BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA mvik82 (3,8)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 455 darab

1/29 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Kedves norad!
Megértem, hogy nem nyerte el tetszésed a véleményem, de ha már egyszer foglalkoznak a képeddel, akkor illik válaszolni.
Tényleg szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, akkor mindenki ugyanolyan képeket töltene fel. Hablatyból sose voltam jó :) Szerintem abszolút konkrét dolgokra mutattam rá, de megértelek, én se örülök, ha valakinek nem tetszik a művem. De azért felesleges megsértődni, majd idővel rájössz.
Ja, még valami, azért nyitottam meg, mert a bélyegkép érdekesnek tűnt, a részleteket csak nagyban láttam.
LondON (4,36)
Igen, láttam. Hagyd el, megtanultam sok mindent nem szabad magunkra venni.
Vadliba válasza:
...hát azt hogy "az oldal egyetlen valamire való fotósa" én vagyok szívesen venném magamra.... :) -jajj de hol vagyok én ahhoz??? :)

Egyébként valóban messze volt még, hogy kiverje a biztosítékot nálam.
Régóta vagyok itt és láttam már sok hasonlót. Néha "életunt" felhasználók visszatérnek és aláznak. Ez volt, van és lesz is, nem csak itt mindenhol az életben. Nincs semmi értelme.
Bosszankodni rajta meg főleg semmi.
Inkább fotózzunk!!!
-készülj, megyek hozzád látogatóba. :)
Üdv!
Ez azért így erős. Mintha a sárgát és a pirosat felhúztam volna, a többi színt meg lenyomtad. A mozdony nem különíthető el a háttértől, hiányolom a mélységélességet. A kép teljesen kusza az összevissza haladó vezetékek miatt, és egyben zsúfolt is. Az előtérben meg mindenféle gaz lóg be. Ezekre létezik egy nagyon egyszerű manuális megoldás: fogod és kitéped őket, hogy ne zavarjanak, szerintem ez a minimum. Maga a téma szerintem nem túl érdekes, főleg nem így szemből fotózva, nem egyedi darab, nem jellegzetes, de még csak szépnek sem mondanám.

A képre adott pontszám: 1

msgaborka válasza:
Az a szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
A véleményed nem mond semmit számomra, egy hablaty. Ha a téma nem érdekes számodra akkor minek nyitod meg a képet?

Együtt (4,81)
Üdv!
Erőltetettnek érzem az emberek elhelyezését a képen, szerintem nélkülük egy szép és nyugalmat árasztó kép lenne.
bazsitoo2 válasza:
Köszönöm!
Kedves Filo!
Amit ezen kép feltöltésén megtanulhattál, az az, hogy nem mindenki látja ugyanúgy a dolgokat. Javaslom, vedd ezt figyelembe akkor is, amikor Te írsz értékelést. Tökéletesen egyetértek pilipárral, miszerint, ha normálisan kérdeznek, akkor illik normálisan válaszolni. Persze nem azért van ez az oldal, hogy barátokat szerezzünk, de azért még írhatunk egymásnak tisztelettel. Mindez igaz a véleményezésre is, nemcsak a válaszra.
Szép fényeket!
Filo válasza:
A végén azért igyekeztem, nem?
Páva (4,74)
Üdv!
Jó az élesség, szép színek, megfelelő mélységélesség és jó szerkesztés. Igazi pávaportré.

A képre adott pontszám: 5

Filo válasza:
Köszönöm szépen.
Üdv!
Nekem átjön a kép hangulata, ami hiányzik az a lágy zene, a pohár bor, ezekkel együtt máris megvan a "chill out". Nagyon szépek színek, jó a mélységélesség és az élesség is. Tetszik a kompozíció is. A keretet nem igazán értem, bár a fekete passzol a képhez.

A képre adott pontszám: 5

Tandra válasza:
Köszönöm!:)
(ez a szolídabb keret változat...:)
Üdv!
Nekem nem annyira jön át a kép lényege. Miért haldoklik a Föld? Mert ősz van? Mert van felszínen futó gyökér? Maguknak a leveleknek szép színük van, de nem látok fantáziát egy gyökérzet fényképezésében ilyen elképzelésben. Mintha kicsit túlexpós is lenne a kép, biztos vagyok benne, hogy a gyökér nem ennyire világosszürke. Valamint ráférne némi kontraszt is a képre.

A képre adott pontszám: 2

Üdv!
Jót mosolyogtam ezen a képen. A téma maga számomra nem annyira egyedi, mégis nagyon tetszik ez a kép, mégpedig az előtérben ülő idősebb emberek miatt (nagyszülők?). Nem néznek bele a fényképezőgépbe és ez jó, meghagyják a főszerepet a ballagónak, akin látszik a felszabadultság érzete. A fekete-fehér tónus nagyon jó, talán a mélységélességgel lehetett volna még játszani a háttér miatt.

A képre adott pontszám: 5

Filo válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
LondON (4,36)
Azt hiszem, sikerült megosztani a közönséget :)
Vadliba válasza:
Szia!
Igen, én is úgy érzem.
Befutott ez a kép alá most már szinte minden. Még egy szópárbajba is belekeveredtem:)
Hidd el, én valóban tanultam ebből a képből. Nem is keveset.
Nem sokat érdekel az átlag, persze hízelgő ha sikeres, de az, hogy olyan dolgokra hívják fel a figyelmem Kollégák, amiket elsőre sem és ötezredik ránézésre sem látok meg a képeimen, az sokkal többet ér. Az meg egy általánosan megfigyelhető jelenség.
Hiába lesem a keresőben a szélektől, a sarkokig az egészet, néha valóban ott van az orrunk előtt és észre sem vesszük a hibát.
Örülök, hogy visszanéztél a képre, megtisztelő.
Vadliba
-azért az szeretném tudni, ki ennek az oldalnak az "egyetlen valamire való fotósa"...ha elolvastad az értékeléseket láthatod honnan idéztem...viszont ez a fotó odáig nem lett volna szabad, hogy eljusson.
Kilátás (4,62)
Üdv!
Hatásos kép, stílusos kerettel. Szépek a színek, akárcsak maga a helyszín, a felhők is jól mutatnak a képen. Tudom, hogy nem ferde a kép, de kicsi olyan hatása van, mintha balra lejtene, szerintem csak azért, mert nincs egyensúlyban az előtér. Nem tudom, mi volt jobboldali irányban, de megpróbálkoznék kicsit jobbra fordítva a gépet fotózni. Úgy, hogy balról se lógjon be az a ...valami.

A képre adott pontszám: 4.9

Espíritu válasza:
Szia!
Nem lehetett jobbrább, mert ott más zavaró volt.
Köszi!
Üdv!
A színek jók szerintem az élesség is a rovaron van. A levél átlós vágását is jónak tartom. A bogár így is elég kicsi, a képnek csak egy kis részét tölti ki, pedig az lenne a fő téma. A bogár körül nincs semmi érdekes, a középre helyezett téma pedig nem túl érdekfeszítő. Sőt, maga a bogár sem túl izgalmas, főleg ekkora méretben, ettől találsz sokkal érdekesebb rovarokat is.

A képre adott pontszám: 3

jethro válasza:
Köszönöm az értékelést!
Nem igazán a bogár bemutatása volt a cél,persze egy külső szemlélő láthatja úgy ahogy Te.
Szia.
LondON (4,36)
Hát nézegettem egy ideig, aztán rájöttem, hogy igazából nem tudnám megmondani, hány pontot adnék rá, de azért meglepett ez a 2.66.
A színek kiiktatásával ez inkább LondOFF, de nem ez a lényeg. Olvastam a többi hozzászólást, hogy "milliószor látott kép", hja, de nem így. Én milliószor láttam, de színekkel, zaj nélkül, élesen. Nekem bejön ez az antik hatás.
Vadliba válasza:
Szia mvik82!
Köszönöm, örülök a véleményednek.
Ez a LondOFF ez baromi jó. Eszembe jutott már nekem is, de nem mertem senkinek mondani, nehogy félre értsék.
Azért érdekes lenne, ha így nézne ki a parlament, az óratorony, a híd, meg a víz, az út és az ég. Hú, egy elég sötét, zajos világban élnénk. Igazad van, akkor valóban agyon-nézett jelző illene rá.
Szerintem megéreztél valamit, abból, amit én elképzeltem.
Köszönöm!
Vadliba
gyilkos kéz (3,43)
Üdv!
Szemét dolog a szubjektivitás, amiben az egyik ember valami nagyot lát, abban a másik nem sokat. Így most nekem se jön át a kép lényege, egy lenyomatot látok csak egy falon. A vörös szín nyilván a vérre utal, ezért a cím, de ez a vörös nagyon nem vérszínű. (Egyébként nekem valamiért a gyűrűk ura fehér kéz serege ugrott be, pedig nem is vagyok fan.)
Gondolom meglehetősen kevés fény volt, ezért lett életlen az 1/125 s ellenére. Kicsit érdekesebbé tehetted volna a képet egy másik kompozícióval, mondjuk átlós megoldással.
Sajnos a nem megfelelő körülmények nem enyhítik a kép hibáit. Persze egy próbát szinte minden megér, de szerintem az életlenség már önmagában determinálja a kép további sorsát. Egy ilyen géppel pedig sokkal jobb képeket tudsz készíteni.
Az egyszerű, fekete keret egyébként passzol.

A képre adott pontszám: 2

pesthy válasza:
Köszön a válaszod, és a tanácsokat.
Üdv!
A képet technikailag rendben találom, az élesség jó, dőlés nem annyira feltűnő. Ami tetszik benne, hogy a meleg színű fények váltakoznak sötétebb felületek hideg kékjével. Azt hiszem, igazából ez adja a kép hangulatát, de valami hiányzik a képről. Valahogy nem látom a mondanivalóját, a lényeget, amit a képnek sugároznia kéne. Persze az infok elolvasása után már látom, hogy fogászati ügyelet, de egyébként ez nem derül ki a képről. A szemközti falon van pár plakát, de nem lehet kivenni, mi van rajtuk, így még ezek sem segítenek a kép megfejtésében. Hiányzik a dinamizmus a képről, nekem nem mond többet egy üres helyszínnél. Röviden: a kép jó, de mi a kép?

A képre adott pontszám: 4

blaise21 válasza:
Teljesen igazad van, de engem megfogott valamiért. Lehet, hogy azért, mert tudtam, mi ez.
Üdv!
Szerintem nagyon jól sikerült kép lett. Erre azt mondom, hogy igenis középen kell lennie annak a gombának, nem pedig valamelyik harmadolóban. Számomra misztikus hatása van a képnek, de nem pejoratív értelemben, eddig a gombák még nem voltak gonoszak. Jó az élesség és nekem a színek is tetszenek. Különösen tetszik a fa részletgazdagsága. Pontozva 5 lenne.percsich válasza:
Köszönöm mvik82!
Üdv!
Szép fotó egy szép helyről. A hegyek szép ívben követik egymást, vezetik a szemet, az enyémet alulról fölfelé. Sokáig néztem, így olyan érzésem támadt, mintha a csúcson állnék és a szemközti csúcs lenne a cél, amit el kell érni. A kép felső felét érdekesen uralja a kék szín, kicsit olyan, mintha ceruzarajz lenne. A felhők pedig egy cseppnyi drámai hatást kölcsönöznek a képnek.

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
hétfőn a csúcson álltam, ahonnan fotóztam, csütörtökön meg azon, amit fotóztam :)
a teteje nekem is olyan festményszerű.

köszönöm szépen!
Köszönöm a kreditet, most már mindenképp jövök neked egy képpel!
Kezdek viszont zavarba jönni, mert sok képet töltesz fel, és gyakran kicsit lehúzom őket. Másrészt viszont (számomra) a te képeid a leghangulatosabbak.
Espíritu válasza:
:)
Nem kell zavarban lenni. Azért kerülnek fel, hogy kritikát kapjanak és javuljanak a képeim. Szóval csak nyugodtan! :)
Szép estét!
Ízlések és pofonok sajna :S
1/29 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ