BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA SilverGhost (3,17)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 19 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia. Hát igen, azt a természetes szépséget sikerült érzékeltetni a fotón! Nem vagyok még annyira sem tapasztalt, mint te, úgyhogy nem pontozom a fotót, ráadásul a portrékban sem vagyok valami jártas, úgyhogy szakszavakat ne is várj tőlem :D De azt elmondhatom, hogy ez a fotó tényleg nagyon jól sikerült és gratulálok hozzá! További sikereket és jó fényeket kívánok!
halligalli válasza:
Köszönöm, hogy megnézted és elmondtad véleményed, örülök, hogy tetszik, neked is minden jót kívánok itt az oldalon.

üdvözöllek:

halligalli
Ja, most olvastam el figyelmesebben, ez az első ilyen jellegű képed. Meg látom Birdie kommentjét. Szerintem a képnek jól áll az, amit ő hibának vélt felfedezni. Persze megnézném én is az ismétlést, tényleg frankó a helyszín, de nekem így is igazán bejön ez a fotó :)
Szondi György válasza:
Köszönöm!
Szia.

Sejtem, hogy kié lehet ez a kép, dA-n már szerintem találkoztam a képeiddel többször :) Fantasztikus! Annyira tetszik a kompozíció, hogy szerintem ha nem az égbolton lenne a hangsúly, a kép akkor is simán megállna a lábán. Ami különösen megtetszett az az, hogy az égbolt alja világos színű, ezért kirajzolódik a pázsit sziluettje. Nagyon szép munka. Imádom a képeidet!

További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

Szondi György válasza:
Köszi!
Égfestés (3,01)
Szia!
Hát tényleg nem egy egyedi ötlet, viszont jól van kivitelezve, nekem tetszik! Csak azt nem tudom, hogy jobb oldalt középen mi az a fehér vonalacska. Szóval szép és jó, de nekem picit uncsi, ezért adtam rá csak 4-est.
További szép fényeket!

Pont kivonva!

cyw válasza:
Szia!
Köszönöm azért! :)
Hajnalban (2,5)
Szia. Egy kérdésem lenne : azt a holdat hogy raktad úgy oda, hogy teljesen kör alakú miközben a háttér meg zajos?
Epson TX válasza:
Háttér zajos? iso 200-nál? az nem zaj hanem szemcse a leméretezés miadt. a holdat meg nem raktam oda
A róka (5)
Szia! Húú, ez nagyon jó kép. Szép pillanatot kaptál el, tetszik, hogy a képen a róka mozgásban van és nem csak egy helyben áll. Jó ez expó, szépek a színek, a háttér sem vonja el a figyelmet .. tökéletes. További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

Nature válasza:
Köszönöm!
Szia! Ez a kép eléggé megfogott! Nagyon szépek a fények, jó időpontban készítetted a fotót, nagyon tetszik a hangulata a képnek. Csak jó ránézni, jó érzéssel tölt el! Más biztos bele fog kötni, hogy 'erre dől, arra dől, én kivágtak volna a pókot a sarokból, a 120 ezredik kavicson nem áll jól az a csiga" stb., de szerintem abszolút jól kivitelezted és mindent kihoztál a képből, amit lehetett. Szép munka, további szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

mail007 válasza:
Szia!
Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet. Örülök hogy ennyire tetszik :) Üdv. Tamás
Üdv megint. Politikusi szokásomhoz hűen kiemelnék megint a fenti képleírásból egy részletet : "Ha nem tetszik, szerinted rossz úton járok adj egy egyest indokolj és haladj tovább..., ha tetszik élvezd a fotót és írd meg légyszi mert jól esik. :) Ja... A kiégési pöttyöket ne számolgasd légy oan kedves! Köszönöm!"
A másik : "lehet, hogy valaki ide dob egy 1 pontot, de nem érdekel akkor is meghagyom a galériámban, mert nekem is tetszik"
Akkor nem is értem miért megy a képem alatt a vita. Ha az új tag csinál ilyen képet, azért a fejét kell venni, de ha egy olyan tag, mint te, akkor az helyén való, mert "neki tetszik". Akkor most mi is van?
erőslacc válasza:
Na ez százszor rosszabbul esett mintha 1 pontot adtál volna! :)

Ez szerinted olyan fotó, mint a te szitakötősöd?

akkor most mi van????
Szia. Ez nem valami jól sikerült fotó. Nem középen van a téma, amit szerintem oda akartál rakni, homályos, zajos. Lesz ez még jobb is majd, ha másik géppel próbálkozol és kicsit jobban megerőlteted magad.

További szép napot!

A képre adott pontszám: 2

Szia! Elég hangulatos kép, melegséget áraszt, a keret ebből az érzésből sajnos elvesz. Ami miatt még nem adtam meg az 5 pontot az az, hogy engem picit zavar ez a vágás, kicsit többet mutattam volna lefelé és felfelé, bár lehet, hogy ezzel egyedül vagyok :D Mindenesetre nagyon tetszik, csak így tovább!

A képre adott pontszám: 4

Lia90 válasza:
Köszönöm a véleményedet, igazad lehet, többen mondták már, hogy eléggé sajátos a vágási technikám, ami mást zavar. Ezen a jövőben igyekszem változtatni.
Szia! Nagyon tetszik, nagyon egyedi, jól fest ki az egész a zöld vízzel! És még humoros is a cím és a belógó lúd hátsója miatt .... :D Végre meg lettem mosolyogtatva ma!! Gratula hozzá. Ami miatt nem kerek 5-t adok rá az annak az oka, hogy szerintem vághattál volna le még a bal oldalából DE ez csak az én személyes véleményem!
További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 4.9

Dodi61 válasza:
Örülök , hogy sikerült egy kis vidámságot "okoznom" . A bal oldali hullámok tetszettek , és elvonják a figyelmet a biciklihátsókerék teljességének hiányáról. ( te sem vetted észre) . Köszönöm az értékelést.
Szia! Nagyon ötletes kép, ihletet adó egy darab!

További szép napot, gratula hozzá!
Hűűűűű
Ez annyira megfogott, hogy még köszönni is elfelejtek. Gyönyörű!! Fantasztikusak a színek a háttérben, szépek a mohák oldalt, el lett találva a záridő is, imádom a víz selymes folyását de mégis érezni, hogy mekkora ereje van! Tökéletes

A képre adott pontszám: 5

Susinka válasza:
Koszi! Udv:tj
* (4,94)
Szia. Ez a kép egyszerűen tökéletes! Én először azt hittem, hogy hópihék vannak a képen, felnagyítva láttam, hogy virágok. Tényleg nagyon szépek, jó a fókusz és az elrendezés is, nagyon ott van a szeren! Csak így tovább, további szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

Fáncsi_voltam válasza:
Köszönöm!
Szia. Nekem nagyon bejön a kép, jó a szög, a háttér is megfelelő, tényleg el van találva. Ami picit zavar az az, hogy a bal alsó sarokban lévő fűszál nincsen benne a képben teljes terjedelmében, de ez már tényleg csak szőrszál (illetve fűszál) hasogatás :D További szép napot és szép fényeket, üdv!

A képre adott pontszám: 5

cyw válasza:
Szia!
Köszönöm!
Érdekes amúgy ,mert engem meg pont az a fűszál zavart, hogy ott van, de már utólag nehéz lett volna kiszedni! :)
üdv.
Szia! Imádom ezt a képet!!! Jó szögből van lekapva a lény, gyönyörűek a színek is, a háttér egyáltalán nem zavaró, sőt. Nagyon tetszik a részletesség. Kiváló munka!

A képre adott pontszám: 5

Sunslayer válasza:
Köszi szépen!
* (4,97)
Szia. Tetszik a kép hangulata, nagyon jól néz ki, jók a fények is, ami miatt nem kerek 5-öst adtam a fotónak az amiatt van, hogy az elmosódott hátteret kicsit hátrébb toltam volna a helyedben, hogy egy kicsivel többet lehessen látni a hátsó székekből, ez számomra kicsit frusztráló hatást kelt, bár nem tudom, hogy ez cél volt-e a kép készítésekor.
Mindenesetre nagyon tetszik, imádom az ilyen hangulatú fotókat, gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 4.7

najó válasza:
Köszi
Szia! Nagyon bejön nekem ez a fotó, jól fest rajta a madár is, szép szögből lett lekapva, a fények is nagyon jók, a hal miatt dinamikus az egész, teljesen át tudom élni a képet, ami jó!
Esetleg egy olyan képet is láthatok, amin a madár egész alakos?
Szép munka, csak így tovább!

A képre adott pontszám: 5

Nature válasza:
Köszönöm!
Szia. Nekem abszolút bejön egy a stílus és ez a hangulat, amit a képen ábrázoltál, tök jó a fa sziluettje, jó helyre "került" a hold a fához képest, úgy gondolom maga a hold is szép. Az már ízlés kérdése, hogy ilyennek akarod-e láttatni a holdat, vagy ki akarod venni a hold részleteit direkt, nekem úgy is és így is nagyon tetszik. SZép munka!

A képre adott pontszám: 5

cyw válasza:
Szia!
Köszönöm!
Szia! Ahogy a pontozásom is mutatja, kiváló, példa értékű fotó! Egyszerűen gyönyörű munka, a fények csodásak, szép a madár sziluettje, tökéletesen van elrendezve .. minden tetszik rajta! Csak így tovább!!!

A képre adott pontszám: 5

r6matyi1 válasza:
Köszönöm, örülök, hogy tetszik.
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ