BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,81
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. március 31. 09:55
-

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2006. március 31. | 15:19 | kaldi

Nincs cím, nem tudom mi a mondanivaló,ha a nyomok keltették fel a figyelmedet,akkor én más időpontban fotóztam volna ,árnyékban van a hegyoldal,napos oldalon,esetleg lapos szögben tűző napnál a sítalp nyomok formái jobban kiemelkednének a képen.
A nyomokból is érdekesebb alakzatokat választottam volna, ez túl kesze- kusza.
Ne vegye kedved,a nem túl pozitív értékelés.
Jó fényeket kívánok.

Vargi válasza:
Köszi.
Nem veszi kedvem, ahhoz ennél sokkal több kéne. :)

adott pontszám: 3,4
2006. március 31. | 14:48 | mullerp

Az elgondolás tetszik! Nyomok a hoban... szepen vezethetnek a szemet valami fotemara, de az meg nincs a kepen. A masik hatso gondolatom az expo/utomunka helytelensegere iranyul! Miert monokrom? Biztos celod volt vele... a monokromitas sajnos szo szerint ertendo! Szurke a kep, az eloter nagy resze arnyekban van, a ho es a nyomok texturaja nem rajzolodik ki eleg eroteljesen...

Mondom... az otlet tetszik! De magam biztosan maskepp csinaltam volan? Hogyan? A helyszint nem ismerve nem tudom pontosan... lehet hogy inkabb csak reszleteket kerestem volna, nem mutatnek ennyit!

Udv! Mullerp

Vargi válasza:
Köszönöm. Örülök, hogy az ötlet azért tetszik.
Ha nem ismeri az ember a helyet, akkor tényleg nem nagyon lehet megmondani, hogy mit kellett volna máshogy csinálni... Leginkább meg sem csinálni ezt a képet. :) Vagy legalábbis nem feltölteni, hanem megtartani emléknek. Én szeretem ezt a képet, de belátom, hogy fotós szemszögből nem igazán van értéke, lehet ha más tölti fel én se adok rá jobb jegyet hármasnál. Csak saját képnél néha elfogult az ember. Főleg ha szép emlékek fűződnek hozzá.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 3,5
2006. március 31. | 13:57 | moTmeN

Eleg ures a keped. No nem a kesze-kusza vonalakat nem ertem, mindossze a szinek, akarom mondani a szurkearnyalatok hianyoznak nekem.
Egeszen kozepszurke a tema, szerintem nem igazan dolgoztad ki a fekete-feheritest. Sajnos ez igy elegge alavag a temanak, foleg mert a tema is csak egy jo talalassal tudna utos lenni...

Vargi válasza:
Köszönöm a véleményed.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 3
2006. március 31. | 13:38 | kacsorp

Az a gondom, hogy túl nagy részt tölt ki az árnyékban lévő hegyoldal, teljesen uralja a képet - annyira vizsont nem látványos, hogy azt fel is dobja, meghatározza, látványos tájképpé formálja. Felül szűkre hagytad, pedig ott van az érdekes rész, ott van fény. Bocs, de nem túl érdekesek ezek a síléc nyomok...

Üdv:kp

Vargi válasza:
Köszönöm, hogy foglalkoztál a képpel.
Igazad van.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 5
2006. március 31. | 12:56 | nonci

Nekem nagyon bejön ez a kép!
Egy kis kontrasztot még húztam volna rá, de nagyon tetszik az árnyékos, a kompozícióban nagy szeletet kapott előtér nyomainak keszekuszasága, s a távoli, fényérintett magaslatok.
Gratulálok!

Vargi válasza:
Köszönöm nonci. Örülök, hogy tetszik.

2006. március 31. | 11:18 | Kaviaar

Tényleg nem az apró hópihék számítanak hanem az összkép, nézz meg egy laterális fényes szikrázós,-kis árnyékos havas képet, nem lesz ez a szürke egyen massza hatás, hanem olyan gyönyörű lesz mint neked itt a háttérben a hegyek, fény árnyék játék, mást a fehér havon úgysincs mit nézni. Köszönöm szépen a kreditet.

Vargi válasza:
Nem vitatkozom, igazad van. :)

adott pontszám: 4
2006. március 31. | 10:41 | sebgutkopf

Szép helyen jártál, amit helyesen észrevettél és megörökítetted.
Nekem jobban tetszene, ha kék égboltot láthatnék a magas hegyek felett, valamint alul talán túl sok látszik a lesíelt hóból (talán ezért lett FF a kép?) Maguk a hegycsúcsok így nem kapnak elég hangsúlyt.
A hegyoldal meredekségét nagyon jól sikerült érzékeltetned, ezért külön gratulálok. Fényképen ezt a legnehezebb elérni (szerintem nem csak nekem).

Vargi válasza:
Ha a galériámat megnézed, talán rájössz, hogy miért ff. Semmi különösebb oka nincs mint az, hogy vonzódok az ilyen képekhez.
Színesben se lenne több a kép, a hegycsúcsoknak meg a napsütötte részek adnak hangsúlyt.
Köszönöm.

adott pontszám: 4
2006. március 31. | 10:06 | Kaviaar

Laterális fények nélkül havat fényképezni nem érdemes, nem jönnek ki a részletek, hiába alexpóztál, szürke massza lett. Kell az a fény a mikro kis szikrákhoz, árnyékokhoz textúrához. A szerkesztése szerintem korrekt, ha több lenne a képen a háttérben látszó lapos fényes megvilágított fény/árnyékos rész akkor sokkal esztétikusabb lenne.

Vargi válasza:
Köszönöm Kaviaar. Bár nem hiszem, hogy itt az apró részletek lennének a lényeg, de attól még lehet hogy igazad van. Mondjuk egy tájképnél a részletek is számítanak...
Na most már mindegy.
Annyira tényleg nem jó, nem is tudom minek töltöttem fel. :) Csak töltögethetnékem volt, és nicsen új fotóm...
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.