BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Amanita (4,82)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 648 darab

1/36 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Nekem semmi gondom a táblával. Lehetne sokkal ízléstelenebb is, ami zavarna, de ez nekem OK.
Nagyon hangulatos, szépen megtalált városrészlet, precíz kompozícióval, ügyes utómunkával (leírod mi volt?). Picit ferdének érzem a középső ablakot. Ami igazán feldobná, az valami élet. Mondjuk egy macska, vagy egy kislány. Tudom, ezek nem jönnek megrendelésre...

A képre adott pontszám: 4.9

Tryumf válasza:
Köszönöm.
Nagyon tetszik. Ütős kép. Az ég rengeteget dob rajta. Eredeti, vagy több képből raktad össze? Ritkán vannak ilyen fények.

A képre adott pontszám: 5

A.Tomee válasza:
Köszönöm! (egy kép)
- (4,81)
A ház ablakai csak nem ferdék a túloldalon? Vagy akkor Te mihez méred a függőlegest?
Taama válasza:
a végén lévő utca a ferde és ezért tűnik ferdének a kép.
én a fal oldalához mértem. csak azt ugye levágtam az utómunkában.
Nagyszerű meglátás! Kreatívan alkalmaztad a köd adta lehetőségeket. Ami a kicsi hiba szerintem az az, hogy a rács jobboldalon ne párhuzamos a keret szélével. Ezt egy pici utómunkával helyre lehetett volna hozni.

A képre adott pontszám: 4.8

mowgli válasza:
igen, dől kicsit, de direkt hagytam úgy, lehet, hogy párhuzamosan jobb persze.
üdv
máté
- (3,88)
Szerintem ez a sikátorosnál jóval gyengébben sikerült. A lukas ég különösen fájó de nehéz rendet tennie a szemnek a képátló bal alsó felén levő kövek között is, vagy a kép közepe táján.

A képre adott pontszám: 3.5

Taama válasza:
köszi.
- (4,81)
De jó kép egy (szerintem) nehezen fotózható témáról! Klasszul vezetik a szemet a macskakövek. A kicsi levonást azért gondoltam mégis, mert ha már a függőleges majdnem függőleges, engem zavar, hogy nem teljesen az (azaz ha szándékosan lenne ferde, akkor szerintem jobban illene neki annak lennie). A sikátor végén levő ház ablakaihoz igazítottam volna.

A képre adott pontszám: 4.7

Taama válasza:
nem ferde..hanem az utca megy lefele ami a végén van.
köszönöm szépen!
Szép, finom elegáns kép. Egyedül talán az a két elmosódott izé zavaró egy kicsit az előtérben. De ha nem lennének, túl tökéletes lenne.

A képre adott pontszám: 5

Okeey válasza:
valahogy nekem se lenne kedvem fogni az ecsetet és
sznksz
Tetszik a kompozíció, ráadásul a köd jótékonyan elrejti az oda nem illő képi elemeket. Szerintem nagyon hangulatos, kicsit Prágára emlékeztet. A vastag fekete keret nem tetszik egyedül.

A képre adott pontszám: 5

PekZo válasza:
öszi a véleményt, a kereten el kell gondolkodnom :)
Emberi (4,98)
Nagyon jó elkapott kép, tetszik a kompozíció is. A színszegénysége külön tetszik, szerintem ez teljesen OK színesben (bár a FF verziót nem láttam). A rácson keresztül telével? Budapesten?
Szerintem ez egy kiemelkedően jó állatfotó.

A képre adott pontszám: 5

EOSztéta válasza:
Köszi!
Állatkerti felvétel, rács nem volt. Telével készült.
Remek kép! Bátor kompozíció, beszédes háttér. Pont annyit mutat, amennyit kell. Gratula.

A képre adott pontszám: 5

Nárciszok (4,94)
Nagyon szép tájkép. Szépen megtalált nézőpont, klasszak a nárciszok az előtérben. Pici hiba, hogy az utómunka során forgattál és nem javítottad ki a jobb alsó sarkot, ahol hiányzik a kép egy részlete és az ég, ami erősen zajos lett (szerintem ez utómunkával javítható lenne).

A képre adott pontszám: 4.9

kosakjokka válasza:
Igazad van.
Nagyon szép hangulatos kép, különösen tetszik a bezuhogó fény. Profi munka. A keret is klassz.

A képre adott pontszám: 5

Varázsgomba válasza:
Köszönöm. Tisztára elpirultam.
elhagyott (4,05)
megkísérlek feldolgozást feltölteni
elhagyott (4,05)
Szuper téma! Jól megtaláltad! Némi utómunkával szerintem sokat lehetne rajta javítani. Zavaró a ferde fal, a túl sok előtér. Kicsit a kontrasztot is növelném. A szépia viszont teszik.

A képre adott pontszám: 3.8

aqvarell válasza:
köszi:)
mosoly (2,55)
Helyes a modell, szerintem megérne még néhány próbálkozást a közös portrékészítés.
Ezen a képen nekem az elmetszett ajak-vonal nagyon zavaró. Az alsó vágás szerintem nagyon nem szerencsés. Ami még javítandó szerintem: Éles vakuárnyék a modell mögött, furcsa becsillanás a szemeken, talán előnyösebb lenne, ha a takart szemből többet mutatnál. A vaku becsillanása az orrlyukon sem előnyös. Nagyban az apró lepergett szemfesték-darabkák is látszanak.

A képre adott pontszám: 2.5

maqaveli válasza:
köszönöm, az elmetsztett ajakvonal oka hogy gyorsan történt a felvétel és nem szándékos portrénak indult, vissza nem térő alkalommal. a becsillanás és a vakuárnyék... hát passz. hiba. akárcsak a szemfesték is. :(. kösz a véleményt. Igyekszem... :)

A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Azannya! Nagyon látványos, hangulatos kép. Fantasztikus, ahogy a magas házakat megvilágítja a nap. A köd pedig pluszt ad hozzá. Én is jártam ott, fotóztam is, de nekem sajna csak késő délutáni párás idő jutott.

A képre adott pontszám: 5

Lichtmann válasza:
Köszönöm.
Rendkívül szépen komponált, erős hangulatú, szép kép. A köd rengeteget ad a képhez! Legszívesebben idézném ezt a képet a sok kevésbé sikeres erdő témájú próbálkozás alatt, mert elkerüli a gyakori buktatókat.

A képre adott pontszám: 5

Lichtmann válasza:
Köszönöm, örülök, hogy tetszik.
A gond nem az, hogy egy mell(részlet) van a képen. Női testrészekről gyönyörű fotókat lehet csinálni. Itt gondolom nem ez volt a célod, alkatrésszé silányult a kiragadottan ábrázolt mellbimbó és udvara. De ha már így mutatod, akkor legalább éles lenne, ha nem is minden része, de legalább a középpontba helyezett bimbó. És akkor szerintem megütné a rossz makró szintet .

A képre adott pontszám: 1.5

másikvanek válasza:
Köszönöm! Ez is nagyon hasznos vélemény volt számomra!

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Kortalanul (2,17)
A téma sok fotón megjelenik, de szerintem ez itt nem igazán átgondolt megvalósítása. A szépia rendben lenne. De ezen kívül szinte semmi más nincs a helyén illetve fölöslegesen van a képen.(a belógó nadrág, pulóver, ruhaujj, csuklóból elvágott kéz, babakocsi alkatrész...). Szerintem érdeme lenne sorozatokkal próbálkozni, és azok közül választani.

A képre adott pontszám: 2

zsifi66 válasza:
Hát, köszönöm, de ezekt én is leírtam már a megjegyzésben. Olvashattad volna. Kösz a tanácsot.
1/36 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ