BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA KreeZonas (4,38)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 139 darab

1/8 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
.N. (4,34)
A képről még ér valamit írni? Vagy már illetlenség volna?

Szerintem tele van nagyszerű ellentétekkel. A tetoválás, színes haj eltávolítja a lányt a természetes valójától (az önkifejezés felé), de azzal, hogy a zöld környezetben lett fotózva, vissza lett húzva oda. Ez a kettősség szerintem dinamikát ad a képnek, ahogy a hullámzó víz is a bőrre tapadt ruhával.
A póz is ennek megfelelően nem is szende, de nem is túl vad, takarva is vannak bájai, meg nem is. Az elrendezés nagyszerű, a fények kivállóak.
rolandPRO válasza:
Köszönöm.Végre valakiben elinditott valamit:)
Kitty (4,49)
Hehe, végülis igaz, hogy túlexpós - de ez kell is ehhez a stílushoz :) Amit szerintem nagyon jól sikerült kivitelezned, nagyon szépen látszanak az árnyalatok, a szeme csillog, sőt ragyog a kép közepén, szép egyenletes, szinte krémes a többi része, de ugyanakkor jó éles is lett. Szóval szerintem tökéletes, én így képzelek el egy high-key képet, és remélem ilyen minőségben fog sikerülni nekem is csinálni majdan :)

A képre adott pontszám: 5

markusphoto válasza:
Remélem én is a legjobbakat neked ;)
Köszi szépen
* * * (4,98)
Szia! Ezt a formás domborulatot nagyon szép szögből és pózban sikerült megörökítened, kiemeli előnyeit, mégsem erőltetett a "beállás". A ruhadarabok nem csak hogy jól lettek kiválasztva, hanem kifejezetten kellenek is oda! Nem túl hivalkodó (nem tanga), de nem is túl szemérmes, inkább érzéki, nőies, ahogy egy glamour képnek kell.
Nem tudom, hogy high-key-nek számít-e ez a színhasználat, de nagyon jól áll neki - épp ilyennel próbálkozom én is. Szerintem jól lettek eltalálva az értékek, és az a kis zajosság is jó döntés volt.
Egyedül ami nem tetszik, a háttérben lévő két valami a széleken. Nélkülük ugyan túl steril lenne a kép, de valami más, vagy másképp kellene oda. Egy ágytámla, esetleg egy kép alja, vagy hogy több látszódjon ezekből.
Ettől függetlenül nagyon jó képnek találom, gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 4.6

JonasBalint válasza:
Köszönöm ezt a részletes értékelést!:)
nem mondanám high-key-nek a sok fekete miatt, meg a fények miatt sem. Színhasználat meg nincs is, mivel FF film volt a forrás, és FF-ként is lett szkennelve. A szemcse is ennek köszönhető ugye.
köszi szépen!
Sour Cherry (4,79)
A legfelső virágnál nagyon tetszik, hogy a bibéi még átlógnak az éles tartományba, de a tövük már a homályba vész. Ez feldobja számomra nagyon a fotót, a háttér is szépen elmosódott, szinte már homogén. Jól éri a fény a bibék végét, aranylanak a fehér szirmok előtt.
Fent viszont túl sok teret engedtél, én vágtam volna belőle, legalább annyira, hogy más oldalarányú kép legyen. Üres a teteje, egy jó kis bohek-csillanások esetleg segítenének ezen. Lehet szándékos, de engem zavar, hogy túl sok árnyék esik a szirmokra, ennek is köszönhető, hogy kitűnnek a már említett bibe-végek. Különösen a legalsó virág túl sötét... Jobban a nap felől kellett volna fotózni - egy meggyfán biztos akadt arra is virág :)

A képre adott pontszám: 3.8

SzSz válasza:
Köszönöm az értékelést! Bizonyos mértékben igazat adok abban, hogy tényleg több virág is akadt azon a meggyfán, de én azért azokról is készítettem képeket... :) Csak most éppen egy ilyen jellegű képet gondoltam ide. Egy kis világosítást még lehet, hogy meg fogok ejteni rajta próbaképpen... További szép fényeket! Sz.Sz.
KATARZIS (4,82)
A lehető legjobb helyről fotóztad meg ezt a "katarzist". Szerintem máshogy nehezen lehetett volna jobban szemléltetni a megmozdulás tömeges mivoltját. Hogy ilyen "vezető háta mögül" beállítással tálalod még külön életet is viszel bele, az emberek, kik tartják a bringákat szinte jelentéktelenné lesznek. A fák a háttérben a fő téma nélkül is megállnák a helyüket, a fény áteresztése nagyon látványos, mégsem vonja el a figyelmet a kerék-rengetegről, csupán jól kiegészíti azt.
Hibát nem lelek rajta, vagy amit másképp csináltam volna, csak gratulálni tudok hozzá! Üdv!

A képre adott pontszám: 5

idyll válasza:
Köszönöm az értékelést,nagyon-nagyon örülök (:.
... (4,58)
Ebben a képben szerintem minden meg van, ami egy glamour képhez kell. Érzéki, nőies, játékos tincsek a szembe lógnak, dekoltázs sejtető, de nem mutogató, egy kis szövet is elfért, hogy mégis visszafogott legyen. A vágás pont jó szerintem, már majdnem portréhoz közelít.

Nagyszerű kép lett, gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

slacus válasza:
köszi!
Szia! Szerintem abszolút pozitív ez a színvilág, teljesen passzol a morcos fenevadhoz :) A beállítás is nagyon dinamikus, a kocsi karakteres hátsó része dominál, a sportos kerekekre is felhívod a figyelmemet. A horizont van annyira ferde, hogy az ne zavaró legyen, hanem eleme a képnek. Az elrendezés is teljesen jó, még a kerék állása is passzol ahhoz, hogy merre akar menni a Mustang a képen.

Ami engem zavar, ez a kis gaz, ami mögül fotóztad. Nem lenne rossz ötlet, hogy valami belelógjon a képbe, de ez valahogy nem az a valami. Túl jelentéktelen, és feleslegesen vonja el a figyelmet. Szerintem nem kéne oda. A másik, hogy kicsit sok a vignettálás. Jó, hogy van, de egy kicsit elveszik a fara a verdának.
De összességében nagyon jó kép és nagyon szép kocsi! Ha tied a modell, akkor azért is elismerésem :)

A képre adott pontszám: 4

uceda válasza:
Azt hittem az a gaz lesz a fotó ékköve, de úgy látom sokaknak nem tetszik.
Köszönöm, hogy véleményezted.
Szia! Ugyan a nap szép színeket tud magából kicsikarni, ez a kép igazán nem ér sokat. Ha a felhőkön is játszanának a színek, vagy ha más is lenne a képen, vagy nem ilyen nagy és üres tér közepén lenne a nap. Panorámaképet csinálni CSAK a napról, nem túl előnyös. Igazából ez egy minimál naplemente-fotó. Sajnos ez nem túl.
A cím jópofa mondjuk.

A képre adott pontszám: 2

gbig válasza:
köszi
Csillag eső (4,93)
Szerintem nem giccses az utómunka, ez ilyen stílus, ami direkt nem valósághű. Messze van a paint-csodás "raj" képektől. Igényesnek tartom, szép és ragyogó. Az viszont engem is zavar, hogy a modell körvonala elhomályosul.
Egy kicsit lehetne a modellt a kép jobb oldalára igazítani, de nem mondanám rossznak a vágást sem.
Semiramis válasza:
Köszi Kree! :)
Ez igen! Ennek a képnek megvan mindene: Hangulata, szélsőségei, nagyon jó szerkesztése... Meleg színek és naplemente a jégdarabok mellett; mozdulatlan, fagyott hullámok a nyaldosóak után, vízszintes horizont a megdőlt stég alatt... Száraz deszkák éles vonallal elválasztva a víz alatt lévő részüktől.

Lenyűgöző kép, csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

Szt. Sebestyén válasza:
ó nagyon szépen köszönöm!
Ez a kép gyönyörű! Mindkét kép magában megállná a helyét (ha csak kettőből csináltad), de így együtt megsózod még a nagyon ügyes utómunkával, ami az illesztések tökéletességét jelenti az én szememben! Elismerésem, szép munka, és beállítás.

Neked is nagyon boldog karácsonyt és kellemes újévet!

A képre adott pontszám: 5

Dante Darker válasza:
Szia, nagyon szépen köszönöm és kívánok szép fényeket, értékes fotós pillanatokat Számodra is!
Jess (4,73)
Szia! Nagyon tetszik a kép több szempontból is. Technikailag gyönyörűen kivitelezett, szépséges őszi fények, jó komponálás, kellemes környezet. A modell csinos, öltözéke divatos (szerintem inkább lehetne divat kategória a kép maga is), vágás is helyén van.
Ami viszont nem akar stimmelni, az a modell arckifejezése. Portréként tetted fel, ennek ellenére zavart mosolyt látok rajta. Divatkategóriában talán ez nem is lenne nagy hiba. Ez valahogy így az összhangot elrontja a számomra, de ettől még továbbra is tetszik a képed :)
Üdv!

A képre adott pontszám: 4.6

trebor válasza:
igazad lehet
köszönöm
Nem megyek! (4,02)
Csak nem a Velencei tó partján lévő Ifi Szálló teraszán készült a kép? :)
Tetszik a két modell típusa közötti különbség, a sötétebb és a fehér bőrű lány kontrasztja, a ruhájuk mégis nagyjából összhangban van.
A póz viszont egy kicsit beállított, erőltetett a címhez szerintem, és a szőke modellnek a bal keze túl kis mértékben látszik. A vakuzás miatt meg egy kicsit kiütnek a környezetből, különösen a világosabb lány.
De összességében egy jól megkomponált kép, izgalmas ruhákkal, kiegészítőkkel és mozdulatokkal, kifejezésekkel.

A képre adott pontszám: 4

shinji válasza:
Szervusz
Eltaláltad, hogy hol készült a fotó! A sötét hajú modell egyébként is kiemelkedett a szürke háttérből, de a szőkével kellett valamit csinálnom, hogy dominánsabb szerepet töltsön be a képen! Ezért csak őt villantotta a vaku. Na meg így a hátteret is sikerült kiexponálni :)
A kéztartás jó észrevétel és jogos! De ezen kívül is van hiba a képen!

Üdv
Gábor

A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Bájos, aranyos, erotikus kép. Félénk testtartás együtt a fehérneművel és a vidám, csillogó tekintettel. Mindez kitünő kompozícióban. Ezért számomra ötös, gratulálok! Kíváncsi vagyok, hogy talál-e benne valaki kivetnivalót.

A gépedhez jó ajánlólevél ez a kép, de nem az én pénztárcámra van szabva :)

A képre adott pontszám: 5

pappati válasza:
a hangulat számomra itt annyira jól sikerült, hogy gyakorlatilag minden esetleges hibát felülír! :-)
köszönöm a véleményed, örültem neki!
üdv
ati
Jó fények, pedig egy ilyen harc alatt biztos nem a legjobbak a fényviszonyok. Ennek ellenére sikerült nagyon jól láthatóan elkapni minden részletet. A közönségből felbukkanó néhány arc nagyon jó, pláne, hogy bele is vesznek a sötétségbe. Elég jó teljesítmény egy kit-obitól, bár nem tudom, milyen jár a D40-hez.
Mivel a rúgás fontos eleme a képnek, ami adta a címet is, szerintem jobban kéne látszódnia, ahogy beviszi a támadó. Nekem inkább a védekezésen akad meg a szemem.
Amit még nem értek, az a vágás, hogy miért tettél jobb oldalra olyan rengeteg helyet? A piros saroknak volna jelentősége? Ha mondjuk sarokba szorítást kaptál volna le, oké, de nekem így indokolatlanul sok a hely.

A képre adott pontszám: 3.8

worker_boy válasza:
Az előző értékelésnél leírtam miért hagytam meg a jobb oldalt, ellensúlyként a főtémához. Így is elég szűk vágás az eredetihez képest, a minőség nem nagyon engedne még további szűkítést sajnos.
Köszi az értékelést!
Eskimo-Baby (3,62)
Ez a bájos arc tényleg emlékeztet egy eszkimóra, bár én sem élőben láttam olyanokat :) De szép kerek az arca, mandulavágású szemek, szóval az ötlet, hogy eszkimónak beállítsd szerintem nagyon jó. A kapucniról mondjuk inkább lerí, hogy egy trendi kabáté, de üsse kő :) A lány telt ajkai szintén nagyon tetszenek.
Hátránya a képnek, hogy a fekete-fehér konverzió egy kicsit gyengére sikerült szerintem. Kicsi a kontraszt, sőt, egyenesen tompa. Valahogy a téma nem ezt követelné meg, különösképp a mögötte lévő falra vetülő nagy árnyék miatt. Az nagyon műtermi hatást kelt. Vagy egy négyzetes vágással segítettem volna rajta utólag, vagy még ott helyben elkerültem volna, ugyanis a fények kicsit erősek, a bal szeme elé belógó tincs is erős árnyékot vet, de szerencsére nem túl zavaró helyre.
Az arc szép, bájos, de hiányzik belőle számomra egy kis élet. Az ajka tartása mintha egy kicsit görbített lenne, szóval inkább érződik rajta a fotózás okozta várakozás, mint egy gondolat, melyet a kép üzenne.
Szerintem foglalkozz még ezzel a modellel néhányszor és egyre jobb lesz!

A képre adott pontszám: 3.6

skyranger82 válasza:
köszi az értékelést
Google szerint egy i hiányzik - Scutigera coleoptrata :) De ez az elkapott mosoly szerintem rendkívül jó, élességgel is sikerült felhívni rá a figyelmet. Lehet inkább makróba tettem volna, hiszen nem nagy jószágról van szó, de még a humor is beleférne, hamár ennyit vigyorog :) A fehér-a-fehérben színvilág nagyon tetszik, szóval csak gratulálni tudok hozzá!

Üdv!

A képre adott pontszám: 5

efi válasza:
mindjárt javítom, köszönöm a véleményedet. egyébként, makró állatok kategória.
Lenyűgöz a férfi szereplő beleélése a szituációba. Látszik, hogy mesteri szinten műveli a színjátszó szakmát, mimikája minden érzelmét elárulja. A hölgy a bájaival bánik hasonlóképpen, ami bár rendkívül vonzó, de csak a mellékszerepre elegendő. Bár kétség nem férhet hozzá, hogy a szexuális töltetet utaló kéztartásával ő adja a képhez. Végül a kép szűk vágása a bensőséges viszonyra utaló számomra.

Szóval jó fej öcsénk van :)

A képre adott pontszám: 5

Semiramis válasza:
:-D Köszi Kree! De nem értek egyet azzal, hogy a lány mellékszereplő lenne, hisz' a férfi és nő közötti sokféle kapcsolatok egyikéről beszél a fotó, ehhez pedig kell mindkét nem. Szerintem egyformán főszereplők a képen. :-)
Ez egy ritka szépen elkapott tűzijáték. A felhőkkel takart hold is gyönyörű mögötte, a víz tükröződése is, és külön tetszik, hogy nem a legelterjedtebb fajta rakéta lett fellőve ezen a képen.
Egyedül a parton a fények kicsit olyan nyomottak, de kárpótol a kép többi részén látható színáradat!

Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 4.9

Új tom00 válasza:
Köszönöm szépen a véleményt. Minden jót.
fröccs (4,73)
Hát fröccsöt még ilyen gusztusosan nem tálaltak :) A pohárválasztás is passzol a témához, másmilyen nem is volna megfelelő. Fények és tükröződések nagyon tetszenek, igazán igényes és profi.

Azt bánom, hogy nem lehet kivenni mit dobtál bele. Annyira meg nem vagyok fröccsös, hogy tudjam, mi jár hozzá :) De nagyszerű kép, gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 4.8

8xx8xx8 válasza:
Köszi. Jeget dobtam bele, ehhez nem kell nagy fantázia, meg tudás, általában jeget tesznek (dobnak) az italokba.
1/8 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ