BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA ticsung (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 8 darab

- (5)
Én hiányolom a testen az élességet, akt tekintetében nem csak a szem és az arc a lényeg, de a test is szerves részét képezi a képnek. Tágabb rekesz jobban adta volna, hiszen a fény meg volt hozzá.
h.rom válasza:
Most akkor eldönthetnéd, mit akarsz: nagyobb élességet vagy tágabb rekeszt. Mert ahhoz hogy a test nagyobb része legyen éles, pont szűkebb rekesz kell. Csak mondom.
Tájfotó, semmi extra, hozzáadott érték nincs.

Pont kivonva!

foto50 válasza:
Értem
- (5)
Az előző vagy következő képpel azonos fényviszonyok, gyanítom hogy ugyanaz a modell és ugyanaz a fotós, mivel távol van az ablaktól, már zajosabb a kép, viszont a modellünkön nincs semmi fény. Ez a fotós hibája, a modell láthatólag mindent beleadott.

A képre adott pontszám: 3

h.rom válasza:
Nem értek egyet. A modellen pont annyi fény van, amennyi szükséges.
- (5)
Nehéz azonosulni a modellel, mert lezárja a képet azzal, hogy mással foglalatoskodik. Olyan érzése van az embernek, hogy nem érdekli a külvilág. A kép irreálisan zajos, talán a magasr húzott ISO miatt.

A képre adott pontszám: 4

h.rom válasza:
Te jó isten.
Egy szép kis párkereső fotó.

A képre adott pontszám: 5

foto50 válasza:
Köszönöm!
Szép kis harkály kép, ott van az élesség, ahol kell. Talán egy kicsit lemaradt a farka, de gyanítom, hogy nem várta volna meg, amíg megigazítod.

A képre adott pontszám: 5

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést. A farkoktolla nem látszó része már takarásban volt a fa által, bár egy cseppet tényleg lehetne több tér alul.
- (4,83)
Macskafotót én így még nem láttam, ott a fókusz a szemben, már-már túl tökéletes. Talán még az A.I. képgenerátorok sem tudnak ilyet csinálni...

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Azok talán nem. De a SONY Eye Controll AF igen.
Jó fotó, eredeti cím, "átjön" a kép, de épületfotónál nagyon fontos, hogy a függőlegesek azok tényleg függőlegesek legyenek, mert itt dől a kép.

A képre adott pontszám: 3

frangipani válasza:
Köszönöm szépen a hozzászólásod!
* (5)
A virágok hervadozása lehangoló, az árnyékon kívül nem látni hozzáadott értéket. Nem fektetett bele a fotós időt, én azt látom.

A képre adott pontszám: 2

Azúr válasza:
Köszönöm!
Gyöngyök (3,6)
Szerintem eltúlzott és feltűnő az "arcplasztika" a képszerkesztő programmal. A kép maga jól értelmezhető, a kellékek is sokat tesznek a képhez/képért.

A képre adott pontszám: 4

btomi77 válasza:
Köszi