BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA spilak (4,25)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 511 darab

1/36 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Eszméletlen jó! Gyönyörű, éles, jól elhelyezett macsek! A színek harmonizálnak, s ehhez illő keretet választottál! Szóval nagyon oksi lett a képed! De hogy tudtad a macsit nyugton tartani? :-) Grat! u.i.:kérlek ha van kedved és időd, nézz körül képeim között, szívesen venném tanácsaidat! Régen megígérted, hogy majd be fogsz nézni néha, de mostanában nem láttalak nálam és hiányollak! :-)
KirRoyal válasza:
Örülök, ha tetszik. Különben ez egy lusta macska, meg se moccan, ha nem muszáj ...
Sajnos nem tudom megnézni a képeidet, olyan, mintha üres lenne a galériád. :-(
KÖszönöm a figyelmed.
. (4,92)
Nagoyn jó kép! Tökre jól kitaláltad a dolgot! Tetszik, egyedi! És főleg ez fogott meg benne, nem csak odaáll a pár a kép elé, úgy olyan szokványos lenne, hanem kinyújtja a kezét, fokusz oda, tág rekesz! Egyszerűen fenomenális! Grat! Ha van kedved és időd, megköszönném, ha benéznél hozzám és tanácsaiddal segítenéd fejlődésem! Előre is köszi!
Kiss Dóra válasza:
köi

benéztem de nem talaltam képedet!

?
Nagyon ott van ez a képed! Jó a pillanat, a vágás, minden ott van... Az érzelmek az arcon! Nagyon szép éles a kép! GRAT! u.i.:bocsi, ha előbb elragadtattam magam a gitáros képnél! Köszönöm szépen az értékelésed, tudom, hogy ebből tanulhatok csak és így lehetek jobb fotós! Köszönöm! Azt mondod, hogy tényleg annyira nagy hiba, hogy levágtam a gitár fejét? Az eredeti képen megvan, csak ha ott hagyom, akkor az arányokkal van gond! Úgy nem tudom nyomtattatni! :-(
bölcs27 válasza:
Köszi.
A pontszámért sorry, néha lehet, hogy túlzó, dehát a 4-es JÓ a 3-as kreatív, javítandó. Jónak tartom azt a képet, de szerintem (hangsúlyozom ez csak magánvélemény) a gitár fejének levágásáért kár... Télleg koncertezik még a Lord? Kb. 7 éve voltam utoljára koncertjükön... :-)
öregszem sajna
üdv
istván
Fényhajó-2 (3,56)
Szia!
Nagyon ötletes! Tetszik a kép! Én jobb oldalt nagyobb teret hagytam volna, mert szerinem a fények azt sugalják, hogy a hajó arra halad, úgyhogy én ott teret hagytam volna neki! Ezt leszámítva tetszik! GRAT!

A képre adott pontszám: 4.8

Gózika válasza:
Igazad lehet.
De nekem így tetszett, hogy a fénysugarak kifussanak.
Próbáltam, hogy a jobb oldalt többet hagyok, de akkor eltűnt a hangsúly a fénysugarakról, így meg akaralanul azt figyelem...

Köszönöm értékelésed.
Laza csávó! Nagyon király ötlet! Hát tuti, hogy én is a mobilt használtam volna! :-) Grat! u.i.:irigykedek azért ám egy kicsit! :-)

A képre adott pontszám: 5

Gózika válasza:
Sejtem :)

Köszönjük.
::nagymama:: (4,49)
Miért volt erős? Levetted a képet, majd újra feltetted a pontom miatt? Nekem ez volt a véleményem, nem bántásnak szántam, csak tanácsnak!
::nagymama:: (4,49)
Miért volt erős? Levetted a képet, majd újra feltetted a pontom miatt? Nekem ez volt a véleményem, nem bántásnak szántam, csak tanácsnak!
arf válasza:
A hármas valóban erős volt szerintem... És valóban amiatt vettem le. Aztán meg arra gondoltam, hogy olyanok miatt hülyeség levenni képet, akikkel nem értek egyet... Kicsit sem... Ezért visszatettem. Ennyi.
Jó lett a kép! Szépen elkaptad! Tetszik a pillanat! A háttérben lévő kék konténer tényleg zavaró! GRAT!

A képre adott pontszám: 5

Kiss Dóra válasza:
köi
Mozgásban (4,85)
Nagyon szépen elkapott pillanat! Ehhez csak gratulálni tudok! Az arc megfelelően éles, a mozdulatot jól átadják a kezek! Ami nekem nem tetzsik és szerintem hiba, hogy alúl nagyon szűkre vetted, szinte belevágsz a lány lábába, majdnem "leesik" a képről! Ezt leszámítva nagyon jó!

A képre adott pontszám: 4.4

marci03 válasza:
Szia!

Sajnos belógott a zsűri, komolyabb retusba meg nem akartam belemenni.

Köszi és Üdv!
Húú! Ez nagyon bejön! Tökre kis unalmas kép lenne, de te megspékelted és egyben megbolondítottad ezekkel a színes részletekkel! Amiknek természetesen jó kis élénk színük van! GRATulálok hozzá! Így természetesen 5-ös!

A képre adott pontszám: 5

rover216 válasza:
köszönöm! Örülök, hogy neked is bejön :) Nagyon komor volt a helyszín összességében. Gondoltam feldobom kicsit a rereptárgyak visszaszínezésével!
Nekem nagyon bejön! Jó kis kép! Bár szerintem az ami ezt leginkább mondatja velem, az a lányok jelenléte és fesztelensége! A felóldódott és őszinte pillanat! GRAT!

A képre adott pontszám: 5

Gelner Lóránd válasza:
köszi
Probléma a képen, hogy a nagyon tág rekesz miatt a mélységélesség szinte nulla! Az egyik szem éles, de a másik nem! Kicsit az arc bal oldala túl lett expozva szerintem! A nyak is életlen! A vágás tökre jó! Az nagyon bejön!

A képre adott pontszám: 3

arf válasza:
Ez erős volt.
Nagyon szép! Nagyon hangulatos! Látszik az urakon, hogy élnek halnak a munkájukért, azért, amit minden nap csináhatnak és ez csodálatosan megjelenik képeden! GRAT!

A képre adott pontszám: 5

Tendre válasza:
Nagyon köszönöm!
Pár percet töltöttünk együtt, de a két karaktert azt hiszem hűen visszaadja a felvétel.
Hómanó (2,97)
Köszönöm, megtisztelő! A TE! :-) Az teljesen véletlenűl került oda kis betüvel! Éppen vizsgára tanúltam és csak gyorsan megírtam a választ! Elnézést! Semmi szándékos nem volt benne! Neked is további jó fotózást és sok sikert! Még benézek hozzád, mihelyst időm engedni és én is tetszek fel új képeket, ha lesz kreditem! Amúgy nézted a boxos képeimet?
erőslacc válasza:
Megnézem, nem volt időm. Sok szerencsét a vizsgákhoz!
Hómanó (2,97)
Szia!
Azért kettes, mert sok a hiba! És nem azért mert tucatfotó! Hülyeségnek tartom azt a kis írást ott a számok mellett! Azért nem 3-as mert nem csak kicsit hibás, hanem nagyon sok a hiba! Kár a kreditért, de én őszinte akartam lenni és ezzel segíteni, hogy jobb fotós válljon belőled! Egymás ajnálozásának semmi értelme, azzal senki sem fejlődik! Szerinem...
De te tudod! Én csak segíteni akartam
erőslacc válasza:
Ennyire erősnek érezted amit írtam? Végül is a lényeg az, hogy ha elolvasod a véleményezésről szóló szabályzatot, és megfelelően értelmezed, SZERINTEM erre a képre erős a kettes, de ez csak az én verzióm, lehet, hogy én látom furmányosan, és nem reálisan a dolgokat.Remélem nem sértettelek meg, nem volt cél. A Te az egy személyes névmás, és általában akkor írják kicsivel, ha lenézik a másikat, de lehet, hogy nem volt szándékos, no mindegy, további jó fényeket, reális értékeléseket, és véleményeket kivánok. Egyébként sokat adok a véleményedre, mert jó fotósnak tartalak. Üdv.
kapcsolat (4,4)
Az előző képed, amit értékeltem nagyon nem tetszett, ezért gondoltam benézek hozzád, hátha van valami jóbb is! Hát igen! ez sokkal jobb! Jól szerkesztetted, a pillanat is remek! FF nagyon jót tesz a képnek, talán én eyg kis kontrasztot tettem volna még rá ps-ben, mert így kicsit tűl "szürke", de ezt leszámítva nagyon jó kis kép! GRAT!
pingvin014 válasza:
köszönöm véleményed, örülök, hogy tetszik...
de hát tudod... én csak úgy fotózgatok... :)
SHREK land (2,58)
Éles a kép az igaz! De semmit nem mutat számomra! Olyan unalmas! Nincs mit értékelni rajta igazából! Kb olyan, mint amikor kimegyek a kertbe és katt-katt! 5perc alatt kész a kép! Nem látom benne, hogy ezért a képért meg kellett dolgozni, szenvedni! Nem ábrázol olyasmit, ami felkeltené az ember figyelmét!
Ne haragudj, hogy ez a véleményem...

A képre adott pontszám: 2

pingvin014 válasza:
nincs harag... de tudod mennyit ápoltam ezt a zúzmót mire ilyen lett..?
üdv.: ..egy amatőr botanikus :)
FF (4,49)
Nagyon szép kép! Gyönyörű modell! Jól áll neki az ff! Szépen tetted át ff-be! Gyönyörűek az árnyalatok, a szem nagyon igéző! Tetszik a hölgy elhelyezése a képen! Jó a szűk vágás! Csak gratulálni tudok!
Lacaboy válasza:
:) Köszönöm
Hómanó (2,97)
A meglátás jó! A megvalósítás sajnos már kevésbé! Amit én ajánlanék:
-ne középre helyezd
-állj úgy hogy a levél ne lógjon bele a kompozícióba
-jobb oldalt hajgy helyet, így tért a tekintetnek,
-felűl sok a tér
-a háttér legyen sokkal homogénebb, elmosottab, mert így csak elvonja a figyelmet

Kár, hogy az ilyen pillanat megismételhetetlen és így nem tudsz visszamenni és újra megcsinálni! Kiváncsi lennék rá!

A képre adott pontszám: 2

erőslacc válasza:
Szerintem azért egy unalmas tucatfotónál több! Talán ha azt mondod javítandó, és hármast adsz kredittel jutalmaztam volna, így nem érzem reálisnak az osztályzatot, viszont a véleményt hasznosnak tartom. Szerintem sokkal több unalmas tucat van itt sokszor...
Érdekes kép! Pontot nem akarok adni rá, mert őszintén szólva nem is tudom hányas lenne! Jó kis képŰ! Érdekes, provokatív, szokványosnak egyáltalán nem mondható! Nagyrészt minőségbeli problémáim vannak! Nekem nem elég éles az ábrázolt úriember!
karcos01 válasza:
érdekes az élességes problémád..

de elfogadom
köszi a figyelmed !
1/36 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ