BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA vidoklaci (4,05)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 48 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
szia!
név nélkül megy az értékelés, de a képről megismerem, hogy ennek a párját már értékeltem, a szállodást! és úgyszintén ez a kép is nagyon eltalált lett, tetszik! nagyon szépek a tónusok. a szerkesztés is ötletes, főleg tetszik az a megoldás hogy az első markoló karja között látszik a háttérben lévő, és a karok hasonló szögben is állnak! bár én az elsőről lehet nem hagytam volna le a kanalat! gratulálok hozzá!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.8

zsiga755 válasza:
sajnos a kanala alul már egy palánk mögött volt,
köszönöm, hogy foglalkoztál a képpel.
- (5)
szia!
eredeti és kreatív munka! szeretem az ilyen képeket! nagyon szépen megörökítetted a fények és árnyékok játékát, és tetszik ez a három képből álló megoldás is! illik hozzá az ff szerkesztés! gratulálok hozzá!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszönöm szépen!
szia!
hatalmasan jó kép lett! nagyon jó szerkesztés, kompozíció! így ff-ben még jobban kihangsúlyozza a témát! nagyon szeretem a fekete-fehér képeket, és ritkán látni nagyon jókat, de az biztos, hogy ez az! szép élénkek a tónusok is, majdnem olyan mintha egy HDR képből lett volna átszerkesztve ff-be! gratulálok hozzá!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

zsiga755 válasza:
köszönöm. nem HDR.
szia!
szeretem az ilyen képeket! csak sajnos kevés van belőlük itt fent! nagyon jól elkapott téma, jó az árnyékok, fények játéka! sőt a két fal ellentéte is tetszik! az alak árnyéka is jól eltalált, talán csak annyi, hogy én egy kicsit vágtam volna még a bal oldalról, így az alak egy kicsit balra került volna!
gratulálok hozzá!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.8

ruprechjudit válasza:
Köszönöm!
szia!
tetszik a képed! nagyon ötletes, kreatív és egyben vidám hangulatú kép! bár a témáját tekintve nem éppen vicces, már mint, hogy az emberke vérzik, de mégis nagyon jól megoldottad ezt az ellentétet! tetszik, hogy a vér pirosan maradt, és a halszem hatás is sokat dobott rajta! a cím is találó! egyszóval nagyon egybe van! gratulálok hozzá!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

GSPhoto válasza:
Köszönöm :)
--- (4,95)
szerintem is egy jó kép!;)
üdv.: Laci
paranoe válasza:
köszönöm
szia!
van egyfajta hangulata a képnek! ilyenkor tényleg kicsit visszamegy az ember az időben, és elgondolkozik rajta, hogy milyen is lehetett akkor. a kép hangulata visszaadja ezt az érzést, bár én kicsit halványítottam volna a gyöszös, régies rétegen!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.5

trialboj válasza:
köszönöm
szia!
nem bírtam ki és megnéztem, hogy mi ez a sok hozzászólás!:) de úgy látom sokan nem értik az ilyen kicsit a valóságtól elvonatkoztatott, más módon bemutatott képeket! a fotózás, a szerkesztés szabályait keresgélik benne, amikor minél inkább maga a látvány, az lenne a fontos amit kivált a nézőben! szerintem nem hétköznapin szerkesztett, más megközelítésből mutatott kép! nekem tetszik!
üdv.: Laci
Nobz válasza:
Köszömöm, örülök hogy vannak rajtam kívül emberek, akiknek átmegy az érzés ennél a képnél!

Üdv,
Norbi
szia!
tetszik a kompozíció! jók a formák, és így ff-ben nagyon jól ki is hangsúlyozza azokat! nagyon remek kis kép! gratulálok hozzá!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszönöm szépen!
Nagyon tetszik ez a képed is! Olyan egyedi, kellően egyszerű, a szimmetria is tökéletes! Ha lehetne pontozni 5 pontot adnék tuti!
Üdv.: Laci
zoliologia válasza:
Köszönöm!:):)
Szia!
Hmm! Minden elismerésem, ez egy nagyon jól eltalált kép lett! Kreatív szerkesztés, jól megtalált téma, nagyon tetszik a kép! Nem nagyon tudok többet írni, a lényeg hogy nagyon egybe van! Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

zoliologia válasza:
Köszönöm,örülök hogy ennyire tetszik!
D-Nap (4,44)
szia!
tetszik nagyon a fotód! a pontos geometriai elrendezés szépen kijön a fotón! a ff kivitelezés is jól passzol a kép témájához! amire azonban figyelhettél volna: a horizont dől jobbra, és szerintem egy kicsit túl van élesítve, de ezt leszámítva egyedi, nem átlagos kép! gratulálok hozzá! még sok ilyet!
üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.5

. (4,01)
Szia!
Érdekes kép, de tetszik! Különös hangulata van, nem az a sablon tucatfotó! A színvilága különösen jó, bár a szerkesztésnél én nem középre raktam volna a fiút meg lányt! Ott vágtam volna meg, ahol a másik kép kezdődik a falon! Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.5

Schwarz. válasza:
Köszönöm!
A kep egy 10mm körüli objektivvel keszült, emiatt az erös rövidüles, igy jött letre a ket bal sarok-kuka haromszög. A lenyegi elemek a haromszög felsö szaran "ülnek". A falnak tamasztott festmany fontos kepi elem a fiu alkotasa (eredetileg is FF) figyeli öket a hatterben, valamifele allegorikus elem. Ha "vegigolvasod" a sort elersz a kukahoz a sötetbe.
Üdv.: Schwarz.
Kiskert (4)
Szia!
Nagyon jó kis tájkép! A kis házikó a fákkal elszigetelt nyugalmat, pihenést áraszt! Amolyanfajta kis hétvégi háznak, hobbikertnek tűnik ahova szívesen megy ki az ember! Vagy csak pihenni, vagy akár kertészkedni egy kicsit, szőlőt metszeni! Bennem ezt az érzést kelti a kép! Még így ff-ben sem kelt komor, borongós érzést! Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

slapaj3 válasza:
Köszönöm.
Szia!
Remek kép, ritkák az állatfotók ff-ben, de ez megállja a helyét! Lehet azért is mert, van mondanivalója cselekménye! A szerkesztés is tetszik! Csak kicsit fura a horizont, zavaróan túl egyenes, mintha valami beton párkányon állnának a ludak! Amúgy dombon állnak? Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.8

Katus válasza:
Köszönöm! Egy háztetőn peremén álltak a kis urbanisták.
Szia!
Remek kép, tetszik nagyon! :) Jó téma is, és tetszik, hogy nem szokványos, hétköznapi kivitelezésben van megfogalmazva! Elgondolkodtatja az embert és érzelmeket sugároz! Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci
mitcsenkov válasza:
Köszi!
Szia!
Remek kép! Bár a hangulatát tekintve nem tartozik a vidámak közé, de ezeknek is megvan a maguk szépsége! A képen a pókháló nagyot dob! Szerintem a régi, elfeledett, poros dolgok jelképe is egyben, bár itt jól megy kereszt elmúlást, halált kifejező jelképéhez! Tetszik a ff kivitelezés és a szerkesztés, komponálás is! Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 5

glivia válasza:
Köszönöm. Nem kimondottan az elmúlás volt a témám, csak a kereszt adta magát, nem beszélve a pókhálótól. De azért szerintem el lehet vonatkoztatni :)
Hátul (5)
tetszik a kép!
üdv.: Laci
najó válasza:
köszi!
(5)
Szia!
Nagyon jók a képeid! Egyszer már kommenteltem egyiket, de most végignéztem az összeset! A lényeg hogy bármelyikhez írhattam volna, mert a legtöbb nagyon bejön! Sok ilyet még! Gratulálok!
Üdv.: Laci
hegyiember válasza:
köszönöm szépen, megtisztelő!
Szia!
Tetszik a szerkesztés és a kivitelezés! A romokhoz nagyon jól illik ez a régies ff színvilág! Bár a címből én arra következtetnék, hogy a romok árnyékán és az ott heverésző kutyán van a hagsúly, az élesség mégis a romon van! Én lehet a kutyára élesítettem volna, vagy más címet adnék! De amúgy remek kép! Gratulálok hozzá!
Üdv.: Laci

A képre adott pontszám: 4.5

Zoran_2 válasza:
Köszi szépen
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ