BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Vidasaa (4,33)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 208 darab

1/14 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Esőben (1,11)
Sajnos az oldal milyensége megkívánja a lehúzós értékelést-különben nem ad semmilyen kreditet,vagy csak keveset.
Kár hogy nem a kép hanem a modell van értékelve.
Semmi baja a képnek és a modellnek sem.
Mondjuk a hasból én elvettem volna egy picit de ez ízlés dolga is.A vizes test miatt olyan mintha kiégett volna pár részlet......nem lehetett könnyű jól kiexponálni.Viszont szépen kiadja a tetoválásokat.
Mindennel együtt nekem tetszik..
(5 pont)

ningbo válasza:
Köszönöm szépen, örülök véleményednek.
Szia!Szépen kiégtek a fények nagyon szépen mosódik a víz.A híd dőlése viszont kissé agyoncsapja az amúgy technikailag remek képet.
Üdv!

A képre adott pontszám: 4

arpenzo válasza:
Köszönöm szépen az észrevételt.
Gréta (4,97)
Szia!Rendben van a kép.Szép póz kissé szokatlan vágás,minőségi munka és utómunka........

A képre adott pontszám: 5

szódás love válasza:
Köszönjük!
Ha a mopdell szép, mellé fotogén is, pluszban első osztályú sminkes is, ill. olyan "cuccai" vannak, hogy divatüzletet nyithatna, majdhogynem mindenkinek nyert ügye van/lehet ;)
Kitty (4,97)
Szia!Meg vagyok elégedve :).Szép kép jó a megvilágítás.A barna láda passzol a hölgy ruhájához aki mellesleg eladja a kèpet bármilyen hibája is van.A szoftboxot kiszedtem volna valahogy.Gondolom a kattintás pillanatában nem ezzel foglalkoztál,lehet én is benéztem volna:).
A szofbox miatt 4.5 pont Gratulálok a képhez,külön a modellhez!

A képre adott pontszám: 4.5

Jose Z Vargas válasza:
Szia Köszönöm az értékelést a fényformáló szándékosan van a képben a hangulat kedvéért :)
Igazad van a rekesszel kapcsolatban csak nem ismertem az obit.Jobbról és felülről vágnék egy picit.
Sunslayer válasza:
Értem, véleményem szerint nincs a szárban akkora ív ami indokolná az aranymetszés/harmadolás alkalmazását, de köszönöm, hogy leírtad a Te meglátásodat.
Minden jót,
András
Dorina (4,09)
Szia!Csinos modell jó fények jó szerkesztés.Minden összeállt és te éltél a lehetőséggel.Azt gondolom igy ahogy van rendben van ez a kép.Üdv!

A képre adott pontszám: 5

... (4,89)
Na ez is rendben van! :-) :-)
Szia!Rendben van a kép.Talán a hátsó modellre juthatott volna több fény.?Emiatt nem vonnék pontot meg amúgy sem.Összességében tetszik a szerkesztés és az utómunka is.Van benne valami finoman erotikus számomra......Üdv!

A képre adott pontszám: 5

meglesz válasza:
Köszönöm szépen ! :)
Szia!Nagyon szépen sikerült fotó.A középre szerkesztés szerintem nem helyes ebben az esetben emiatt a fél pont mínusz.Jók a fények és érdekes a "bokeh" lehet hogy ez az obi sajátossága.Nyitott rekesszel ez is szebb lenne szerintem.Üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

Sunslayer válasza:
Köszönöm az értékelésed. Ez volt a legtágabb rekesz. Mit javasolsz középre szerkesztés helyett?
Üdv András
Teljesen mindegy mivel fotózunk ebben egyetértünk.A gép és a profi párhuzamát csak azért hoztam fel mert ahogy pl:h.rom sem érti ugyanazokat a dolgokat amiket én sem,legalább ott választ kaptam a fel nem tett kérdéseimre is.Üdv!
Robert_n7 válasza:
Szia!Semmi baj,a nem egyet értésből is lehet tanulni.Üdv,Robi
Szia!Segíts mert nem értek valamit.Egy ilyen géppel minimum egy profi fotóz.Csak az nem tiszta számomra hogy az élesség miért nem a főtémán van.A kép alapján ez-a modell lenne szerintem.....Mellesleg én többet mutattam volna a fenékből illetve a combokból.Üdv!
Robert_n7 válasza:
Szia!Ne haragudj,de nem tudok mit kezdeni a hozzászólásoddal.Üdv,Robi
Szia!Szép színes de csak kicsiben.Megnyitva sajnos csapnivaló a minősége.Életlen kontraszttalan.A szerkesztés sem jó-A horizont dől és majdnem középen van.Valamelyik oldalról el kellett volna hagyni a fákat javított volna a kép megjelenésén.

A képre adott pontszám: 3

SomAtt63 válasza:
Köszönöm, igyekszem tanulni belőle.
Nagyszülők (3,72)
Értem én hogy reneszánszát éli a filmre fotózás.......Lehet hogy csak nekem nem jön át a kép de ez nem a nagyszülőkről szól hanem a shrekkről.Kicsit túlzsúfoltad,mindent be akartál mutatni egyszerre.
Problémám van még az élességgel:sehol sem találom.De lehet hogy a minőség nincs meg ami kielégítő.Csak azért merek rá 1 pontot adni mert én ezt alapból töröltem volna vagy elő sem hívom.Remélem nem bántottalak meg......

A képre adott pontszám: 1

szódás love válasza:
Köszönöm a figyelmet. Nem bántottál meg, azon már túl vagyok, hogy besértődgessek nem hízelgő vélemények kapcsán.
Egy borász ismerősöm mondta: az a jó bor, ami neked ízlik. Tehát tarthatja a borász instenkirálynak a saját borát, mondhatják róla ugyanezt más fogyasztók is, de ha neked nem ízlik, akkor az nem jó bor - neked.
Ugyanez van a fotóknál is nagyjából.
Hihetem azt, hogy ez egy császár fotó, hiheti azt sok haver, ismerős, családtag, akárki, de ha neked nem jön be, számodra nem jó, akkor nem jó és pl. 1-es.
Van ez így...
Szia!Szomorú történet amit leírtál.....Sajnos a képet nem menti meg.A főtéma ami a madár lenne az sajnos nem éles ellentétben a fenyőággal ami viszont igen.A másik probléma hogy túlságosan középre van szerkesztve a madár.Egy pici helyet kellett volna hagyni még előtte.Amúgy nem lenne rossz a színvilága csak kellett volna várni még pár órát a megfelelő fényekre.

A képre adott pontszám: 3

sadypisten válasza:
Köszönöm!
A történet csak keret, nem a kép megmentése. A kompozícióval ennél a képnél nagyon nem tudok egyet érteni. Hagyhattam volna teret a madár előtt. Oké, de nézd meg azt is, hova esik a farka. Minimális tolás a képen balra, vagy bármilyen vágás kb azt eredményezné, hogy borzalmasan szélre kerül a madár.
És igen, valóban félrecsúszott kicsit a fókusz, erre később hívták fel a figyelmem nekem is, elsőre nekem nem is tűnt fel, lehet fel kéne íratnom egy új szemüveget. :)
Színvilág, fények ... Pár óra múlva betakart volna a ház, tehát árnyékba esett volna az egész. Illetve ezek a jószágok nem arról híresek, hogy sokáig megülnek egy helyen. A fészekhez is általában más irányból jártak be, ritka pillanat volt, hogy sikerült ezen a helyen elkapni.
A fene a szemit :-) nem tudok belekötni semmibe sem.Élesség szerkesztés színek minden a helyén és minden rendben van.Üdv!!

A képre adott pontszám: 5

kispal1980 válasza:
Köszönöm!
Szitakötő (3,91)
Szia!Nem lenne rossz kép,de van pár dolog ami lerontja.Az első hogy a háttér nem eléggé homogén kisé kesze-kusza fekete foltokkal amik vonzzák a szemet.Jobb oldalt túl sok hely lett hagyva a kivágásnál.A szitakötő lehetne részletgazdagabb mivel egy makróról van szó ugye.Ezek figyelembe vételével pontoztam.Üdv!

A képre adott pontszám: 3.8

sadypisten válasza:
Üdv!
Köszi a véleményt, igazat is adok neki.
Merre?! (4,5)
Szia!Kiváló élesség és szép színvilág.Tetszik az átlós szerkesztés.Jó a háttérmosás.Ami zavar az az indáknak a kesze-kuszasága.Emiatt merek fél pontot vonni.Ha csak a hernyócska lenne kiemelkedne a képből.A másik észrevétel az hogy lehetett volna szemből is fotózni ezt az amúgy nem túl izgága állatot :-) De ez szubjektív úgyhogy emiatt nem vonnék.Üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

zizike57 válasza:
Köszönöm az értékelést és pontokat.- így is úgyis lehet.
* (3,14)
Szia!Szépen elkészített kép jó napszakban.Szépen ki tud futni a szem a jobb oldalon a tengerre.Jó helyen van az élesség.Egyedül a nézőpont az amivel kicsit érdekesebbé lehetett volna tenni.Ha alacsonyabbról lett volna fotózva teljesen más egyedibb és érdekesebb lett volna.Ezzel együtt tettszik és emiatt csak fél pontot vonnék.Remélem nincs harag.Üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

pisti0101 válasza:
Köszönöm az értékelést!

Üdv.
Szia!Nagyon jó a pillanat,többször tértem vissza a képhez.A fények is veled voltak.Jó a szerkesztése az ajtó merevítőinek a képen.Nem tudom meddig vártál erre a pillanatra de megérte......Üdv!

A képre adott pontszám: 5

chopper34 válasza:
Nagyon köszönöm,hogy értékelted! Üdv!
Don (4,36)
Üdvözöllek!Nagyon szép éles fotó.A háttér is rendben van.Amivel bajom van hogy középre van szerkesztve.Bár ritkán makrózok de szerintem az alapszabályok itt is érvényesek.A másik észrevételem hogy olyan helyzetben vannak a lábak mintha meg lenne dögölve és csak a fotó kedvéért lett így megállítva a légy.

A képre adott pontszám: 4

cyw válasza:
Szia!
Köszönöm!
Szerintem ennél a képnél alap a középre szerkesztés, kicsit érdekesen nézne ki valamelyik harmadolóban, sok üres hely lenne mellette.
A másik észrevételed tökéletes! :)
üdv.
1/14 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ