BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Hedera (4,2)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 340 darab

1/37 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia!
Bájos, finom teremtés, sajnos olyanok, akik értenének a portréhoz, érdemben nem szólnak hozzá. Én csak azt látom, hogy balra nagyon szűk, jobbra nagyon tág, és nagyon erős a bőr textúrája, nem tudom, hogy azon szoktak-e változtatni, és hogyan. A fények tetszenek. Nem biztos, hogy ezt a szürke pulcsit adtam volna rá, nem csak a túl homogén színvilág miatt, hanem egy finomabb, darabos textúra nélküli fölső szerintem jobban illene hozzá...Ehhez a pulcsihoz jobban el tudok képzelni egy kócosabb, szélfútta, szakadt farmeros, tetkós csajt, szóval nem őt...De lehet, hogy ezek csak az én női asszociációim.
Szia!
A színek jók, de nekem ez így ebben a formában egy turistafotó. Hiányoznak a látványos fények....
Szia! Az ötlet klassz! Ha már négyzetes vágás, lehetne precízebben bánni a vágással, szimmetriávalis. De jó!
-
Szia!
Józsival értek egyet most, valahogy nagyon benyomorított ebben a formátumban, és nekem alexpós is.
Szia!

Jópofa ötlet, nem láttam még hasonlót. szimmetriába bele lehetne kötni, de én az ötletet díjazom!

A képre adott pontszám: 5

.
Szia!

Nagyon jó téma, hangulatos, de mintha a színek elcsúsztak volna lila felé. Fehéregyensúly vagy egyéb színharmóniás probléma lehet. Belenyúltál a színekbe?
Még valami, sok az ég a víz rovására nekem...
Szia!
Nem rossz téma és jó színek vannak rajta, de nekem picit lapos ez a kidolgozás és a kompozíción is változtatnék. Jobban rázoomolnék/vágnék, hogy a két középső fa legyen a harmadolók körül, a baloldali félbevágottra nincs nagy szükség. Picit több fényt és kontrasztot adnék rá, mert így a fények nagyon laposak.

A képre adott pontszám: 3.9

Szia! Nekem tetszik az a melankolikus pasztell színvilág, még ha fényhiányos is, a cseppek is nagyon szépek. Az előző hozzászólóval egyetértek abban, hogy mivel pici állatkáról van szó, jobb lenne, ha az egész éles lenne. Növényeknek jól áll ez a részleges művészi elmosás, de pici rovarnál nem biztos, hogy szerencsés, de szóljanak inkább a makró szakértők.
Szia!

A hangulata és témája nagyon jó. A fényeket picit hiányolom...
Szia!

Nagyon látványos, érdekes fotó. Picit precízebben komponáltam volna: vagy pontosan középre a gömb felét, vagy jobban eltolva a bal harmadoló felé meghagyva az átlós szerkezetet, de a lehetőségeket nyilván nem ismerem.

A képre adott pontszám: 4.9

Szia!
Kellemesek, a színek is, a fény is, és most kivételesen nem zavaró, hogy a centrálison van az élesség, mert a 2 hátsó elmosódott virág a széleken is része a kompozíciónak és ellensúlyoz a 2 oldalon. Szép!

A képre adott pontszám: 5

Szia! Szomorú a történetet olvasni. Anélkül viszont ez a kép számomra egy kellemes nonfiguratív festmény. Jobb oldalon a kiálló köteles? fatörzs előtt vágtam volna, de mindenképpen érdekes, a színek is nagyon jók, ha elvonatkoztatunk a realitásoktól.

A képre adott pontszám: 4.9

Szia!

Az arcon van nyugalom, ez igaz, de sajnos a környezet nagyon nem az igazi. Zavaróak a sárga foltok, és a fejből kinövő fatörzs sem szerencsés. A kéz sem látszódik, nem ideális a lenti vágás sem. Érdemes lenne a szép, délutáni vagy naplemente közeli fényeket is megvárni ilyenkor.

A képre adott pontszám: 3

-
Szia!

Sejtelmes, hangulatos, jó a kompozíciója. Filmjelenethez is jól illene. Tetszik!

A képre adott pontszám: 5

Szia!

Maga a kompozíció tetszik, bár picit szűk, a fény is jó, de a részletekre több időt áldoztam volna: pl. tökből és szőlőből egészségesebb példányt választottam volna, sok a "héjhiba" a dísztökön, a jobb sarokban lent a szürke hálószerű textil elég illúzióromboló, illetve a hátteret sem találom túl szerencsésnek így megosztva. A téma jó, érdemes sokat kísérletezni vele...
Szia!
Én is nagyon szeretem a tükröződéses képeket, majd töltök fel, ha tudok. Ennek kifejezetten jót tesz, hogy megfordítottad, ötletes ezzel a lépcsővel. A fények is jók! Tetszik! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Szia! Jó téma, hangulat, a fények is dobnak rajta, a fakóbb színek is. Egy dolog fura picit, a négyzetes vágás, azt miért választottad? Szívesen látnék többet a házból.
Szia!

Nagyon jó téma, akár fekete-fehérben is, de a színek sem rosszak, viszont nekem egy kicsit alexpós, adnék rá valamennyi fényt, kontrasztot, attól még komor maradna a hangulata. illetve a drámaiság kedvéért bátrabban vágnék minden irányban, (kivéve jobbra), hogy közelebb jöjjön a téma.
Szia!

Érdekes így, ebből a szögből még nem láttam. Én jobbra vágnék, a békanyálas rész nem annyira mutatós, a felhős víztükrös részig visszavágnám. Kár, hogy az alsó fele teljesen árnyékban van, érdemesebb lenne egy másik időpontban megpróbálni majd, ha újra szépek lesznek a lombok jövőre.
1/37 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ