BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Mocskos Kaviár (4,02)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 170 darab

1/11 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Nagyon tetszik a kép, szeretnénk amatőr zenekarunk első demójának a borítójaként felhasználni, ha lehetséges. Nem tudom mi módon tudnánk kapcsolatba lépni veled. Kérlek adj meg valami elérhetőséget!
Üdv M.K.
Álomfejtő válasza:
Köszönöm,
e-mail ment.
Hé szitakötő vigyázzá', egy másik szitakötőn á'sz. :) Érdekes pillanat, nagyon kellemes színekkel. Nem láttam még ilyet.
Marcali Gábor válasza:
Köszönöm, hogy írtál!

Gábor.
A kutya meg a macska rúgja meg :) Két lökött szőrmók. Tetsző kép. Adtam volna rá szép pontokat.
Fáncsi_voltam válasza:
Köszönöm!
Jaaaj, hát ez gyönyörséges. Hol folyik ilyen szépen a víz a Dömörkapunál? Használtál szürke szürőt, ugye? Nagyon szép mosott a csobogó, a kövek meg gyönyörű élesek, esztétikusan csillognak. Vágás is jó, és valóban figyelemre méltó az örvény. Nagyon tetszik, ahogy megörökítetted. Örülök, hogy közzétetted. Üdv: M.K.

A képre adott pontszám: 5

Tibrincs válasza:
Nagyon köszi a dicsérö szavakat!
* * * (4,57)
Szia! A két kislány nagyon aranyos, de a srácok fejét belevenni a kompozícióba, szerintem nem volt olyan jó ötlet. Inkább zavaró, mint pluszt adna, bár kétségtelenül szokatlan, így érdekes is. A színek jók, remélem a kaja is az volt :) Háttér kellően elsikkad. Összességében jó kis kép! Üdv: M.K.

A képre adott pontszám: 4

ken_da_hayadra válasza:
köszönöm
Ablakomból (3,72)
Szia! Romboló jellegű kritika nem is köll? Te, nem is rossz kép ez. Jól exponáltad, az előtér már fekete, az ég meg szép színes, cirrusokkal. Még úgy jó helyen is van a horizont. Egy apróság nem tetszik csak, bár ezen ablakból lőve nehéz változtatni, hogy a jobb oldalon lehetne kicsit lezártabb a kép, túl sok az ág, bokor, antenna :)

A képre adott pontszám: 4.5

Feri1212 válasza:
Szia! Jobban jön az építő jellegű, valamiből csak fel kell építeni a képet, ha már nekem nem ment :D Jobb oldalt tetszettek a fák, ahogy átszűrődik rajtuk a fény, ezért nem vágtam le végül (bár volt olyan változat is) az antennát is próbáltam levágni, akkor meg az a szegény fa úgy félbe volt nyesve, hogy az meg azért nem tetszett :)
Köszönöm a véleményed! Szép fotókat!
Feri
Teide (4)
Szia! A vágás jó, a formák érdekesek és nagyon jó kis kép lehetne ez. Egy dologgal nem vagyok kibékülve, a színekkel. Mintha kicsit ki lenne égve minden, az ég meg valószerűtlenül kék. Látom, hogy NOKIA-val lőtted, nem tudom hogy utómunkát végeztél-e rajta. Ha nem, akkor kellene. Üdv: M.K.

A képre adott pontszám: 4

bogre válasza:
Köszönöm az észrevételt! Utómunkát nem végeztem.
Szia! Ne haragudj, látom hogy mivel készítetted, és el tudom képzelni a körülményeket is, de ennek ellenére sem tudok túl pozitívan nyilatkozni erről a képről. Ez egy turistafotó. Megörökítetted a szép fekete felhőket egy külföldi úton, nyaraláson. Sajnos tudatosságot, érdekességet ezen kívül nem látok benne. Nem figyeltél arra, hogy mi van a kép szélein. A környezetben lévő tárgyakat sem komponáltad bele a fotóba. Gondolkodtam azon, hogy ne pontozzam esetleg, de ez az oldal erről szól, ebből tanulunk. Kérlek ne vedd rossz néven! Üdv!M.K.

A képre adott pontszám: 2

bogre válasza:
Köszönöm a véleményt.
_ (4,82)
Szia! Ami ezt a képet számomra igazán kiválóvá és érdekessé teszi, az a hihetetlen hasonlatosság, ami az idős nő arcának ráncai és a háttérben található felület erezete között felfedezhető. Ezt a párhuzamot észrevetted és zseniálisan tálaltad. A képen maga az arc, a tekintet, az idő múlása, a kor nyoma az, ami igazán lényeges, de érdemes megfigyelni a színek harmóniáját is. Olyan jól játszottál a telítettséggel, kontraszttal, hogy még közelebb hoztad ezeket egymáshoz. Az arc belesimul a kendő, ajtó, blúz hármasba, míg a jellegzetesen öreges színű kék kardigán meg egy kis életet csempész a fotóba. A vágás és a többi technikai részlet is rendben van. Nagyon szép kép! Üdv! M.K.

A képre adott pontszám: 5

roxor válasza:
Köszönöm, örülök, hogy értékelted!
-//- (4,68)
Szia! Nagyon sikerült eltalálni a képen a színeket, azok telítettségét. Borzasztóan tetszik az, hogy a hölgy inge, blúza, nem tudom hogy hívják ennél a korosztálynál, illetve a kendője ugyanazt a meleg barna árnyalatot képviseli mint a háttérben látható elnyűtt faajtó. Tetszik a kék kardigán, ami elüt mégis harmonizál a többi színnel. Jó a szerkesztés, vágás is. Az arcon megcsillanó fények is nagyon hatásosak, kiemelik a hölgy ráncait, szarkalábait, ami igazán megtölti mondanivalóval ezt a kompozíciót. Ránézünk a képre és olyan érzésünk van, mintha az idős asszony már hetven éve ott lenne. Nagyon jó kép, gratulálok. Üdv: M.K.

A képre adott pontszám: 5

inexis válasza:
Koszonom szépen!
Szia! A kép témája tetszik, jó dolog kis emberek kis pillanatait megörökíteni. Az idős hölgy ruházatának fakó színei harmonizálnak az épület megkopott falának színével. Külön tetszik a kék kardigán a bordós háttér előtt. Talán azért mert árnyalatban, telítettségben hasonlóak. A kép arányai tetszenek, egyetlen dologgal tudtam kevésbé megbékélni, ez pedig a balról belógó sarok, azt én kihagytam volna, inkább kicsit szemből lőttem volna a képet. Jó fényeket! Üdv: M.K.

A képre adott pontszám: 4.5

Zoran_2 válasza:
Köszönöm, hogy értékelted
Paradise (4,71)
Szia! Szép, szép, de nem tudom ez így elmegy-e a tájkép kategóriában. Érdekes, ahogy a színeket átvezeted egymásba, de a tetején a sötét részt kicsit túlzásnak érzi a szemem. Amúgy a benyomásokat tekintve, egy modern mesekönyvben tudnám ezt a képet elképzelni. Üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

newgam válasza:
Ez az édeni kategória lenne, ha volna olyan:)
Köszönöm szépen!
(4)
Szia! Csak így pont nélkül. Kreativitás van benne, humor is, de a megvalósítással nem vagyok kibékülve. Számomra egy kicsit zavaró, hogy lelóg felül a kereszt, és őszintén, te sem tetszel :) Zavaros a kép, eleve összemosódik a reflexió és az üveg mögötti lámpatest, a Kiadó felirat, és ehhez még az fenti ág is bekandikál. Ez sok a szememnek.
newgam válasza:
Te sem érted!? ...vagy én nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni:)
Nyugodtan pontozhattad volna.
Köszönöm látogatásod!
15 (5)
:) Nem hiszem, hogy félned kéne a kritikámtól. Az múltkor nem jött be, ez meg igen. Talán jobb is, hogy az ember nem látja az értékeléskor, hogy ki mennyire tapasztalt, így nem működik a Pygmalion effektus. További szép fényeket! Üdv: M.K.
h.rom válasza:
Nincs miért félnem, csak örültem neki.
15 (5)
Szia! Legjobban a vágás tetszik. A hölgy két tincse gyönyörűen keretezi az arcot oly módon, hogy a szerkesztés átlós is egyben. Nagyon jó megoldás. A puha meleg színekhez a hideg kék szem is nagyon megy. A háttér kellően mosott. Kiváló kép! Üdv! M.K.

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Köszönöm szépen, tőled különösen nagy érdemnek tartom ezt a kritikát.
A múlt heti képed alapján sejtettem, hogy ez a kép is ugyanattól a fotóstól származik, erre próbáltam csak utalni. Mikor megláttam a nevet, beigazolódott a sejtésem. Elnézést, ha nem voltam érthető.
balatonifotós válasza:
Semmi gond.
Z.
Okés, akkor jól sejtettem, hogy a te képed. :) Köszönöm bíró úr, nincs több kérdésem.
balatonifotós válasza:
?
Okés, akkor jól sejtettem, hogy a te képed. :) Köszönöm bíró úr, nincs több kérdésem.
balatonifotós válasza:
?
Nagyon szép kép! A legjobb az egészben talán a megörökített köd, és a belőle felbukkanó hegyek. A színek pedig az egész kompozícióra egy koronát tesznek. A vágás is tetszik, horizont jó helyen van, arányok is ideálisak. Ahogy ránéztem, az az érzésem támadt, hogy dögöljek meg, ha ez nem a Gulács. Javíts ki, ha tévedek. A minap volt egy nap fotója, Káli medence, no ez azzal a képpel harmonizál. Köszönjük, hogy feltöltötted. Üdv! M.K.

A képre adott pontszám: 5

balatonifotós válasza:
Szia! Nem véletlen, hogy harmonizál:)
A képen tényleg a Gulácsot látod. ( lesz nemsokára olyan is ahol csak a Gulács nem láttszik a többiek igen)
Köszi, Üdv, Z.
Szia! Nagyon sok képet láttam és készítettem is már erről a kápolnáról, az egyik kedvenc helyem, így kicsit kritikusabb szemmel is nézem talán. Kevés új vagy érdekes dolgot látok benne sajnos. Ami tetszik, és ami miatt kreatívnak nyilvánítom mégis, hogy olyan szögből lőttél, ahonnan a zöld dominál, a háttérbe a zagytározók környékén található telepített cserjés kerül. Egy szűkebb vágás szerintem jót tett volna a képnek. Továbbá pont a templom egy kicsit kiégettnek tűnik, szóval a fényekkel, beállításokkal is játszhattál volna. További jó fényeket!
Üdv: M.K.

A képre adott pontszám: 3

boce válasza:
Köszönöm,hogy meg nézted és értékelted.
Tanulok belőle.
1/11 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ