BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,01
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. május 17. 09:50
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Soroksár
az én színeim

még tavaly ősszel készült a fotó, remélem tetszik majd nektek. Számomra különös hangulata van. Közepes méretben ajánlom!  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2006. május 17. | 17:56 | Goendoer Tapir

hát, egy zajszűrés ráfért volna... a színei szépek, de sok a zavaró árnyék a képen, szinte mindegyik levél félbevágott, kusza lesz így a kompozíció.

és: tavaly

agica216 válasza:
szorry, rögötön javítom... :)
Amúgy a játék a fény és árnyék közt "direkt" olyan.
Köszke

adott pontszám: 4
2006. május 17. | 17:32 | csopi_

Igen szép színek vannak a képen, de mint kompozíció nem tökéletes. KIcsit olyan káoszos a levelek elrendezése, levelek több helyen is félbevágva és hát sajnos a bogyók kiestek az élesség tartományból. A gép nyilvánvalóan a levelek élességére összpontosított és mivel a bogyók azok előtt vannak, így már kiestek az élesség tartományból. Nem ismerem a géped, de megnéztem lehetett volna kézzel is élességet állítani.
Ráadásul a bogyók egy kicsit túl lettek exponálni, szerintem 1/3-os alexpo jót tett volna a képnek.

A kompozíció bizonyosan jobb lehetne ha valamilyen rendezettség lenne a képen.
Én például több zöldet is megjelenítettem volna, egy 50-50 arány már bizonyosan javítaná a harmóniát, illetve az is harmónikusabbá tehetné a képet, ha az egy részében csak zöld, a másik részében csak vöröses színű leveleket láthatnánk és ehhez mintegy a határon kitűnő élességgel megjelennének kék színű bogyók.
Néha szerintem nem szégyen ha egy picit rendezgeti a leveleket az ember, hogy jobb kompozíciót kapjon. Először fejben kell megszületni a képnek és ha néhány levél arrébb mozdításával van lehetőségünk elérni a kívánt hatást, akkor érdemes megpróbálni.
Persze ettől még tetszik, szépek a színek, szóval hajrá, már most is különböző színekben pompázik a természet. Várom az újabb kompozíciókat. Megelőlelegezve...

agica216 válasza:
A gépem egy nagy .... Teljesen amatőr, szinte alig lehet valamit állítani rajta. Még a pajtás gépeken is több kreativitás volt. Csóró egyetemista vagyok, így szerintem még öt évig ezzel nyomom. Majd az első fizumból veszek egy normálisat. Köszi az értékelésedet, végre valaki nem húzott le teljesen!

adott pontszám: 3
2006. május 17. | 14:08 | Tibij75

Szepek az osz szinei,de sajnos a fotodnak nincs egy fotemaja,lehet a bogyokra kellett volna nagyobb hangsulyt fektetned,vagy egy jobb rajzolatu lapira.Esetleg ps-ben egy texturat probaltal ravinni?

agica216 válasza:
Ezek szerint nem jött át a hangulat. Sebaj, én látom. A színek összevisszaságát, és gyönyörűségét akartam megmutatni, meg azt, hogy milyen kusza még a természet is...

adott pontszám: 3
2006. május 17. | 13:02 | jordan9

Elég nagyban tetted fel és nem a legjobb az élessége és egy kicsit összevisszánalk találom, a színek nagyon jók.

agica216 válasza:
Ezért írtam, hogy közepesben ajánlom. Eddig az összes képemnek az volt a baja, hogy túl kicsi, meg túl sok... Sebaj Azért köszi

2006. május 17. | 11:20 | nonci

Hát igen, a canon színek... :))
A téma a színek, mint a zöldnek és a vörösesárnyalatnak a kontrasztja megtörve a lilával, mint ötlet, tetszik, egy egyszerű témával reprezentálva.
Úgy érzem, hogy csak a színekre figyeltél, koncepciót viszont nem vittél a képbe.
Egy kesze-kusza, semmit mondó számomra a kompozíció.
Ha pontoznám, 2 pontot adnék rá.
Ilyet nem szoktam, üdv, nonci

agica216 válasza:
Azért köszi, remélem másoknak majd tetszik! Helló