BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA rcmx (4,68)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 834 darab

1/49 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
. (4,92)
Látszik,, hogy inkább az aljára koncentráltam, és a fentebbi ablakok tényleg nem szimmetrikusak.
Matthias válasza:
A teteje az már messzebb volt :)
. (4,92)
Épületfotónál a perspektivikus torzítást kerülni érdemes, vagy manipulálni kellene utómunkában. Itt annyira nem zavar, mert a vízszintesek rendben vannak, és tökéletesen szimmetrikus a kép. A színvilág nem tetszik, még ha a 3 másodperces zársebesség ilyen lilát is kevert ki a fényfestésből. Jobb szerettem volna látni a piros-fehér-zöldet! A fekete égbolt nagyon komor hangulatot kölcsönöz.

A képre adott pontszám: 4.8

Matthias válasza:
Itt nem volt piros, fehér, zöld. A két performance közötti szünetben vetített állókép látható.
Szeretem a komor hangulatú képeket.
Köszi az értékelést!
Tökéletes perspektíva, szerkesztés, klassz, hogy elmosódottak az emberek. A fekete-fehér jól áll ennek a képnek. Kár, hogy a bal oldala nem függőleges, de hát az két-három kattintással orvosolható. Azért ötös!

A képre adott pontszám: 5

Espíritu válasza:
köszönöm
Tökéletesen lett szerkesztve, még ha a fő téma kicsi is a képen. de itt látni kell, hogy honnan merrefelé megy a járgány, látni kell a tájat, hogy hol megy, illetve az útjelzések is segíteni, hogy a bal, majd jobb sikáné ( Palikosan ) merre tereli a sofőr és a kép nézőének a szemét.
A kép felső részén az a vízszintes vonal zavar. Valami orvosi műhiba folytán kerülhetett oda.

A képre adott pontszám: 4.6

Adam90 válasza:
Köszönöm a véleményét. Valóban ez volt a célom a kép készitésekor. Jogos észrevétel, kiszedhettem volna a vezetéket, de sosem késő.
Minden jót!
Remek ötlet, jól passzoló cím! Magával ragad ez az örvény! Ötös!

A képre adott pontszám: 5

harmincas válasza:
Köszi!
Enbéegyes! Nagyon jó kis svenk, remek pillanatban. Tökéletesen szerkesztve. A napszemüveges arcon is látszódik, annak ellenére, hogy a szemét nem látjuk, hogy mennyire koncentrál a kanyarra, ritmusra, erőbeosztásra stb. ami kell egy időfutam teljesítéséhez ( ITT szép magyarul ). A cipőjének a túlzott fehérsége ( reméljük nincs kiégve ) hangyányit zavaró, de azért az ötös, az ötös!
murypeti válasza:
Nagyon köszönöm! Örülök, hogy tetszik. Kiégett cipő? Ki bicajozna égett cipőben :-)
Szép fényeket, Péter
Remek színek, klassz tónusok. A szerkesztése is tetszik. Nincs mibe belekötni! Remek fotó.

A képre adott pontszám: 5

kulcsarati válasza:
Örülök :-)
QQ
Individual time trail a neve, vagyis egyenkénti időfutam ennek a versenyszámnak. Nagyon jó lett a svenk. Kassz ez a hátulról érkező napfény. Elkapta a belga srác a másikat gondolom... vagyis most igyekszik elhagyni őt.

A képre adott pontszám: 5

murypeti válasza:
Köszönöm, Laci! Pont fordított a helyzet, a belgát hagyta le az örmény srác. :-) A napfény az egyik, ami nekem is nagyon tetszik rajta. De én ugye elfogult vagyok. :-)
Köszönöm, hogy írtál.
Üdv, Péter
Szenzációs meglátás, remekül szimmetriába helyezve. Máris metrózni akarok, vagyis űrhajózni. Színesben nem lett volna ennyire jó, így szürkeárnyalatosban kiváló.

A képre adott pontszám: 5

harmincas válasza:
Köszönöm!
Remek pillanat, igazán egyedivé téve a valóságban gondolom máshogy látott témát. A fekete fehér konverzió remekül áll a képnek. Hajrá! Legyen a hónap képe.

A képre adott pontszám: 5

evakar válasza:
Köszi szépen Laci, örülök,hogy észre vetted és tetszik is:)
üdv Éva
A kép átlagát nem értem, számomra kb. fél jeggyel kevesebbet ér ez a fotó. A háttér, előtér kesze-kusza. Zoomgéped lévén hosszabb optikai állásban mosottabb lehetett volna a környezet, és a virág lett volna fókuszban. Középen is van, túlságosan alulra szerkesztve, tele hangyával, pókhálóval, mintha az elhullott dögön mászkálnának a keselyűk. A színek szépek. A szerksztése, kivitelezése miatt nálam csak hármas lett volna.
bau52lac válasza:
Ez ilyen, nem steril, mosott a háttér, a hangyákat meg nem láttam, mert rossz a szemem. Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! :-)
Hajnal (5)
Elég pazar! Ezek a színek, árnyalatok magával ragadják az embert. A szerkesztése, élessége tökéletes, a kivitelezés, meglátás is.

A képre adott pontszám: 5

hiker válasza:
köszönöm
Klassz lett! Mind a kivágás, mind az élesség, a színekkel együtt tökéletes. Kellemes fények voltak, szépen kiemelkedik a háttérből. Lassan a etetős lesek ideje jön...

A képre adott pontszám: 5

btomi77 válasza:
Szia!

Köszönöm szépen az értékelést. Örülök, hogy tetszik a képem. Már kicsiben elkezdte etetni, csúszkák értékelik. Illetve egy másik projekten is gondolkodok.
Fenyegetés (4,98)
Igen, tudom, hogy birodalmi lépegető, de csak valami fajta jószág volt a filmben is, nem? Vagy csak birodalmi lépegető és kész? Csubakka is majom, ugye? A rézrobot, meg az Óz a csodák csodájából van. A Hajdú centrifuga robot meg megint csak a mittomén kategória.
Nagyot szól ez a kép! Ezt a hátteret nem lehet megunni ettől és a hasonló kialakítású optikáktól. A téma jó, a színek varázslatosak, a cím is teli találat.
Ötös, és gratuláció a 100. makródhoz.

A képre adott pontszám: 5

alphard válasza:
Koszonom szépen :)
Klassz téma, de kicsit sántít a dolog szerintem. Szűknek érzem. Kívánja a szemem, hogy kicsit tágabb legyen a tér jobb és bal oldalon, illetve felül is. Felül befejezetlen a teteje. A túlexponált jobb és felső oldali részek báncsák a szemet. Gondolom függőleges tökéletesen a kép ( vagy vízszintezve lett fotózva, mindegy hogy írom ), de a vonalak azt sugallják, hogy jobbra dől. Neked is ilyen érzeted van?
Az árnyékos részen a kékek szépek, még ha kicsit fel is lettek húzva. Ha gyárilag ilyen, akkor még jobban tetszik. Klassz ez a vízesés, megérne több kockát is!Ez nálam csak négyes.

A képre adott pontszám: 4

zolqa válasza:
Szia.Köszi a részletes értékelést.Nem védekezés képpen,de leirom a válaszokat a véleményeddel kapcsolatban.A 18-as obim csak ennyit tudott befogni mindenféle tekintetben.Egy polárszürő tudom jó lett volna,akkor nem lenne kiégett rész,sajna nincs.A dőlést sokáig elemeztem én is,sőt,még döntöttem rajta,de ennél jobban nem tudtam megoldani,igazad van olyan az érzés,de hidd el akkor még kevesebb látszana a vizesésből.Az árnyékos részek nem lettek felhúzva,csak a csúcsfényekből vettem vissza és egy kis plusz kontraszt került rá.A fő probléma minden tekintetben az volt,hogy rengeteg túrista volt,ahogy a viz leér a sziklához,óriási permetet csinál,egy pillanat alatt az obin volt a viz,alig tudtam elkésziteni,a fotót.Ja és még egy korlát is van körben,azt se akartam,hogy látszodjon.Több kockát is megért volna,tudom ,de nem volt sok időm,egy gyors záridejü kép készült még,de ez látványosabb lett szerintem.
Köszi mégyszer ,hogy leirtad a véleményed.
Sárhullám (4,85)
Nagyon jó meglátás. A színvilága is tetszik. A szerkesztése is. Árulnod kéne ezt a képet, sokan vennének belőle a nappali falára.

A képre adott pontszám: 5

ravaszguba2 válasza:
Köszönöm a megtisztelő értékelést!
Életlen lett a szeme. Valahol a szárnyára sikeredett az élességet rakni. Egyik ismerősöm azt mondja a hasonló képekre, hogy határozóba való, oda jó, de nem művészi fotó, nincs benne történés, akció, elgondolkodtató, érdekes, pusztán jól van fotózva ( élességen kívül a színek, kontraszt stb. rendben van ).
Nálam így csak négyes.

A képre adott pontszám: 4

farfalle válasza:
Remek, köszönöm!
- (5)
Hinnye ezek a tónusok, pontos szerkesztés, ötlet ésatöbbi!!!! kiváló kép, a sötét tónusok illenek a kompozícióhoz és a témához. Hangyányit felfelé kunkorodik a jobb közepe ( a vízszintes egyenes nem egyenes ).
Nagyon jó ötlet, csakis ötös!

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszi szépen!
Mozdulj (5)
Klassz perspektíva, és a szerkesztés is klassz. A felhők mutatósak, és elgondolkodtató, hogy nekem is el kéne indulni futni. Kedvet is csinált hozzá a képed. Piroska ( gondolom ő van a képen, vagy csak megtévesztett a cím utáni sorod ) koncentrálása kifejező, ismerős a dolog, ez az az érzés, amikor teljesen kikapcsol az ember futás közben.

A képre adott pontszám: 5

runnabe válasza:
Örülök hogy tetszik! :) ha esetleg még nem voltál, mindenképp nézd meg vmikor a budaörsi kopárokat. Jó szintes, de gyönyörű futóterep. Mint egy kis mikrovilág. :)
Piroskától egy kreditet kaptam, amiből feltöltöttem ezt a képet.
1/49 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ