BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Joz (3,94)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 18 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Magasban.... (3,56)
Nagyon klassz kis fotó lett! A szöcske "test tartása" az egyenes rúd végén sokat dob a fotón. A színek is rendben vannak. Talán a nézőszöget lehetett volna még érdekesebbé tenni. Hatalmas fotó lett volna ez szerintem, ha a szöcske mögül készítetted volna a képet. Olyan, hogyan látja ő a világot, hatás lett volna.
A kép jobb oldalán lévő fa sajnos nem épp szerencsés helyen van, kicsit zavaró. Gratula!

A képre adott pontszám: 4.6

Szia. Bal oldalon a feleslegesen belógó virágot levágtam volna a fotóról, mert bezavar és elvonja a figyelmet, Egy másik probléma, hogy a jobb oldala szinte felesleges a képnek. Ez a rész viszont zavaróan elmosott és akaratlanul is vonzzotta a szemem. Ez nem jó.
Én közelebbról fotóztam volna, ezzel elkerülve a felesleges részletek megjelenítését a fotón, ami elvonzza a tekintetet. Így kicsit olyan "kattintok egyet az új gépemmel a kertben" hatás lett. Remélem nem veszed rossznéven a kritikám, de építő jelleggel írtam! Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 1.7

xabolcsy válasza:
Nem! Köszi a véleményt!
Szia. Én alulról vágnék másfél vagy majdnem 2 cm-ert és erősítenék a színeken, kontrasztosabbá tenném a fotót. A vágás miatt jobban előtérbe kerülne a ködben úszó városkép miszticizmusa, előtérben a jeges vízben úszkáló kacsákkal.
Ez szerintem sokat dobna az összhatáson. Ebben a formában nekem nagyon langyos a kép.

A képre adott pontszám: 3

Nobz válasza:
Nem vágtam, mert a kacsák (és a híd) most harmadban van, illetve akkor nem látszódna eléggé, hogy a meleg miatt ott felolvadt a jég, szerintem így jobb a kompozíciója. A színek meg direkt finomak, baromi nagy szmogos ködös idő volt, ilyen finom volt a látvány, ha agyon kontrasztozom, akkor a háttér agyonnyomja a főtémát.
Üdv.
Szia. Nem tudom...A ff fotózás nem épp egyszerű technika és sokat számít a fény. Arra szerintem jól éreztél rá, hogy ff-ben többet hozhatsz ki ebből a fotóból, mint színesben. A megvalósítás viszont szerintem nem lett a legjobb. Ez az "ölemből készült" a kép, sajnos meg is látszik. Az Úr tényleg jó alany lett volna, viszont a bal oldalán lévő üres ülőhely felesleges a kép mondani valója részéről. Ez miatt viszont a jobb térd teljesen kiesik. Én inkább lehet megkértem volna valami akár "kamu" indokkal, hogy csinálhass róla egy fotót. (mondjuk, diploma munkához kell :) ). Üdvözlettel, Joz
lettyomkim válasza:
köszönöm.
Szia. Nálam ez egy kiváló értékelést ér! Remek pillanatot kaptál el, nagyon jól átjön a kisgyermek ijedtsége. Ezen kívül még egy kedves jelenet is van a képen, ahogy a vele szemben álló kisfiú, talán a kezét nyújtja neki.
A két oldalon repkedő galamb, tökéletes keretet ad.
A jelenetet nem kell magyarázni és nem kell hozzá 12 szavas cím, hogy a néző megértse. Ilyen egy jó fotó. Grat!

A képre adott pontszám: 5

BJohanna válasza:
Koszonom szepen.
Udv, Johanna
Nálam ez 5-ös ;). A színek rendben vannak és tetszik a "romantikus" hangulatba illesztett rádió torony :). Tetszik a nap és az erdő együttese, kicsit olyan 3. típusú találkozás hangulatot mutat. A "kiégett" Nap ábrázolása dobja fel igazán a fotót. A vékony keret teljesen jól eltalált. Gratula! Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 5

indecent77 válasza:
Köszönöm, hogy itt jártál!
Remek fotó lett! Nálam ez kiváló. Butaság lenne hibát keresni a fotón. Jól megörökített pillanat, jó helyszínen :) és a címadó újságot olvasó idős Úr kontrasztja a "Nyugati Jelen"-nel nagyon bejövős :).
Csak Gratulálni tudok! Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 5

Lófektetés (4,87)
Remek fotó lett, jó pillanatot megörökítve. Egyetlen egy apró hibát rónék csak fel, ami könnyen orvosolható lett volna. Ez pedig a háttérben álló farmeres személy. Ez az aprónak tűnő hiba sajnos ront a fotó hangulatán. Összességében egyedi és jó fotó lett, apró hibával :). Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 4.7

Fellegekben (4,82)
Szia. Nagyon jó fotó lett és kifejezetten tetszik! Remek a ff használat és a kontraszt. A borús, felhős ég nagyot dob a hangulatán a fotónak. Egy dolgon filóztam csak perceket a fotóddal kapcsolatban. Vajon jó ez a dőlt fotózás vagy nem?- hmm, nekem tetszik, de mégis rákellett jönnöm, h az egyensúllyt állandóan visszaakarja állítani a szemem a képen. Állandóan egyenesbe akarja hozni :). Ez pedig zavaró. Ez nálam -0.2 pontot jelent. Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 4.8

Nefilim válasza:
Szia! Nem tudom miért, de már alapból döntve terveztem ezt a képet. Már régóta készültem rá, lehet, hogy csinálok majd egy olyat is amit említesz, de az túl tucat lenne nekem.
Köszönöm a véleményed! Örülök, hogy írtál!
üdv.
első (3,47)
Szia. Nem lenne rossz az elképzelés, de nagyon hiányzik a madár szeme, miközben ő a főszereplő. akaratlanul is a tekintetét keresem, de ennek hiányában nincs amin megmaradjon, megnyugodjon a szemem. A jobb alsó sarokból benyúló ág szerkeszétese tetszik, bár ha a jobb oldalon kb másfél cm-t levátál volna vagy nem fotóztad volna bele, akkor nem zavarna bele a képbe a másik faág. Letisztultabb fotó lenne. Összességében, tudatos, kreatív de javítandó fotónak értékelem. Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 3

konyi79 válasza:
Köszönöm!
Mega X (4,51)
Nálam ez a fotó Kiválót ér! Remek az elkapott pillanat nem beszélve az élességről, színekről. Nincs felesleges plussz a fotón, A két kék lámpa pedig Tibor vállával és újjaival együtt egy "V" betűt alkot (győzelem jele), ami rejtetten választ is ad arra a kérdésünkre, hogy ki volt ő az X-faktorban. Kérem szépen Ő volt a "V" azaz a Győztes. Habár a fényviszonyok egy ilyen felvétel készítésénél ritkán optimálisak, mégis hála Neked, ezzel cseppet sem kell foglalkoznia a szemlélőnek. Zajmentes fotó. Gratulálok! Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 5

BBart válasza:
Köszönöm az értékelést. Örülök, hogy tetszett a képem. Balázs
Klassz fotó! Sokan elhibázzák a négyzetes vágású fotókat, de ez remek lett! A fotózás szöge méginkább lendít a kép hangulatán. Nagyon átjön, van mit nézni a fotón! A ff feldolgozás is jól sikerült. Az 54-es bakancs meg szinte kötelező:)
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Zoran_2 válasza:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet.
/) (3,9)
Sajnos nem tudom mi a mondanivalója vagy mutatni valója a fotónak. Ez baj. Nem biztos, h az enyém, a szemlélőé. Egy jó fotót nem kell magyarázni, szokták mondani.
Nagyon kesze kusza és semmi nem fért bele a fotóba teljesen.Talán egy ilyen helyzetben (rengeteg fa), tanácsosabb lett volna álló fotót készíteni, "kevesebb "szereplővel! Lehet, mégis többet mondott volna. Ez olyan, mintha keresztbe tartott létrával akarnánk átmenni egy sűrű erdőn :). Nem fog sikerülni.
Az értékelésem építő jelleggel írtam, remélem nincs harag! Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 1

csakazertis válasza:
:)

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Remek fotó lett, szép színekkel! A fodrozatlan víztükör remekül visszadja a tükör-hatást. A fotó jobb oldalán én levágtam volna az utolsó, félig belógó oszlopot. Kicsit felborítja a fotó balról jobbra vonuló csendesedését. Ezért a -0,1 pont.
Gratula! Üdvözlettel, Joz

A képre adott pontszám: 4.9

Nagrobe válasza:
Köszönöm, a szavaidat,örülök, ha neked is tetszett.Az oszlopot, már én is bánom.
Nálam ez Kiváló. Rendben van a fotózás és a vágás is. A fotó hangulata nem túl sarkos, hanem olyan amit az ember szívesen kitesz a falra. Okos megoldás a tükröződés. És mennyi minden történik....! Grat!

A képre adott pontszám: 5

newgam válasza:
Jól látod, ez amolyan csemege kép, lehet jobbra balra nézelődni.:)
Köszönöm!
Remek ötlet, klassz fotó! Dícséret az ötletért és a kivitelezés is egész jó lett. Persze vannak apróbb hibák, mint a jobb felső saroknál belógó fehér "valami" (ez vágással egyből javítható lett volna). Ami kicsit zavaró még az a bal felső saroknál belógó "valamik" :). Ezt a baloldali zavarást viszont a fotó készítésénél lehetett volna megelőzni. Másrészt meg ezen fotók elkészítése azért is nehéz, mert nem áll senki a gép másik oldalán, szóval sok fotót kell ellőni, h az olyan legyen amilyen. Összességében tetszik, Gratula!

A képre adott pontszám: 4

tercrokon válasza:
Kössz az értékelést,üdv.tercrokon.
Remek fotó lett! Szép fényekkel és színekkel. Tetszik a "lágy" megoldás. Ha nagyon belekötős vagyok akkor talán azt mondom, h a vágás ér -0,1 pontot. A fotó bal oldalán belógó léc és növényzet talán felesleges és kicsit figyelem elterelő, valamint lehet alulról is egy keveset vágtam volna. Hangsúlyozom, ha nagyon belekötősen nézem a fotót ;). Gratula! Üdvözlettel: Joz

A képre adott pontszám: 4.9

tgabor válasza:
Ne kötözködjél jó! :-) (csak vicc volt)
Valóban felesleges, de ha levágom a pad nagyon balra kerül. Klónozás meg nem mindig sikerül úgy ahogy kellene....így inkább maradt :-)
De most már megcsinálom....a saját galériám legalább 5-ös lesz :-))

Köszönöm az értékelést!
Remek fotó lett, remek utómunkával! Gratula!
R.János válasza:
Köszönöm szépen!
J.
Inkább a pont nélküli értékelést választottam, szerintem megértesz :). Ez nekem olyan, "lövök egy képet az oldalra" fotó sajnos. Nagyon zavaró a háttérben álló oszlop. Akaratlanul is elvonja a tekintetem. A doboz előtti fűszálak, gallyak megint csak nem szerencsések szerintem. Nálam ez Kuka sajnos, Üdvözlettel, Joz
tgabor válasza:
Oszlopban lehet igazad van, de a többi nekem kell.
Itt nem a tökéletes fotó a cél, hanem az üzenet.
Jó lett volna, ha a szemetelő is a Kukát választotta volna :-)
Őszi dal (4,87)
Nekem tetszik, jó kis fotó lett. Lementettem és megnéztem szépiában. Talán úgy még jobban átjött ez a hangulat.
Grat!

A képre adott pontszám: 4

Senang Anggrek válasza:
Köszönöm szépen a véleményt, de szépiában éppen az őszi szinek vesznének el..... És most ez a hibája szerinted, hogy Neked inkább úgy tetszene? Mert ha jól értem ezért vontál le.
Ne haragudj, de nekem ez így meg nem hasznos.
Üdv, s.a.
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ