BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA danielcsaba (3,98)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 74 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia. Egy valami jut eszembe: egyszerű, de nagyszerű. Nagyon hangulatos kis fotó sikeredett belőle. Gratulálok a képhez és további jó fényeket

A képre adott pontszám: 5

Sunslayer válasza:
Köszi szépen!
Szia.Megérte a korai kelést. Nagyon hálás téma és szerencsés voltál az égboltal. Gratulálok a képhez nagyon jól sikerült. További jó fényeket és sok sikert!

A képre adott pontszám: 5

moTmeN válasza:
Koszonom az ertekelest!
Szia. A fehéregyensúly nekem kicsit túl sárga. A bal oldalt belogó tányér meglehetősen zavar. És nem egészen értem miért ilyen magas isoval fotóztál elég zajos lett a kép. A gondolat jó de szerintem ez menne jobban is. Jó fényeket és sok sikert! :)

A képre adott pontszám: 3

Hello. Nagyon tetszik a kompozíció. Viszont én úgy látom hogy utómunkában picit elcsúsztak a színek. Nekem nagyon természetellenesnek hat és eléggé zavar. Megnézném ezt a képet kicsit késöbb is amikor jobban hatnak a környezetre a kocsi fényeui. Minden esetre gratulálok a képhez.

A képre adott pontszám: 4

Hello. Szerintem ez egy remek fotó. Gratlulálok hozzá. esetleg A repülőket kiretusálhattad volna ha külön rétegre fotóztál. Köszi a feltöltést

A képre adott pontszám: 5

moTmeN válasza:
Szervusz!

Koszonom a velemenyed!
Barbi (4,7)
Hello. Nagyon dögös kép. A ruha, a modell, a póz összhangban van. Iskolapéldája egy jó portrénak. Gratulálok

A képre adott pontszám: 5

kevinzo válasza:
köszönjük
Ormi (5)
Szia. Ez tényleg egy hibatlan fotó. Gyönyörűen éles. Szépen elmostad a hátteret. Gratulálok a fotóhoz.

A képre adott pontszám: 5

csupakambra válasza:
Köszönöm szépen Csaba!

Örülök a véleményednek:)

Üdv: István
Hello. Feltételezem a naplemente megtettszett. Viszont a képnek semmi mondanivalója vagy témája nincsen. Az időpont jó ilyenkor tényleg szép képeket lehet készíteni de ahhoz nem elég ha elhomályosítod egy részét. Keress elösszőr egy témát és utánna menj ki fotózni. Sok sikert és ne add fel.

A képre adott pontszám: 2

Hello. Nagyon jó az elképzelés. Viszont egy alacsony állvánnyal megtudtad volna jobban fotózni. Nagyon szűk a mélységélesség és ez épületfotókon nem előnyös. Ebben az esetben se látom hogy túlzottan éles lenne a kép. A kék órát jól megválasztottad. Gratulálok a képhez. Tényleg látszik hogy tudatos.

A képre adott pontszám: 3

gergo85 válasza:
Köszönöm az észrevételeket!
Szia. Tetszenek a színek. Viszont az egész kép egy össze-visszaság. Mit szerettél volna megmutatni? Mi a téma? Sokat akartál megmutatni és így elrontottad szerintem. A fények viszont jók, csak törekedj az egyszerűségre. Talán ha magasabbról fotózok és jobban belelátsz a könyvbe ez is jobban sikerült volna. Így az előtered teljesen üres.

A képre adott pontszám: 3

mdeme077 válasza:
Koszonom a segitseget
Szia. Ez egy hibátlan fotó. Én semmi kivetnivalót nem látok benne. Ehhez csak gratulálni tudok.

A képre adott pontszám: 5

halligalli válasza:
Köszönöm szépen Csaba. 😊
Róma (4)
Szia. Gratulálok a képhez, van egy jó hangulata. Viszont a hídon és a bazilikán kívül kissé sötét minden. Ezt több expoval vagy utomunkával orvosolhattad volna. Nem biztos de mintha eget is cseréltél volna amivel amúgy nincs baj de az ég teteje szemcsésebb mint az épületek felett. Egy zajszűrés nem ártana az égnek.

A képre adott pontszám: 4

Garsoon16 válasza:
Szia! Köszönöm szépen az értékelésedet:) Az égbolt eredeti, viszont igazad van egy zajszűrés elfért volna!
Dembinszky (4,34)
Szia. Gratulálok. Szerintem ez egy fantasztikus enteriör kép lett. Egyedül azt a kék törölközőnek kinéző tárgyat nem értem, igazán elvehetted volna onnan. SZeépen figyeltél a vonalakra szép egyenesek lettek. Jó hangulata van a képnek. Köszi a feltöltést

A képre adott pontszám: 5

Marc3ll válasza:
Szia,
Köszönöm a visszajelzést.
A kék pokróc.. Hát az egy ma elfogadott design elem, un "hevenyen odadobott pokróc". Meeting-en már csak mosolygunk egyet, amikor egy újabb lakást így díszítenek.
Hello. Huh ez nagyon jó kép lehetne. Így is gratulálok mert jó kép lett. Viszont a kartondobozokat, és azt a rekeszt igazán elvehetted volna. A kutya bemozdúlt feje sem szerencsés valamint a jobb oldali szobában felkapcsolhattad volna az ablakot. A négyes alatti értékelést ne vedd rossznak hisz nagy kreatív és tudatos de javítandó a képed. Köszi a feltöltést és gratulálok.

A képre adott pontszám: 3.8

petty660505 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést. Nem az én házam, így amiket leírtál az nem lett volna megvalósítható.
Kerítésen kívül voltam és éjjel 12 óra. Nem biztos, hogy örültek volna ha becsöngetek, hogy átrendezzem a kertjüket és felkapcsolok egy két lámpát. :-) De azért köszi
Megyeri (5)
Szia. Elösszöris gratulálok. Ez egy nagyon jó fotó. Szép kékórás felvétel. Nagyon szépen csillanak be az utcai lámpák ez nagyon tetszik. Viszont a sötét részek nagyon zajosak.. Elég zavaró és nem tudom hogy utomunkából maradt ki vagy a géped hiányossága okozza, ezért nem vonok le pontot, viszont próbáld meg orvosolni ha lehet. Köszi a feltöltést

A képre adott pontszám: 5

harmincas válasza:
Köszi!
A pataknál (4,55)
Szia. Nincsenek szavak... Ez gyönyörű. Ahogy a nagy könyvben meg van írva. Harmadolás, fények, gyutáv egyszerűen minden. Gratulálok és köszi a feltöltést.

A képre adott pontszám: 5

EvaT válasza:
Szia! Köszönöm szépen, nagyon jól esik!!!
Hello. Elképesztő. Ez egy nagyszerű reklámfotó lehetne. Nem is lehet és nem is akarok belekötni. Ez vagy egy nagyon szerencsés pillanat vagy nagyon jól megszerkesztetted. Ehhez csk gratulálni tudok. Köszi a feltöltést.

A képre adott pontszám: 5

btomi77 válasza:
Köszi Csaba.
Hello. A virágok kilógnak a képből.. Az élesség ha jól látom a lábain van amit inkább a szemére kellet volna tenni. A háttérelmosásod nagyon szép de talán túlságosan elmosod. Gratulálok hozzá és köszi a feltöltést

A képre adott pontszám: 3

S.Fecó válasza:
Szia!
Köszönöm, hogy megírtad a véleményed.
Gondolatok (4,5)
Hello. Nekem kicsit szűk a kivágás. kicsit többet hagyhattál volna a bal oldalából. A modell nagyon szép és a tükröződés is klasz. Talán egy másodlagos fénnyel (pl derítő lap) hátúlról kaphatott volna egy kis fényt. Az ablak keret nekem elég zavaró. Gratulálok és kösz a feltöltést

A képre adott pontszám: 3

He.art válasza:
Szia!
A vágásban lehet, hogy van egy kis igazság, de ha többet hagyok, akkor már a közelebbi ablakkeret is látszott volna :)
A másodlagos fény pedig pontosan úgy volt megoldva, ahogy leírod. Derítőlappal és hátulról (kicsit oldalról).
Köszönöm, hogy írtál, de a 3 pontot nem érzem kellően indokoltnak. Persze mindenkinek szíve joga annyit adni, amennyire értékesnek tartja a fotót :)
Hello. Szerintem ez egy nagyon jó kép. Talán a vonalak mintha befelé kőlnének de nem biztos. Jókor készítetted és jó helyről. Csak gratulálni tudok és köszi a feltöltést

A képre adott pontszám: 5

He.art válasza:
Szia!
Köszönöm.
Nagyon figyelek mindig a vonalakra, de amikor a korrekciót csináltam ennyire tudtam csak kihúzni a vonalakat. :)
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ