BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA PabloNunez (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 16 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Lakoma (3,91)
Szia!
Az elgondolás jó, de szerintem a bogarakat nem nagyon lehet kivenni, eléggé beleolvadnak a virágba. Engem picit zavar még a háttérben az elmosódott lila virág is.

A képre adott pontszám: 3

Feccc válasza:
Igen kicsit beolvadnak a poloskák,és a virág.......de nekem ettől izgalmas és a virág is tetszik, direkt hagytam meg! :)
Keresztek (3,94)
Szia!
Hú ez eszméletlenül jól sikerült. Nagyon jó meglátás. Tetszik, hogy alapvetően kettő kereszt látható, majd a háttérben ez a szám megsokszorozódik. A hangulathoz mindenképpen a fekete-fehér megvalósítás dukál. Nagyon ötletes!

A képre adott pontszám: 5

viewpoint válasza:
Köszönöm, örülök, hogy végre valakinek maradéktalanul tetszik:-))
Napfürdő (4,06)
Szia!
Maga a téma és a megvalosítás is jó. Nagyon szépek a kép színei, és a nap is jól látható. Bal oldalt talán picit sokat hagytál, de ettől függetlenül nagyon grat.!

A képre adott pontszám: 4.7

brubeck válasza:
Köszönöm az értékelésed!
Szia!
Érdekes elképzelés, amiben bőven van fantázia. Nekem az arányokkal van a legnagyobb problémám. Szerintem túl sok helyet hagytál a tetején (gondolom a felhők miatt), azonban szerintem azokra nem lenne szükség.

A képre adott pontszám: 3.7

kikó válasza:
Érdekes meglátás, pont annyit hagytam ahogy éreztem...Vagyis amennyit átlógnak a kémények a "felezőn" annyival marad alul a vonulat. az ág pont eléri, hát a felhőket hagytam ha már voltak, de elvettem a szerepüket, hogy ne az legyen a blikkfang. Köszi a véleményedet!
Szia!
Jól elkapott pillanat, de szerintem aránytalan a kép. A macin lenne a hangsúly azonban a jobb oldal üressége elviszi a szemet. Szerintem, ha megvágnád akkor tökéletes lenne.

A képre adott pontszám: 4.2

1b0r90 válasza:
Köszi, de nem értek egyet.
... (4,86)
Szia!
A helyszín, valamint a modelled választása is remek. A kép beállítása is nagyon megnyerő. Külön tetszik a világos ruha, ami "kirobbantja" a szereplőt a sötét háttérből.
Grat.!

A képre adott pontszám: 5

tiger1977 válasza:
Köszi!
Szia!
A kép elsőre megfogott. Az előtér sötétsége után egy nem túl bizalomgerjesztő folyosót láthatunk, ami világosba borul a végén pedig szintén sötétséget rejtő ajtó áll. Misztikus hangulat. Külön jó az is, hogy az üveg nélküli ablakok nyitva vannak.
Remek kattintás! Grat.!

A képre adott pontszám: 5

Bice válasza:
Köszönöm szépen a véleményed, és örülök, hogy így elkalandoztál a képen! :)
Szia!
Az ötlet maga jó. Azonban szerintem pont a kereszteken lenne a hangsúly, amik jelen esetben elmosódtak. Az erős fény is zavaró a jobb sarokban.

A képre adott pontszám: 3

mamutvadász válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést!
Szia!
Nagyon jól elkapott pillanat. Jó szögből kattintottál. Szerencsés a helyszín is, főleg a zöld mohás szikla miatt ami kiemelkedik a szürkés háborgó vízből. Egy kicsit lehet magas a madár fölötti rész, én vágnék belőle.
Grat.!

A képre adott pontszám: 4.8

simike válasza:
Szia.Köszönöm az értékelést.Örülök hogy tetszik.Szerintem kell annyi tér.Szép fényeket.Üdv.
Szia!
Nagyon jó ötlet! Tetszik a megvalósítás is, különösen az, hogy sorozat. A képek elrendezése is megnyerő, bal oldalt még csak ismerkedik a létrával, középen már felért a csúcsra, jobb oldalt meg már társra is talál.
Grat.!

A képre adott pontszám: 5

attilaszucs válasza:
Köszönöm!
Üdv
Szia!
Nagyon szép színeket tartalmaz a kép a sárga mezőnek és a különböző kékben pompázó viharfelhőknek köszönhetően. A képet külön feldobja a gyönyörű ló. Abszolút jól elkapott pillanat.
Grat!

Pont kivonva!

árny válasza:
köszi!
Sz.T. (4,48)
Szia!
Jól elkapott kép, amin a modellnek is nagy szerepe van. Elsősorban a haja az ami remekké varázsolja a képet, másrészről pedig a grimasz az ami belevisz valami egyedit.

Pont kivonva!

azsoltt válasza:
Köszönöm! De akkor mi miatt csak 4.3? :)
Szia!
Tündér ez a macska! Amúgy kép elrendezése tökéletes és a pillanatot is nagyon jól kaptad el. Talán a bal sarok kicsit sötét lett, de nekem nagyon tetszik a kép!

A képre adott pontszám: 5

McAl válasza:
Köszönöm.
Szia!
Engem megnyertél ezzel a képpel. Nagyon tetszik a kompozíció. Egy apró dolog van, ami kicsit zavaró az a háttér, kár hgy nem simán csak az égbolt látható.

Pont kivonva!

nagymate válasza:
Köszi! :)
Szia!
A kép akkor lenne tökéletes, ha a két hattyú közelebb állna és egy szívet formáznának. Továbbá én nem hagytam volna meg a sín feletti területet.

A képre adott pontszám: 4

Szia!
Zseniálisan elkapott pillanat. Szerencsére a gyerekek mindig remek modellnek bizonyulnak. Az arcukon mindig megjelennek az igazi érzelmek.
Nagyon grat.!

A képre adott pontszám: 5

jacare válasza:
Köszönöm, örülök, hogy tetszik! Szép fényeket!
Szia!
Nagyon jó kép és remek mozdulat a táncostól. Azonban szerintem felül nem kellett volna ennyi helyet hagynod, mert így túlzottan centrális lett az alak.

A képre adott pontszám: 4.5

Columbiapower válasza:
Szia!
Igaz, köszi a véleményt!
Szia!
Jó megoldás hogy fekete-fehérben készítetted el a képet. Azonban én picivel jobbra helyeztem volna a fotósunkat, valamint túlzottan távolinak is érzem, így elveszik a sziklák mellett.

A képre adott pontszám: 4.1

sygyt válasza:
Koszonom
Szia!
Nekem az alap koncepció nagyon tetszik. A hátukat mutató napraforgók fekete-fehérben elég szürreális hatást nyújtanak. Személy szerint én nem hagytam volna meg a sötét felhőket, szerintem az zavaró hatást kelt.
Ettől függetlenül nagyon tetszik!

A képre adott pontszám: 4

ripet válasza:
Örülök, hogy tetszik, de hadd kérdezzek valamit! Szerinted miről szól a kép? És ha erre válaszoltál magadban, akkor válaszolj arra is, hogy miben zavarnak a sötét felhők?

Köszönöm, hogy értékelted! Üdv,
Skye (4,14)
Szia!
Nekem nagyon tetszik, ahogy elkaptad a pillanatot. Főleg középen a felhők csodálatosak az árnyékukkal. Engem elragadott a kép!
Grat.
Krisz79 válasza:
Köszönöm!
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ