judy

Talan ismet?!?!van tippem...:P
erdekes kep...valami megfogott benne...de celtalannak erzem a vagast es egy kicsit ferdenek is tunik a kep...
Geratula!Udv:Judy

_nikol_ válasza:
orulok hogy megfogott, koszonom :)

2006. június 6. | 00:27 | Biró_Roland

sajnos nem
vidéki vok (nyíregyházi és vlag ritkán járok fel pestre, de ismerem a képeid monitorról (sőt még közös weboldalunk is van ám 1 kis tulzással (laan oldala :) )

_nikol_ válasza:
tudomtudom, hogyne tudnam :)
lesz majd nyaron szentendren megint, kicsit mas. szerintem tudni fogsz rola :)

2006. június 6. | 00:11 | Krisnya

Micsoda értékelések micsoda értékelések, ne haragudj h megjegyzem de olyan ínyencségek vannak itt hogy élvezet olvasni:)

_nikol_ válasza:
egyelore engem is szorakoztat :)

2006. június 6. | 00:08 | newgam

Neked június 3. rég volt?Ekkor tetted fel a tükrös képet, most júni ötödike van.
Elfogadom a nézeteidet,a magyarázatoddal kicsit megnyitottál egy ablakot,ha megismernélek (nem ismerkedni akarok),ha ismernélek talán meg is értenélek.
Jó fényeket.

_nikol_ válasza:
bocs, egy regebbi kepemre gondoltam. amit emlitettel, mashogy tartom szamon magamban, igy nem az ugrott be. akkor kulon orulok, hogy tetszett, mert az kozelebb all ehhez a vilaghoz, mint az a regi kepem, ami eszembe jutott.
koszonom hogy ennyit foglalkoztal ezzel! szia!

adott pontszám: 5
2006. június 6. | 00:07 | Krisnya

Az eddigi legjobb kép amit vallásos témájú akármiről láttam.
Más.
Nagyon kell a ferdeség, ez visz egy kis mozgalmat a képbe, ami ellensújozza a festmény ugye nem túl mozgaloams voltát és nagyon jó hogy ha jól látom egy másik képet néz (legalábbis szerintem), talán irigykedve hoyg az az akt miért került föléje? Hisz én vagyok Mária Jézus anyja mi az hogy az a nevesincs akt felém kerül??
Valami ilyesmiket gondol, és hát hjamm ilyen világban élünk, szóval nagyon össze van ez rakva.
egyenesen super.
Szerintem:)
Grat

_nikol_ válasza:
mondjuk en semmilyen vallasi dolgot nem gondoltam bele, de van ebben a festmenyben valami idotlen es orok, de lehet hogy ez csak azert van, mert amiota csak az eszemet tudom, mindig ugyanott volt, meg az a lampa is a plafonon (merthogy az). erdekes, hogy erre nem is gondoltam, amig meg nem csinaltam ezt a kepet.
orulok a gondolataidnak, mas megvilagitasba helyezik a kepet, hogy ezzel a rendkivul eredeti szofordulattal eljek :)
az kulon orom, hogy a ferdeseg is tetszett, es nem csak valami elnezheto hiba.
koszonom szepen, Krisnya :)

2006. június 5. | 23:59 | Biró_Roland

jaaa, te a "legnás" nikol vagy, de bamba vok..
grat a kiállításotokhoz !

_nikol_ válasza:
koszi :) tan csak nem lattad?

2006. június 5. | 23:31 | Aerendil

olvastam a véleményét, és persze tiszteletben tartom, meg gondolom mindektten -zenyit, te- is jobban ért a fotográfiához mint én, de sztem nem úgy kéne megbontránkoztatni, nézettséget emelni, vitát fakasztani hogy egy összevissza, gondalattalan, technikai hibáktól hemzsegő képet töltünk fel, sztem nem ebben van a haladás a jövő, mégha azzal egyet kell értenem hogy próbálkozni újítani kell és fontos, de sztem akkor sem ez a módja a polgárpukkasztásnak (utálom ezt a szót!!!:)nem így kéne provokálni ha annak szántad
zenyit írta hogy nem érdekelte a fotó készítőjét fotográfia sok szabálya, de nekem olyan mintha a fotóval sem törődtél volna nem csak a szabályokkal

na mostmár befejezem, csak gondoltam kifejtem a véleméynem ha már megtiszteltél a válaszoddal
Aerendil

_nikol_ válasza:
Aerendil, a kepeket magamnak csinalom, az, hogy most feltoltom ide, egy dolog, az o igazi eletuk nem itt van.
ha nekem tetszik, szeretem, miert ne tolthetnem fel? miert ne lehetnek kivancsi masok reakciojara?
bamilyen hihetetlen, azert vannak olyan emberek, akikkel hasonloan gondolkozunk a fotozasrol. en nagyon meglepodtem, hogy polgarpukkasztonak gondoltatok tobben is (egyebkent a nezettsegen is - ugy tunik idegesitoek ezek a kepek).
amugy meg ahhoz, hogy ne erdekeljen a sok szabaly, ki kellett probalnom oket, majd megunnom es valami ujat hoznom, hogy tovabbra is oromemet leljem a fotozasban. mert csak errol van szo, semmi masrol.
es mivel szeretem jol erezni magam, mikozben csinalok valamit, szeretem, ha tetszik is, epp ezert pont annyit foglalkozok a kepekkel is, elotte, kozben es utana, hogy jol essen ranezni a vegeredmenyre. es most jol esik.
udv
nikol

2006. június 5. | 23:29 | Biró_Roland

hu, ez ilyen "vihart" kavart..
ennyire jó lenne ? :) :)

_nikol_ válasza:
vagy csak idegesito ;)

2006. június 5. | 23:27 | Biró_Roland

hangulat
grat

_nikol_ válasza:
koszi

adott pontszám: 2
2006. június 5. | 23:27 | Endruboyy

Helló !
Hát, hogy öszinte legyek nem értem a képedet. Vagy ha kéne akkor nem látom mi a lényege. Sajnos nem vagyok nagy hívő sem, hogy talán azért. Részemről ez a kép semmilyen kb úgy tudnám értelmezni, hogy véletlen így állt be a gép és valaki elnyomta. A technikai része sem jó szerintem egyáltalán. Életlen, sötét, kicsit fakó. Ez a vágás szemszög sem jó. Ne haragudj igazán, de nálam ez a kép csak 2 pontot ér. Ha majd meglátok valamit benne bizti kicsit többet adok rá.
További szép képeket !

_nikol_ válasza:
oke, koszi hogy megnezted

2006. június 5. | 23:08 | jekkel

Megnéztem a honlapod és az tele van jobbnál jobb képekke. Így végképp nem értem. Vagy te vagy nagyon nagy művész. :)

_nikol_ válasza:
most ilyeneket csinalok. lehet hogy egyszer majd tetszeni fog ez is, vigyazz ;)

adott pontszám: 1
2006. június 5. | 23:06 | jekkel

Nem tudom ezt minek szántad, de elég gyenge lett, akárminek is. Legfeljebb provokációnak jó, akkor beugrottam. Olyan mintha véletlenül elsült volna a gép. Semmi értéket nem látok benne.

_nikol_ válasza:
oke

2006. június 5. | 22:44 | newgam

Már megtettem..
Hidd el megnéztem a létrehozó technikát tudom,hogy analóg gép de ahogyan a digiten lehet állítani a WB-t úgy bárki joggal elvárja,hogy:
Tegyél a gépedbe megfelelő színhőmérsékletű "filmet",
Hamár nem tetted meg scannerezés után a PC-n állítsd be.
A keret "elnyesésén"a téma képkeretét értettem a kép széleivel semmi bajom.
Mellesleg a tükrös képed nagyon tetszik,lehet,hogy ezidáig megnemértett művészek közé tartozol.
Csak ÚGY tovább.
Üdvözlettel.

_nikol_ válasza:
kedves newgam! megis miert kene elvarni? es megis miert kene megfelelni elvarasoknak? hiszen annyi elvaras letezik, hogy nyilvanvaloan lehetetlen megfelelni mindnek, ugyhogy talan jobb hagyni ezeket a dolgokat, es csinalni azt, ami tetszik. feheregyensuly vagy szinhomerseklet: en ezt a gepet azert vettem, mert olyat tud, ami nekem nagyon tetszik. az optikaja, az elessegallitasa, stb. ehhez tartozik egy bizonyos film, amit mar nem gyartanak, magyarorszagon nem lehet kapni, es kulfoldrol rendeltem, pontosan azert, mert ilyen a szinvilaga. mas filmet is bele lehet szuszakolni, hasznaltam is, de megis, ez, amit itt latsz, ezek a szinek, ez a fatyolossag az, amiert beleszerettem az egeszbe. ezekutan nyilvanvalo, hogy nem fogom agyoncsapni utolag, hanem azon vagyok, hogy szkenneles utan visszaallitsam azokat a szineket, amiket a papirkepen latok.
az "elnyesesrol" nem tudok mit mondani, azon kivul, hogy igy lattam jonak, megertem, ha nem tetszik. az elobb tenyleg masra gondoltam.
a tukros kepem mar regi... mar ha egyre gondolunk. vissza mar nem szeretnek lepni. mindenesetre orulok hogy tetszett.
megnemertett muvesz ize: azert vannak, akik ertenek am, megha furcsa is :) muvesz meg nem vagyok ;)
udv
nikol

2006. június 5. | 22:39 | Kiss Dóra

na ez betonjó!

_nikol_ válasza:
:)

2006. június 5. | 22:21 | kacsorp

newgam: fehéregyensúly...:-)

_nikol_ válasza:
.
:)

adott pontszám: 1
2006. június 5. | 22:12 | newgam

Ha polgárpukasztásnak szántad,akkor sikeresnek tekintheted a képet.
Amúgy sehol egy éles pont,eltolódott fehéregyensúly,alapból ferde fotó és ez az elnyesett képkeret...
Ha van értelme légyszives magyarázd el,mert számomra így elfogadhatatlan.

_nikol_ válasza:
ha gondolod, olvasd el a tobbi hozzaszolast, talan abbol kiderul valami. amugy en ezt komolyan gondoltam :) meg valami: analog kep, tehat nincs 'feheregyensuly', valamint a polaroid kepeknek ez a termeszetes keretuk. aprosagok, csak erdemes odafigyelni, mielott velemenyt fogalmazunk valamirol.

adott pontszám: 2
2006. június 5. | 22:09 | hype78

Nem ertem az osztalyzatot es a kepet se nagyon. Vizualisan se mond sokat, de lehet bennem van a hiba. Kis magyarazatot adnal, vagy csak vicc ?

_nikol_ válasza:
nem tudom mit nem ertesz az osztalyzaton, tele van egyesekkel es kettesekkel. ha barmi mondanivaloja akadna, az szinte csak vizualis volna.. :) ha gondolod, olvass bele a hozzaszolasokba, hatha abbol valaszt kapsz, nem akarom ismetelni magamat vagy masokat.

2006. június 5. | 22:04 | Aerendil

máshogy, és nem tartom magam konzervatívnak, én sem tartom be sokszor az alapvető szabályokat, de azért mert tele van hibákkal még nem művészi,
nem ébreszt bennem gondolatokat, csak erőltetett belemagyarázás lenne a részemről ha ebbe vmi nagy gondolatot belelátni

érdekel mit akartál vele kifejezni, sztem annyira nem vagyok begyöpösödött agyú mint talán a vélemény után gondolod, és megértem a szándékodat
Aerendil

_nikol_ válasza:
nincs itt nagy gondolat, miert kene hogy legyen? en szeretem, ha egy kep mindenfele rapakolt, beleeroltetett vagy mittomenmilyen sulyos mondanivalotol mentes. nekem ez jatek, a mondanivalos idoszakomnak mar vege egy ideje :)
mindezek ellenere, barmily meglepo, azert van mogotte gondolat, ezt zenyit eleg jol leirta. ha gondolod olvasd el.

2006. június 5. | 21:55 | zenyit

és az még mekkorább poén lenne ha kitenném a falamra :D hehehe

_nikol_ válasza:
eszmeletlen latvanyossag lenne ;D

adott pontszám: 5
2006. június 5. | 21:54 | zenyit

dehogy dehogy..
hát nem pont az a poén, amit hibának tartanak mások?
eh..
ejjdeöregek vagyunk néhányan..
szóval szerintem ezt így kell, bár még kicsit bizalmatlan vagyok, de hiszek az utánam következő zsenigenerációban :)
mekkora poén már ez a kép.
mármint attól hogy mennyire támadható meg attól, hogy mennyire nem érdekli a készítőjét az a sok unalmas szabály.
ha zavar valami egy képen, az azt jelenti, hogy megmozgat. ha valaki felháborodik egy képen és csípőből lő, az azt jelenti, hogy érdekli.
friss kép, és konkrétan ki kell jelentenem: be van fejezve :)
azt hiszem te érted miket hordok itt össze :)
üdv.
ps: dobjatok hozzám köveket, akkor se fogom másképp gondolni. :)

_nikol_ válasza:
vegre :) de orulok hogy poennak latod, es befejezettnek ;)
egyebkent frissito ez, a bizalmatlansag, meg az ertetlenseg, foleg ha vegyul bele egy kis megertes is. koszikoszi :)

adott pontszám: 5
2006. június 5. | 21:54 | kacsorp

nekem ez most nem...
persze ha egy ismert fotós kiállításán látom, biztosan elkezdek gondolkozni és magasztalni...
de ez a jó benne, úgyhogy mégiscsak gratula

üdv:kp

_nikol_ válasza:
hat, megertelek. azert koszi hogy foglalkozol vele :)

2006. június 5. | 21:53 | szorshi

Nem könnyíted meg tényleg... ;-)
Age-nek igaza van, lehet, hogy sokkal később meggazdagszol a képeidből!

_nikol_ válasza:
csak birjam szusszal azt a rengeteg rajongot es a penzt ;DD

adott pontszám: 1
2006. június 5. | 21:53 | padosrozi

ne haragudj, de nem tudom ezt pozitívan értékelni. nem tudom mit akarsz kifejezni, akarsz-e egyáltalán bármit is kifejezni, vagy egyáltalán miért készítetted el ezt a képet.

_nikol_ válasza:
ha esetleg megis erdekel, olvasd el a tobbi velemenyt. udv

adott pontszám: 1
2006. június 5. | 21:51 | jumpingjack

Ne haragudj, bár lehet, hogy a képhez kedves emlékek kapcsolnak, de mint fotó, ez a gyenge, kerülendő, hibás út. (színek, szerkesztés, téma, mondanivaló)

_nikol_ válasza:
nincs szo ilyesmirol, csak a szinek meg a szerkesztes lenne latni valo. de oke

2006. június 5. | 21:46 | agent01

Ez már művészet, lehet, hogy 50 év múlva milliókat fognak érni a képeid.: )
Üdv: age

_nikol_ válasza:
akkor jobb ha nekiallsz letolteni oket ;))

adott pontszám: 1
2006. június 5. | 21:39 | Aerendil

érthetetlen a vágás, nem tetszik a keret, sötét, kontraszttalan, homályos, ferde
nem értem mi a téma igazábós és a cím sem segít ebben
értelmét nem látom, ugyanakkor esztétikailag sem nyújt semmit
nem kerülendő a kísérletezés csak az hogy feltöltötted ide

_nikol_ válasza:
legtobbszor az egypontos velemenyeket is elfogadom, vagyis valamennyire talan hasznosnak tartom, de ezt most nem. mert nem ertek veled egyet abban, hogy kerulendo ide felrakni. a tobbire nem tudok mit mondani, mashogy gondolkozunk.
szia

2006. június 5. | 21:37 | szorshi

Jól gondoltam, hogy Te vagy! :-)

_nikol_ válasza:
;)

adott pontszám: 2,5
2006. június 5. | 21:37 | szorshi

Sajnálom, de nekem nem jön be. Tudom, hogy én azok közé tartozok, akik nem fognak Téged megérteni (mert sejtem ki vagy...bár nem biztos, hogy jóra gondolok).
De ha elárulod, hogy mi a mondanivalója, akkor komolyan átgondolom újra!! - Tehát jelzem, hogy én nyitott vagyok.
Egy dolog van, ami talán tetszik, hogy van a plafonon valami, amit néz...
Üdv

_nikol_ válasza:
megertem, hogy nem tetszik, gondolom sokan vannak igy vele. mondanivaloja nincs, nekem csak egy hangulat, ami nekem lehet hogy jelent valamit, de ezt a "jelentést" nem akartam belevinni a kepbe. szoval hangulat, es mondjuk kompozicios jatek, vagy kiserletezes, ha mar valamit mondanom kell ra. nekem a szinek tetszettek, meg az a nagyon keves elem, ami nekem osszeall egy keppe. de el tudom fogadni, ha masnak nem :)
mindenesetre koszi hogy probalkozol, igaz, nem konnyitem meg a dolgodat, ugy tunik ;)