BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA belizar (4,06)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 108 darab

1/6 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Egyensúly (3,21)
Szia! Az érdekes testtartás elkapása ügyes, a kompozíció is rendben van. Kissé életlennek látom ebben a felbontásban a fotót, de nem ez, hanem a színvilág az, ami kevésbé tetszik. Lehetne egy kicsit kísérletezni a fehéregyensúllyal, így nagyon beleolvad a sirály a háttérbe.

A képre adott pontszám: 4

kovacs.bela válasza:
Köszönöm a véleményed.
Gerlenász (4,98)
Szia! Mozgalmas fotó, ügyesen elcsípett pillanat, úgy, hogy minden rendben van technikailag is. A főtéma éles, a kompozíció is rendben, ahogy a színvilág és a háttér is. Az, hogy a szárnyak életlenek, kifejezetten javára válnak a fotónak, erősíti annak dinamizmusát.

A képre adott pontszám: 5

chopper34 válasza:
Nagyon örülök,hogy így látod!üdv:Z
Szia! Az ötlet, illetve a lehetőség meglátása nagyon jó, azért mindenképpen gratulálok. Simán elmehetne egy mesekönyv címlapjára, úgy, hogy annak giccsességét is sikerült elkerülni, megmarad természetes képnek. A fakó színvilág illik a hajnali ködhöz. Egyetlen hiba szerintem az életlenség, egy jó mélységélesség választással kitűnő fotó lenne! Mindenesetre a téma megérdemli a felpontozást!

A képre adott pontszám: 4.5

csendi válasza:
Köszönöm
Szia! A pontszám, amit adok, a technikai tudást dicséri, mert ilyen szempontból jó lett a kép. A szubjektív véleményem azonban nem ilyen egyértelmű. Szerintem ez nem természetes, hanem egyedi, talán túlságosan is meseszerű világ az, amit teremtettél. Nekem ez kevésbé jön be, vagy inkább azt írom, ebbe a kategóriában kevésbé jön be. Szubjektív rész lezárva, gratulálok a képhez!

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Kicsit tényleg meseszerű lett... Köszönöm.
Szia! Érdekes portré, de vannak benne szerintem kisebb hibák. A technikai részt tekintve, kissé kiégtek a fehér részek, ezen talán utómunkával lehet javítani, ha raw-ra fotóztál. Miután lefele néz, szerencsésebb lett volna, ha a téma kissé följebb került volna. Vagy, más megközelítésből, egy alacsonyabb perspektíva szerencsésebb lenne, lehet, hogy többet is lehetne engedni látni a háttérből, érzékeltetve, mitől is piheg a macsek.

A képre adott pontszám: 3.9

Zorko válasza:
Köszönöm az értékelést
Szia! A kép nagyon tetszik, a kéregető fiókák, mint téma nagyon jó. A színvilág szép, a háttér is rendben, a főtéma éles. Egyedüli, szerintem kisebb hiba a fotó egészét tekintve, az elől lévő madár életlensége. Viszont ő is hozzátartozik a képhez, meg van a maga szerepe, "kikerülni" nem lehetett.

A képre adott pontszám: 4.8

h.j. válasza:
...habár Te válaszra sem méltattál a képed alatt,még 1 nem hasznost sem tudtál bepötyögni,én azért megköszönöm az értékelésed. üdv j.
Szerelem (4,98)
Szia! Kis híján tökéletes fotó, a téma nagyon jó, a kompozíció, a háttér, a színvilág szintén szép. Egyedüli probléma az élességgel van, különösen a szerintem ebből a szempontból legfontosabb testrésznél, a fejnél. Ha az a tömörítés következménye, bocs...

A képre adott pontszám: 4

epgyor válasza:
szia próbáld meg 40,1MB-ról letömöríteni 310KB alá a részletek vesztése nélkül
- (5)
Szia! Szép kép, különösen a kompozíció, az izgalmas főtéma és a sejtelmes, festői háttér együttese tetszik. A színvilág hangulatos, az expo és az élesség is rendben.

A képre adott pontszám: 5

fővadász válasza:
Köszönöm szépen.
Szia! Az elkapott viselkedés nagyon jó, még ha nem is magamutogatósról van szó. A mozgalmas cselekményhez képest éles a fotó, viszont nem vagyok benne biztos, hogy a fekete-fehér itt jó választás volt. Persze, ehhez látni kellene az eredeti színeket is. Mindenesetre a fotó tónusai kevésbé tetszenek (víz fodrozódását kivéve az alsó szélen), szerintem a főtémát, a hattyút és kanadai ludat nem emelik ki kellőképpen. Lehet, némi utómunkával lehetne kísérletezni.

A képre adott pontszám: 4

Vadliba válasza:
Szia!
Természetesen nem magamutogatásról van szó, ez csak egy cím, ami nekem erről a fotóról eszembe jutott. Azt akartam írni, hogy exchibichionishta, de látod ezt még most sem tudom leírni.
Utómunka? Jajjjajjj, én ennél többre nem vagyok képes mint postfotográfiai tevékenység. Max egy keret, meg címadás, de abban sem vagyok valami jó.
Köszönöm!
Mellesleg nem értek a madarakhoz, fogalmam se nincs a szokásaikról, viselkedéseikről. Nekem csak nagy madár, kismadár, fehér meg fekete madár, meg színes és papiga létezik. De azt hiszem nekem ezen a fotón szereplők egyike a rokonom.
Üdvözlettel
Vadliba
Szia! Szép kép, a bika magabiztos kiállásával jó a téma is. A hátul elsétáló figura ad egy kis felfedeznivalót a képnek. Szerencsésebb lett volna, ha háttérben lévő marha nem a bika feje mögött lenne, de ezt nehéz lett volna korrigálni, mert más perspektívából a bika kiállása nem jött volna így át. Ami viszont kisebb hibának tartok, az a kép színvilágának fakósága. Lehet, kis utómunka kellene, de kissé egyentónusúnak hat számomra a marha és a legelő.

A képre adott pontszám: 4.8

fővadász válasza:
Köszönöm.
Helló, érdekelne, hogy hogyan készült a fotó. Mert szerintem nagyon jól sikerült. A két medúza hasonlósága mellett szerintem kifejezetten érdekes, hogy az egyikük "elmosódott", olyan, mintha szellempárja lenne a baloldalinak. A színek, pontosabban a kékség is nagyon szép.

A képre adott pontszám: 5

BigBear válasza:
Egy akváriumban úszkált egynéhány ilyen szépség. A kék lámpa felülről világított és valahol az első medúza felett helyeszkedett el. Az akvárium üvege szerencsére tisza volt, ezzel nem volt gondom. Az "elmosódás" a lehető legkissebb rekeszállásnak és így a mélységélesség játékának köszönhető. Igazából jókor fényképezem és szerintem ez az, amitől sokatmondó és sejtelmes a kép. :) Örülök, hogy tetszik. Köszönöm, hogy értékeled.
Megvan! (3,45)
Szia! A fotó témaválasztása tetszik, jó az elkapott pillanat. Azonban lehetne jobb is a kép. Túl középen van a mókus, a perspektíva se a legszerencsésebb. A mókus kissé sötét tónusú, és a fejnél életlen.

A képre adott pontszám: 3.5

pettyeskoma válasza:
Köszönöm az értékelést!
Szia! Szerintem jó az ötlet, és a kép is szép lett. Talán a kompozíción lehetne kicsit javítani, a sötét tónusú rész feles aránya kicsit sok szerintem.

A képre adott pontszám: 4.7

graymoon válasza:
Köszi :)
Szia! A színek rendben vannak a fotón, élénkek, bár talán túl élénkek is a fotó témájához (bár ez nem hiba). Ami kevésbé tetszik, az a kompozíció. A kutya túlságosan is elrejtőzik a fűben, a látható részek, a fej kivételével életlenek. Lehet, érdemes lett volna a kutya félig fűbe rejtett fejét előtérbe helyezni, esetleg mélyebbről fotózva, úgy, hogy a mélységélesség marad. Az, hogy a fűszálak alul belógnak, szerintem nem zavaró, azonban felül már igen.

A képre adott pontszám: 3.5

Valencia válasza:
Köszi.
LÓság (4,98)
Bocs, nem látom még milyen pontot adtam, de valamit nagyon félrenéztem. A lényeg, hogy 4-et szántam rá...
Álomfejtő válasza:
Semmi gond :o)
LÓság (4,98)
Szia! Érdekes portré, mintha már láttam volna:) A szerkesztést tekintve nekem hiányzik a füle, de ez nem akkora hiba, a szándék nyilvánvalóan a homlokba logó sörény kiemelése volt. Ami kevésbé tetszik, hogy túlságosan középre rendezett, szerintem jobb lett volna álló formátumban, és némileg jobbra "helyezni" a fejet. A kép szerintem kissé sötét tónusú.

A képre adott pontszám: 3

Álomfejtő válasza:
Láthattad :o)
-esetleg élőben Móron, több hasonló kócos társával egyetemben...
és
esetleg más fotómegosztó oldalakon is.

VaLÓban álLÓ kép az eredeti, ám a hangsúlyt a frizurának, félrecsúszott kantárnak, tág orrlukaknak és a pofaszőrzetnek szántam - így egyben. A színezete szintén szándékos, visszavettem a telítettségét és sötétítettem is. Szeretem ezt a pacit... is, így :o)
Köszönöm az észrevételeidet !
Szia! A második fotót néztem előbb. Itt rendben van a szín, elég világos a fióka, azonban a mélységélesség már kevésbé jól eltalált. A kompozíció szintén nem erőssége a fotónak, én jobbra vinném a témát, és kissé feljebb. Az ágak továbbra sem zavarnak...

A képre adott pontszám: 3.5

konyi79 válasza:
Köszönöm.
Szia! Sajnos nekem nem jön át a fióka fáradtsága a képen, csak a cím utal rá. A téma szerintem lehetne nagyobb, és talán más perspektívából (alulról) talán hatásosabb lenne. A témát tekintve kissé alulexpós, sötét a kép, a háttér pedig túl világos. Az ágakkal szerintem nincs baj, mi másba kapaszkodjon...

A képre adott pontszám: 3

konyi79 válasza:
Köszönöm.
Szia! Kullancs nélkül is ott van a kép, de így együtt nagyon szuper az elkapott cselekmény. Egyetlen dolog, ami kevésbé tetszik, az a háttér színe - bár ez lehet nagyon szubjektív, de én próbálkoznék a színárnyalatokkal az utómunkában, hogy jobban kiemelje a főtémát.

A képre adott pontszám: 4.7

harmincas válasza:
Köszönöm!
Szia! Nagyon szép lett a darázs, megfelelően éles és a színek is jók. Az egyetlen zavaró az előtérben domináns életlen növényi rész lehetne, de, ahogy nézem, ezt nem igazán lehetett kiküszöbölni a rovar pozíciója miatt. Nekem tetszik a háttér is, lehet, valaki azt fogja írni, hogy sok, szerintem meg nem, eltalált a kompozíció is.

A képre adott pontszám: 4.8

apóka válasza:
Örülök hogy tetszik, köszönöm hogy értékelted.Jó fotózást. Üdv.
1/6 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ