BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA P.joci (4,84)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 69 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
- (5)
Szia! Ez hány képből van összerakva ?
h.rom válasza:
Hány képből??? :o Ez egyetlen expo...
Ez sem semmi, lényegletörő és benne van minden ami egy emberöltőt felölel .
Zoran_2 válasza:
Köszönöm
- (5)
Szia Jenci!
Lassan maradandót alkotsz :) Jó szemed van .
hegyiember válasza:

Köszi!
Szia!
Egy nagyszerű fotó!
Jól működik a szimmetria hatás a víztükör miatt.
Kellően éles és nem tolakodóak a színek sem. Nincsenek túlhúzva és tetszetős. Egy észrevételem lenne csak: Ha lehetséges akkor a hármas tagolást alkalmazni ha lehet. (Előtér,közép, háttér.) De gondolom tisztában vagy ezzel, csak gondolom,megemlítem.

A képre adott pontszám: 5

ltmika válasza:
Köszönöm a részletes véleményt. Érdekes, hogy egy ilyen képet hányan hányfélének látnak, de örülök minden véleménynek. Örülök, hogy nálad éles, a feltöltés utan valahogy elment az elesseg, ezt masok is irtak. Köszönöm meg1x udv ltmika
Szia!
Mint kép rendben van. Jól van komponálva és azt gondolom minden a helyén van. Sokat nem tudok hozzá tenni, mert nem igen találok hibát. Azt gondolom valami vírusos rosszindulat miatt egyre kevesebben írnak a képekhez.
Tetszik.

A képre adott pontszám: 5

Azúr válasza:
Én is intenzívebben síelek mostanában, mint értékelek, biztosan mindenki elvan valahol :) Tegnap te voltál a legaktívabb értékelő, tartsd meg a jó szokásodat, én is igyekszem!

Köszönöm szépen!
Szia!
Azt gondolom ez nem igazi köd.Manipuláció. De ha nem így lenne akkor gondolom majd megírod. Szerintem kár volt elrontani pillanatnyi hirtelen felindulásból.
Espíritu válasza:
szia
ez valódi köd volt, a rawon is ilyen. fél óra múlva a szél kifújta aztán a ködöt, amikor visszafelé jöttünk már egészen más volt.
köszi
Szia! Itt is azt gondolom, hogy nagyon közel vagy és Prágából semmi sem látszik. Ráadásul olyan végtagok bújnak elő ami kicsit zavaró, hogy nem látszik a tulaj.

A képre adott pontszám: 2

GYONGY válasza:
Köszönöm az értékelést.
Kalapozás (2,03)
Szia!
Azt gondolom ez is unalmas tucatfotó. El is mondom, hogy miért. Ugyan abból a perspektívából fotóztad mint ahogyan látjuk a kalapokat nap mint nap. Azon gondolkodom, hogy esetleg nem lehetett volna úgy megfotózni ,hogy a zenészek is benne legyenek? Akkor már mindenkinek egyértelmű lenne hogy mit látunk és mit is várnak el a legények. Esetleg egy kéz is a kalap fölé lendül pénzdobás miatt,na az már egy kerek történet lenne.

A képre adott pontszám: 2

GYONGY válasza:
Köszönöm az értékelést.
Szia!
Azt gondolkodom, hogy amit a képalá írtál,"csak úgy,magamnak" ez most mit is jelent?
Esetleg azt, hogy magaddal nem vagy annyira kritikus, vagy ez a kép is jó úgy ahogyan van?
Szerintem nem jó kép.
Trombitáson van az élesség és ő alig látszik a képen. Semmilyen érzelmi töltést nem hordoz ez a karakter. A másik srác meg csak úgy bambulva meditál a világba.
Te oda írtad, hogy hol készült a kép. Számomra mint aki nézi a képedet ebből semmi nem látszik és felesleges információ. Ez készülhetett volna valahol egy szabolcsi kis faluban is szüreti bálon
Kinek zenélnek? Maguknak, vagy van közönség is. Szerintem érdemes lett volna a környezetet is bele venni, hogy nyilvánvaló legyen a helyzet,szituáció ill a KI?,MIT?,HOL?
Azt gondolom ez a kép nem működik, .Illetve azt tanácsolom, hogy legyél igényesebb magadhoz is.
Nem akartalak megbántani csak ez egy színvonalas oldal és ez a kép nem annyira jó.

A képre adott pontszám: 2

GYONGY válasza:
A csak úgy magamnak cím azt jelenti, hogy a trombitás elfeledte a külvilágot - ezért is nincs rajta a képen - és befelé figyelve csak magának játszik. Olyan is a testtartása és ahogy a hangszere felé fordul. Köszönöm az értékelést.
Odaát (3)
Szia!
Elég érdekes ez a kép. Olyan, mint ha az ég színei utólag lettek volna változtatva. Az úton és a tájon nem látszik semmi ebből a narancsos színből és ez miatt sántít nekem a kép.
Lehet, hogy nincs igazam de majd remélem elmondod.
Amúgy a kép nem nagyon izgalmas és minden sallangtól és témától mentes.

A képre adott pontszám: 3

He.art válasza:
Jól látod. Az ég utólag szerkesztve, mint ahogy az előtér is. Az ilyen képeknél szándékosan csinálom ezt. Pont ezért, hogy olyan hatást keltsen az emberekben, hogy azt mondják rá, furcsa kép. Az viszont, hogy semmi izgalmas nincs a képen igazad lehet benne. Mivel nagyra tartom a fotóidat és jobb fotósnak tartalak, mint magamat, megfogadom a tanácsodat és inkább törlöm a képet :)

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Szia!
Szerintem ez egy nagyon jó kép. Nagyon jó a címválasztás is. Mesél a kép. Minden benne van ebben a képben, egy kerek történet.

A képre adott pontszám: 5

farfalle válasza:
Köszönöm, örülök, hogy tetszik.
Szia!
Hó jól látom akkor ez egy Maxim korabeli gépfegyver.
A képről.
Szerintem a fekete -fehér választás nagyon jó dolognak tartom.Nézem a zársebességet és ennek tudatában kijelenthetjük, hogy nem sikerült igazán élesre a kép. Kicsit bemozdult. Azt gondolom ha 135mm fotóztad akkor a zársebességet is ennek megfelelően kellett volna megválasztani és akkor kézből is lehetett volna éles képet lőni mondjuk 1/200-ad környékén vagy gyorsabb. Mondjuk az isot akkor feljebb kellett volna állítani és lehet kicsit zajosabb is lenne a kép,de legalább éles lenne ahol kell. Szerintem szűkebb rekeszt is alkalmazhattál volna.
másik dolog az az, hogy lehet, hogy nem mindenki ismeri fel ezt a részletet ,hogy mi is ez. Gondolkozz azoknak a fejével is ,akik nem szakértők. Egy olyan szögből kellett volna lefotózni, hogy mindenki számára felismerhető legyen ,hogy mit is látunk a képen. Lehet, aki nem olvassa a leírást annak nem egyértelmű.
Ezeknek tükrében fogok pontozni.

A képre adott pontszám: 3.5

Adam90 válasza:
Üdv!
Köszönöm a véleményt. A zársebbeségben igazat kell hogy adjak, azzal jobban kellett volna foglalkozni, rekeszt nem akartam szükiteni pont ezért hogy a töltényeken legyen a hangsuly kifejezetten, részlet megörökitése volt a célom, az egész fegyvert sehogy nem tudtam volna értékelhető módon fotózni, nagy muzeum rengeteg fegyver egymás hegyén hátán, körülbelül 80mm-en már benne lett volna a mellette lévő is, az pedig már azért zavaró, bizom azért benne hogy a töltény mint olyan felismerhető sokak számára, de tisztában vagyok vele, hogy mindig lesz aki nem ismer fel valamit, legyen akár egy autó részlet egy épület részlet. ezért sem tárgyfotó talán. De köszönöm véleményét, észrevételét. Gyarkorlok,és tanulok tovább mindig.
Minden jót!
~ (5)
Szia!
Ennek a képnek aztán van retro hangulata. A színek, formák és természetesen a film. Tetszik.

A képre adott pontszám: 5

pálkata válasza:
Köszönöm szépen !
Szia!
Szerintem hibátlan egy kép ez. Van mélysége a képnek és tetszetős is. Nagyon jó ez a kis mélységélesség. Szóval, ötös.

A képre adott pontszám: 5

timcsusz válasza:
Köszönöm szépen a véleményt, örülök, hogy tetszik! Szép fényeket!
Szia!
Van valami ebben a képben amiért többször megnézem. Talán a kanyar íve és a dombocskák... Azon agyaltam, hogy működne még úgy is a kép, hogy a felső egyharmadától megszabadulsz. Mondjuk akkor már csak valami régifajta bicajos ember kellene rá. De az már egy egész más kép lenne. Tetszik.
najó válasza:
köszi!
Kontrasztok (4,74)
Szia!
Nagyon tetszetős képet alkottál. Jó a szerkesztés is és a kontrasztosság is . Tetszik, hogy szinte nincs üres ,felesleges hely a képen.

A képre adott pontszám: 5

ltmika válasza:
Koszonom ertekelesed!
Szia!
Nekem ez a képed jobban tetszik mind szerkesztésileg mint kompozícióban. A fekete-fehér képkidolgozás jól áll a képnek és ad egy Velencés hangulatot is. Talán a csúcsfényeket kicsit vissza húznám és az árnyékokat nyitnám, hogy ne legyen szurokfekete.

A képre adott pontszám: 4

GYONGY válasza:
Köszönöm a tanácsokat és az értékelést.
Szia!
Nagyszerű arcok ezek az emberek és azt gondolom külön is megért volna mindegyik egy portrét is. Amúgy a hangulata át jön, csak az a problémám, hogy pont a kamera felé néznek. De mint élet kép teljesen kifejező.

A képre adott pontszám: 4

GYONGY válasza:
Igen, beszélgettem velük előtte egy kicsit, hiszen nem lehet csak úgy lekapni valakiket... :)
Köszönöm az értékelést.
Prága (2,01)
Szia!
Azt gondolom, hogy ha nem vetted volna ilyen szűkre a képkivágást,akkor jobban érvényesülhetett volna a prágai hangulat. Soknak tartom a bal oldali fő témát .

A képre adott pontszám: 3

Szia!
Azt gondolom az álló formátum jó választás volt a kép készítésekor. A cövekek adnak mélységet a fotónak .Viszont elég rendesen jobbra dől a kép ezt orvosolni kellett volna. A kép felső harmada kong az ürességtől,ezért vágás jót tett volna .De ami igazán feltűnt az a homályosság imitálása. Eléggé szembe tűnő és nagyon nem szép. A kép alsó harmada egyáltalán nem homályos ,fölötte viszont jelentkezik ami valljuk be eléggé műre sikeredett.

A képre adott pontszám: 3

GYONGY válasza:
Köszönöm az értékelést!
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ