BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA F.Kovács László (4,89)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 226 darab

1/22 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Hédi (3,47)
Szia!Látom még nem jött rá értékelés,akkor elmondom én mit gondolok a képről.
A nézőpont elgondolás a jobbik része a képnek,szerintem jó,ez a hálón keresztül látható dekoratív leány.Ami az egész képet agyonvágja az az utómunka....borzasztó nagy vignett...színvilág sem tetszik....és a lány,ha a kamerába néz kifejezetten jobb lenne,persze csak szerintem!Az alapkép nem rossz,utómunka rossz szerintem...

A képre adott pontszám: 3

m3ss válasza:
Köszi a véleményezést. Gondoltam, hogy ez az utómunka elég megosztó lesz...Valójában csináltam 4-5 ilyen strandfotós képet, mindet kb más utómunkával, ez pont ilyen. Szubjektív, nekem begyere :) Ha érdekel nézd meg az adatlapomon lévő flickr linken őket, bár lehet az egyiket még fel fogom ide tölteni.
Nagyon régen voltam az oldalon aktív,de ezek a képek absztraktba nagyon bejönnek!Ez is hihetetlenül jól szerkesztett,remek látásmódú fotó!Pazar a látószög,nagyon izgalmas fotó!Nagy gratuláció!

A képre adott pontszám: 5

ruprechjudit válasza:
Köszönöm!
Úristen..leesett az állam!
Erre a képre tényleg nem találok szavakat,illetve irigykedem kicsit...sajnos évek óta nem találom magam ebben a műfajban,pedig ez lenne az én világom,de egyszerűen nem látom meg a témát....nem úgy mint te!Ez valami fantasztikus,a formák játéka,a szerkesztés....kalap emel!

A képre adott pontszám: 5

álomlakó válasza:
Köszönöm, :)))
BMW 3 (3,82)
Örülök,hogy így álltál hozzá...nekem valóban nem
h.rom válasza:
Semmi gond.
Uhh,de brutál jó ez....mire rájöttem az árnyjátékra....nagyon impresszív,remek szerkesztéssel,a színvilág is remek...imádomkép!!!

A képre adott pontszám: 5

álomlakó válasza:
Köszönöm Laci, :)
esküszöm nem tudtam,hogy a Tiéd....
h.rom válasza:
És ez számít valamit...?
Mesés fények,remek szerkesztés,a DOF választás remek!Nagyon ott van,remek hangulatú,csodálatos virágfotó!

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Köszi ezt is.
BMW 3 (3,82)
Hatásvadász,tartalmilag 0,szerkesztés érthetetlen,ha már álló,akkor miért van félbevágva a lány....ez egy elkattintott túlértékelt fotó.A hölgy nagyon formás,de ennyi,ettől a fotó még nulla sajnos....persze nap képe.....A túlexpót csak azért jegyzem meg,mert még a végén kivonják a pontomat,hogy nem indoklom.De most komolyan,mit tettél Te magad a képhez?Mi az,amit hozzátettél,ami azt a pluszt adja,hogy egy igazi FOTÓ-t lássunk....mert ez nem az,ez csak egy kattintás.....

A képre adott pontszám: 1

h.rom válasza:
Nem kell megmagyaráznom neked, mit miért tettem. Nem tetszik neked, kész, elfogadom. Más malomban őrlünk, ennyi.
Köszönöm.
etikátlan,kerülendő
akosakos válasza:
miért??
szia!

Remek látásmód,tipikus példa,hogy előttünk van a téma,"csak" látni kell,amire viszont kevesek képesek!Fantasztikusan dinamikus,ritmusos,szuper szerkesztés,imádom ezt a képet!
Szerkesztésileg,technikailag is remek!Kalap emel!!!

A képre adott pontszám: 5

andrasmihaly válasza:
Köszönöm szépen László,
örültem szavaidnak :)
jo fenyeket
Mihály
- (5)
Hát ez csillagos hatos!:)
Magam is tulajdona vagyok pár hasonló képnek,éppen ezért ragadott meg.Az árnyékokkal játszani mindíg jó,mimdíg valami egyedi kerekedik belőle,sokan pedig észre sem veszik,simán elmennek mellette...de Te nem tetted,szerencsére.Dinamikus,ötletes,egyedi!Ez igen!Gratulálok hozzá!
Persze szerkesztés,élesség,kontraszt,meg minden technikai micsoda rendjén van :)

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszönöm szépen, örülök nagyon a véleményednek!!
Szia!A színek,fények szépek,de alapvetően hibás a kompozíció számomra,billen a kép,a bal oldal hangsúlyos,a jobb üres.Nem ismerem a körülményeket,de talán egy álló formátum szerencsésebb lett volna,illetve valamelyik irányba mozdítani a fát.Szépp,de ez sajnos kevés, a szerkesztés ugyanolyan fontos!

A képre adott pontszám: 4

csavargó válasza:
Köszönöm szépen. Állva nem látszana a helyszín. Nem látszik, de tele volt a környék korisokkal, ők aztán végképp nem illenének oda. Ilyen lett.
Szia!Kíváncsi volta a hónap képére,hááát,őszintén szólva,szerintem ez nem egy példás kép!Persze van,hogy a humor ellensúlyoz hibákat,de itt nem érzem ezt.A macska füle egyértelműen hiba,és emellett nem lehet elmenni!A háttér elmosott,mégsem tökéletes,enyhén zavaró,mint ahogy a gumi a kép jobb oldalán is sok,az életlen része.Persze,ha a többség szerint ez a legjobb e hónapban,én azt sem bánom,csupán a saját véleményemet közöltem!Sok sikert,szép fényeket!

A képre adott pontszám: 4

vaskovik válasza:
Köszi! Szerintem ez nem lett a hónap képe, de azért hirtelen megörültem, amikor írtad. A füléért jogos az ejnye-bejnye, a többi szubjektív. :)
Old style (4,12)
Szia!Kedvenc masinám,van is nekem kettő belőle,egyik gyönyörű állapotban,no de a képről.Ezeket a képarányokat nem igazán értem,és számomra a legnagyobb hátránya a képnek,majdnem négyzetes,de mégsem,számomra hiányzik a tér előle.A háttér megoldás ízlés kérdése,annyira nem tesz a képhez semmit,számomra ez is felesleges.Nem rossz kép egy egykoron szebb időket is megélt masináról,de amiket leírtam,kicsit zavar!Grat a masinához,remélem már megtakarítottad!:)

A képre adott pontszám: 4.5

cpt.pityesz válasza:
Gondolkoztam rajta, hogy meghagyjam az eredeti képarányokat, vagy pedig szűkítsem. Próbáltam úgy csinálni, hogy szűkebb legyen a kép, de mégis legyen egy tér előtte. Ez lett belőle. Csinálni fogok egy másik verziót az értékelések alapján.
Sajnos ez nem az én gépem, bár nekem is nagyon tetszik, lehet hogy megpróbálom megüzletelni :-)
Köszönöm az értékelésedet.
Üdv.: Pityesz
Szia!Nagyon szép,kedves portré,csodás ff konverzióval,nagyon kedves pillanat,a kép teljesen működik!Élesség,technikai oldal is rendben,talán a bal oldalból kicsit vágtam volna,de nem vészes!Grat!

A képre adott pontszám: 5

ilcsa válasza:
Köszönöm szépen!
(2,63)
Szia!Az alapötlet nem rossz,de alapvető szerkesztési hibái vannak a képnek.Tipikusan a kevesebb több lett volna ezen a képen,ráadásul a háttérben lévő fa bezavarja az egész főtémát.A fényeid szépek voltak,jó napszakot választottál,viszont törkekdj arra,hogy a háttér,és a főtéma ne üsse agyon egymást.Valószínűleg egy semleges háttér szerencsésebb lett volna.A logózásért nem szoktam szólni,de nagyon hangsúlyos,ezt nem számoltam bele a pontozásba!Nem rossz,de van min javítani!

A képre adott pontszám: 3

bjakob válasza:
Köszönöm szépen!
Remek!!!
mitcsenkov válasza:
:)
14 (4,97)
Szia!
Nagyon örülök ennek a képnek,ez egy igazi kincs számomra,emeli az oldal eléggé lent lévő színvonalát!Egyszerű szerkesztés,letisztult,remek életkép,streetfotó!Az ff is jó ide!Nekem nagyon bejön,régi nagyokat idéz!Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

andrasmihaly válasza:
Szia László,
Köszönöm soraid igen megtisztelő!
A hétvégén megihletett Friderich Seidenstücker kiállitása és a 40-50-es években keszült streetfotói, a laborban pedig most lett kész a hivás és scan gondoltam megosztom veletek!
Örülök hogy írtál, es jó fényeket ott a ködös Angliában!
üdv: Mihály
Kár a narancssárga égért,mondjuk a piros táska,és a fehér macska is zavaró :D:D

Jóképez!Nekem tetszik!:)
newgam válasza:
:D
Egy pillanatra aszittem\' a macskaKŐre gondolsz:)
Köszi szépen!
Sallangmentes,célratörő,jó szemed van hozzá!
Tetszik a feszes szerkesztés,az ff is jó megoldás,jó kis minimalista fotó,szeretemkép!

A képre adott pontszám: 5

Mausi76 válasza:
Jaj, de régen nem jártál felém! ;-)
Köszönöm Laci, örülök Neked!!
1/22 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ