BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA csíkszem (4,7)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 174 darab

1/10 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
kiváncsi vagyok, miért voltak olyan szőrösszívűek a többiek, én nem találok benne hibát. kitűnő, egyedi ötlet, szép kompozíció. szóval nálam ötös!

A képre adott pontszám: 5

Etienne válasza:
löszönöm, olvasd el :)
the cell (4,77)
elég jól sikerült kép, a téma nagyon tetszik. a kompozición talán lehetett volna finomítani, a jobboldalt alul zavaró az a fekete valami illetve én biztos megpróbálltam volna kihúzni a torzulást, így nekem csak 4,5. mindenesetre gratula és üdv.

A képre adott pontszám: 4.5

j.peti válasza:
köszi; én azt sajnálom h nincs rajta teljesen, de tetszik, h ott van az előtérben.
g.Y.r (5)
nahát, ez a képed is baromi jó! gratulálok nagyon tetszik a munkád, jó szemed van az izgalmas kompozíciókhoz. Ezen a képen a színek is ütősek, azt hinné az ember hogy valahol mexikóban lőtted!

A képre adott pontszám: 5

nonci válasza:
Köszi szépen!
Örülök, hogy tetszik!
.. (4,9)
nagyon ízléses kép, kifejezetten üdítő a megszokott ablakos témák után. tetszik a kompozíció is, mit mondjak még...
gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

nonci válasza:
Köszi szépen!
ritka jó kép! kellemes puha textúrák (talán az arcon már egy kicsit túlzottan is), jó vágás és szép modell. gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

tuzsi79 válasza:
Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :P

Üdv.: Tuzson
szeretem az építészeti részletek geometriájával játszó képeket, így ezen is megakadt a szemem. nem rossz próbálkozás, de egyetértek a többiekkel, hogy ez még nem az igazi. a téma nem túl különleges és a kompozíciót talán lehetett volna valahogy bonyolítani. engem zavar a bal felső sarok sötétje is. remélem nem találsz túl okvetlenkedőnek, csak érdekel a többi képed ide meg írni kell valamit..: )
üdv!

A képre adott pontszám: 4

aqvarell válasza:
:)
köszi
gratulálok, nekem nagyon bejön! jó a kompozíció és kifejezetten tetszenek a meleg színek, pedig ez tipikus ff téma. kár a bal alsó sarokban lévő árnyékért, de azzal együtt is 5.

A képre adott pontszám: 5

Guttika válasza:
nekem tetszik az is
Köszi
Nekem nagyon tetszik, szép a geometria, jó a kompozíció, én lehet hogy fekete-fehérbe raktam volna, hogy ne legyen benne az a narancssárgás folt. üdv.

A képre adott pontszám: 5

George300D válasza:
Próbáltam, de kicsit laposabb lett.. Köszönöm!
/ (5)
nagyon jól sikerült a fotód, tetszik a fény lágysága a havon. reméljük mostmár lassan tavasziasabb témákat is látunk ! )

üdv.

A képre adott pontszám: 5

maecorn válasza:
Igyekezni fogok :-)
nagyon frankó, kitűnő kompozíció, szép horizont a 3 vitorlával és az emberalakokkal, szép szürketónusok, mit lehet még mondani... nagy gratuláció!

A képre adott pontszám: 5

drq válasza:
Hát köszi szépen!
Örülök, hogytetszett.
tömeg (4,96)
nagyon tetszik a kép, magáért beszél. a két szélének a homályosítása egy kicsit furcsa, de nem baj. gratula

A képre adott pontszám: 5

Tüske- válasza:
Tudatos volt, köszönöm.
nem frankó amikor úgy megy le az ember képe, hogy senki hozzá sem szól.
Szerintem nem rossz ez az ötlet, a helyszínt ismerve értelmezhető a cím, a fotóról nem biztos hogy annyira átjön. én is szeretem a geometrikus motívumokat, de lehet hogy bele lehetett volna vinni valami plusszt a kompozícióba, így egy kicsit szükös oldalt...hát nem tudom, az az igazság hogy csak koptatom a billentyűzetet, de nem tudom pontosan megmondani, miért nem tuti. de nem rossz.
mindenjót.

A képre adott pontszám: 4

ecsibi válasza:
A hallgatás is visszajelzés. Azért köszi a billentyűk koptatását. :-)
jó ötlet, megvan a kép hangulat. a kompozíció sem rossz, viszont engem zavar hogy egy kicsit balra dől a horizont és túl sötét a fotó.
üdv.

A képre adott pontszám: 4

Krisnya válasza:
A sötétség direk, a hangulat erősítésére, a dőlést sajna már későn vettem észre.
köszi az értékelést!
Helikon (4,72)
a téma és a geometria nagyon tetszik, a képminőséggel sincs probléma, viszont a kompozíció szimmetriája eléggé triviális. nem rossz, de nálam nem tökéletes, üdv!

A képre adott pontszám: 4

7of9 válasza:
Nem egészen értem, mit akarsz ezzel mondani...
Hát persze, hoyg triviális volt, azért lett ilyen.
Köszönöm az értékelést.
Erasmus (5)
izgalamas kompozíció, szép kivitelezés, sok szürketónus. nekem tetszik, gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

datee válasza:
köszi csikszem
Frankó, mindig jól esik valami kortársabb építészetet látni a sok műemlék között! De lemennék itt rollerrel ! ) Nagyon tetszik, egyetlen dolog ami egy kicsit zavar, az az orsótér tengelyének ferdesége. De azért gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Lö válasza:
Orsótér! Nem vártam ezt a kifejezést ezen az oldalon. Esetleg, nem vagy kolléga?
Köszönöm értékelésedet.
:-)
jó kis kép, megfogott a kompozícióban az épület és a mögötte levő üvegfelület aránya, a kontúrvonal. viszont mint amatőr építészfotós, kicsit zavar az épület esetleges alsó vágása, és a dőlésben sem vagyok biztos... kár az üvegek mögött lévő lámpák pöttyeiért. mindenesetre kifejezetten tetszik!

A képre adott pontszám: 5

finnegan válasza:
Köszönöm az értékelést, s hogy megosztottad gondolataidat! Dőlés: igazad van, szigorú épületfotó esetben a dőlés csakugyan nem feltétlenül követendő. Ám ez itt ehhez képest egy szubjektív megfogalmazás: a város növekszik, ami távol van az egyensúlytól, ezt a diagonál vonalak jól hozzák. Vágás: a háttér ellenében az előtérben lévő házat nem az építészeti alkotóelemek (emeletek, ablakok) alapján igyekeztem elhelyezni, hanem kizárólag a vonalak struktúrája alapján, ezért is raktam inkább absztraktba (bár a kategorizálásnál azért nem szigorú következetesség jellemző rám :)). A két hangsúlyos pontot (sarok és körablak közepe) a harmadolópontok felé orientáltam, ám az épülettömeg miatt korrigáltam. Ha ezekhez képest van ötleted, szívesen hallanám. Üdv.
Őzlábgomba kalapja, ugye? Én is csináltam egyszer egy ilyen sorozatot, de nem lett túl jó, a te képed viszont nagyon megfogott! Nekem nem jutott eszembe a holdbéli táj hasonlat, de tényleg találó. talán egy picit lehetne élesebb, de lehet hogy csak a tömörítés a hibás?gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Nyözö válasza:
Nem tudom, lehet bennem a hiba, de nem vettem még észre az életlenséget. :) Köszi a véleményedet!
Bútor (5)
Tökély, öröm belebotlani a képedbe! Lentebb már mindent leírtak, csatlakozom hozzájuk, nekem is nagyon tetszik! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

MMirko válasza:
Köszönöm, örülök, mert ez most a személyes kedvencem :)
Gyönyörű ez a kép! Az jut eszembe róla hogy mennyire utálom itt a városban az ilyen időt, pedig a legjobb amit tehetünk, hogy észrevesszük a szépségét (- vagy elhúzunk délre : ) Szinte irigylem a pásztort, hogy neki nem szürke utcákban kell szívnia a szmgot, (de lehet hogy másért meg ő irigyelné a városi életet...ki tudja). Utólagos engedelmeddel be is raktam desktop háttérnek! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Cool(R) válasza:
Köszönöm szépen! Megtisztelő :)
Teljesen más a levegő az biztos... fel is tankoltam belőle rendesen! :)
1/10 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ