BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA kovagop (4,5)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 7 darab

Szia! Ütősebb lenne, ha a témát ki tudnád emelni a háttérből. Kompozíció szempontjából tetszik, hogy hagytál a haladási irányba kellő helyet, fentről viszont én vágnék, hogy méginkább a bicikliseken legyen a hangsúly. Érdemes lenne olyan záridővel is kipróbálni, ahol a kerekek/küllők egy kicsit már bemozdulnak, ezzel adva még több dinamikát a képnek.

A képre adott pontszám: 4.3

TomSch válasza:
Köszönöm, hogy megnézted és a véleményedet is.
Egészen különleges ez a becsillanásos sziluett, egyedi hangulatot varázsol a képnek. A pecázást én sajnos nem kifejezetten látom benne. Nem-pecásként az alak mellett álló felszerelés akár valamilyen hangszer is lehetne, engem más irányba visz. A jobb oldalon lévő vödör nekem nem illik a hangulatba, tolakodóan műanyag.
Ami viszont jól esik a szememnek, hogy meghagytad a víz mögötti teret háttérnek, jól áll a képnek.

A képre adott pontszám: 4

bau52lac válasza:
Köszi, a vödör utal leginkább a pecázásra, azért hagytam a képen. Üdv
Gyönyörű a háttérmosás és a madárka is jól exponált lett. Ez a póz zseniális :) nagyon jól elkapott pillanat !

A képre adott pontszám: 5

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést, örülök, hogy tetszik!
Üdv:
Józsi
Rideg táj. (4,02)
Szia! Tetszenek a színek és főleg a felhők puhasága! Mivel a két téma a kép két szélén van, így valóban van egy magányosság érzés, bár ha jobban megnézem a fa utánanyúl a szikláknak, ez bennem azért visszahoz egy kis reményt. Ha csak egyik vagy másik lenne az előtérben, akkor biztosan nem vinné el a fantáziám és ütne a cím is.

A képre adott pontszám: 5

Isti69 válasza:
Szia!
Köszönöm, hogy időt szántál a képemre!
Örülök a leírt véleményednek, és annak is, hogy tetszik!
Üdv: B.I.
Milyen érdekes, ahogy a hátulról jövő fény glóriát varázsol az angyalkára. Nekem a gömb elviszi a tekintetem, megoszlik a figyelem a 2 disz között, így igazan nem lesz hangsúlyos egyik sem, pedig az az angyalka annyira bájos , megérdemelne még egy kis fényt, szószerint 🙂 A színek viszont tetszenek rajta, kedves hangulatot kölcsönöz a képnek

A képre adott pontszám: 4

ravaszguba2 válasza:
Köszi az értékelést.
Szia!
Így FFben van egy nagyon érdekes dinamikája a képnek, már nem is felhőnek, inkább gomolygó füstnek hat, míg az egy helyben álló alakok mozdulatlansága stabilitást ad. Mintha csak még egy nagy levegőt vennének együtt, mielőtt a múltat maguk mögött hagyják - és nem látjuk a hegy alját, ki tudja mennyi út van még előttük.

A képre adott pontszám: 5

calabash válasza:
Köszönöm az értékelést!
Vörösbegy (4,59)
Szia!
Tetszik a letisztult kompozíció, gyönyörűen leválik a téma a háttérről nem csak a háttérmosással de a színek játékával is .

A képre adott pontszám: 5

Patesz32 válasza:
Köszönöm szépen.