BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA BPetra (4,81)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 199 darab

1/12 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Nagyon kellemes fényeid voltak és ezt a lehető legjobban ki is használtad! Szerintem egy kis zajszűrést még elbírt volna a kép, de egyébként kellemes, kedves fotó lett! :)

A képre adott pontszám: 4.6

Shariff válasza:
Köszi, zajszűréssel elveszik az élessége, legalábbis csökken. ISO200 on fotóztam.
Köszönöm az értékelést!
Nekem nagyon tetszik, igazán szép és igényes munka! Hatásosak az elemek, drámaiak a fények...egyszóval tényleg szuper! :)

A képre adott pontszám: 5

space1999 válasza:
Nagyon szépen köszönöm :-)
Tetszik a hangulat, a színvilág megválasztása és a mélység is illik a kép témájához!
Egy dolog azért zavarja a szemem, hogy egy kissé szűk lett a kép-legalábbis szerintem-. Nagyobb látószöggel talán még élvezhetőbb lenne a látvány!
Szép fényeket! :)

A képre adott pontszám: 3.7

efi válasza:
értem.
köszönöm a véleményedet.
Kellemes, hangulatos kép, nekem ugyan egy kicsit szűk a kivágás, ebből a gyönyörű környezetből szerintem több is belefért volna...
De a hangulata az tényleg magával ragadó! :)

A képre adott pontszám: 4

Vikifotó válasza:
Köszönöm az értékelést. Gratulálok a képeidhez, nagyon szépek.
Nagyon szép, nekem legalábbis tetszik! :) Jól megoldottad a kivágást, tetszik, ahogy az előtérbe belógnak a fűszálak... Kellemesek a színek és a fények is!

A képre adott pontszám: 5

newgam válasza:
Ha Neked tetszik, az pozitívum!
Annak külön örülök, hogy nem vagy vele egyedül.
:)
Köszönöm szépen!
Ez nagyon jó lett, igazi egyedi beállás... :) Gyönyörűek a szárnyak és a fordított kompozíció! Nagyon tetszik a háttér színes foltozata is, feldobja a képet.

A képre adott pontszám: 5

Kiefer válasza:
Köszönöm szépen
hajnal (3,03)
Nem kell elkeseredni, azonnal elsőre/kezdőként nem sikerülhet minden tökéletesen... De ha szereted a makrókat, a helyedben beszereznék egy állványt, mert itt a legkisebb bemozdulás is "végzetes" lehet! A fényekre mindig figyelni kell, főleg makrónál, sok fényt kell kapnia a témának (én sokszor használok alufóliát a derítéshez)!
Próbálkozni kell sokat!
:)
hetagra válasza:
Az az igazság, hogy van egy állványom, csak még nem sikerült megszeretnünk egymást. Egyenlőre szabadságkorlátozásnak érzem a használatát. (Többnyire otthon marad ;-)De tudom, hogy makrózni azzal illene...
Igyekszem! És köszönöm a bíztatást!
Ui: Nagyon tetszenek a képeid! Fényévekre vagyok még tőlük! :-)
hajnal (3,03)
Szia! :)
Én úgy veszem észre a képből, hogy kézből lett fotózva ez a makró. Nincs éles pont rajta, ami valószínűleg a kéz enyhe remegéséből adódik... vagy ha mégis használtál állványt, akkor a fókusz elcsúszhatott! A másik, ami szerintem nem túl szerencsés, hogy az, amit valójában szerettél volna bemutatni nem kapott fényt, teljesen árnyékban van. Kompozíciós elemei már kevésbé rosszak ennek a képnek, mert a kivágás jó (elég jó a nagyítás foka), viszont elhelyezésre talán nem túl szerencsés...bal oldalon sok az üres hely, míg a jobb felső sarok kifutása zavaró!
Ezek miatt szerintem a képet újra kéne fotózni, pl. a pitypang napos oldaláról és nyugodtan vágd meg a képet, hogy javíts a kompozíción! :)

A képre adott pontszám: 1.5

hetagra válasza:
Szia!
Megtisztelő az értékelésed, habár a pontszám elkeserített. Kezdő vagyok igen. Kézből fotóztam valóban. A hobbifotósok legaljáról indulnék, elkél a segítség a profiktól, hogy mit hogyan! :-)Igyekszem tanulni, ahol lehet... (Lehet, hogy így állvány nélkül inkább a természet kategóriát kellett volna választanom?)
- K - (5)
Ez egy nagyon jó portré! Átható a tekintet, tetszik a FF választás, a vágás. Ami külön tetszik, az a nyaklánc. Apróság, de nagyon feldobja a képet, játékossá teszi és nem hagyja üresen a teret! :)

A képre adott pontszám: 5

CarlosDaniel válasza:
Köszönöm!
Szia!
Hát meg kell mondjam igazából a kép minőségével nem vagyok kibékülve, olyan furcsán homályos az egész kép... Talán tömörítésnél nem élesítettél utólag...nem tudom...
Maga a formátum, a hangulat nagyon tetszik, igazán kellemes kép!

A képre adott pontszám: 3.8

ovarnet válasza:
köszönöm Petra!
- R - (4,18)
Szia! Kezdeném a számomra kevésbé tetszetős oldallal; picit soknak érzem az ellenfényt, talán kicsivel kevesebb jobban előhozná az arcot, de a sejtelmesség és a lágyság még megmaradna. Illetve bal oldalon sok az üres hely, ahhoz képest, hogy a jobbat meg mennyire levágtad.
Ami tetszik, az az elképzelés, maga az arc, annak a karaktere, jó alany a portréhoz! Az arckifejezés is szép természetes. :)

A képre adott pontszám: 3

CarlosDaniel válasza:
Szia!
Az a baj ebben a virtuális képmegosztásban, hogy nemtudom pontosan, mit s mennyire látsz a képen. Az ellenfény pont annyi, amennyit szükségesnek tartottam, s ott helyszínen tudtam hogy ezzel a képpel azt érem el pontosan amit elterveztem. Így is lett.
Ide már egy "lesötétített verzió került fel, mert tudom, hogy a közízlés alapvetően mást várna el. A vágással kapcsolatban: részben igaz, mégpedig helytelennek érzem, de semmiképp nem hagynám az arányokat veszni, ezt ott így lőttem meg, viszont közelebbről jobb lett volna utólag belátom.
Örülök, hogy Reni tetszik:-)
Üdv!
Jó kép, André Kertész jutott róla eszembe...
Tetszik az erős kontraszt, szépek a formák. Talán a villát helyeztem volna egy kicsit odébb, hogy a bal alsó sarok ne legyen túl üres!

A képre adott pontszám: 4.5

Lívia915 válasza:
Igen nekem is ö ugrott be amikor megláttam az asztalon a villa árnyékát!
Köszönöm
Nekem tetszik a kép, ha középen van az emberke ha nem... Tetszik az arca, jó karakteres! Nagyon szép fényei vannak a fotónak, kicsit sajnálom is, hogy ennyire sötétítetted. Gondolom, hogy mit szerettél volna ezzel elérni, de azért egy kevés fény nem ártott volna ennek a hangulatnak, az arcok drámaibbak lennének!
Mindenesetre tetszenek a mozdulatok (a ló is olyan melankolikus), a kivágás és a kompozíció is! :)

A képre adott pontszám: 4.6

Radovics János válasza:
Kedves BPetra!
Valószínűleg többen fogják a sötétítést jogosan említeni. Ennek a sötétségnek két oka is van: az egyik, hogy sötétben dolgozom, és olyankor megfelelőnek érzem az arányokat, napfénynél már én is osztom véleményed. A másik ok, hogy szimbólumképként kezelem, és a sötét tónusnak szerepet szántam.
Köszönöm szépen a véleményedet!
Üdv.János
Gyíkarc (4,26)
Nekem tetszik ez a hosszúkás vágás és az egyszerű szerkesztés. Viszont felül kissé szűknek érzem. Egy kis zajszűrést is tettem volna rá.
Az élesség viszont nagyon szép lett, szép részletgazdag a test! :)

A képre adott pontszám: 4

Tomate válasza:
Igen, sajnos a háttér miatt kicsit szűkre kellett vennem a tetejét.
Nekem nagyon tetszik... az is ahogy meghagytad a kezeket! Azok a belógó csomók nem tetszenek, de ha ott volt hát ott volt... :)
Tetszik a bemozdulás, nagyon helyes kép lett!

A képre adott pontszám: 4.7

neverwalkaway válasza:
Köszönöm ezt a kedves, jókedvű értékelést :)
Üdv, B
nyugalom (3,09)
Szia! :)
Elég rossznak látom a kép minőségét, biztosan a tömörítés is közrejátszik... Szerintem nem elég éles a kép és szemcsés is. Azt jól érezted, hogy hosszúkásra vágod a képet, mert kiemeli a témát. Viszont el tudnám képzelni, hogy pl. bal irányba több teret hagysz a víznek, sokkal erősebb lenne a kompozíció is...

A képre adott pontszám: 2.7

atmenet válasza:
a szemcsésség valóban tetten érhető. a tágabb baloldal a zavaró egyéb tárgyak miatt nem volt lehetséges.
köszönöm a véleményed.
üdv!
Szia!
Tény, hogy nagyon szép a táj és a köd is...
Az utómunka során egy kicsit foltos lett a kép alja. A másik amit szerintem érdemes megcsinálni, hogy a kép középső részét jobban kiemeled. Pl. úgy, hogy levágod az üres területeket (a nap fölötti sávot, esetleg a foltos részeket)... Nagyon szép ahogy a köd "bujkál" a fák között, érdemes a kép középpontjává tenni, így több tartalmat is kap! :)

A képre adott pontszám: 3

thorocatum válasza:
Köszönöm a véleményt! Egy részét el tudom fogadni...
Nagyon szép! Tetszenek együtt ezek a színek, nagyon hatásosak... Az előtér szépen vezeti a szemet a képbe és nagyon jól sikerült elmosni a vizet... :)

A képre adott pontszám: 5

ovarnet válasza:
köszönöm szépen.
Lenyomat... (4,86)
Szia!
Én is láttam hasonlót, de az rajz volt, legalább olyan jó, mint ez! :)
Nagyon szép a lágyítás, kellemes ez a színárnyalat és a beállítás is! Nagyon hatásos fotó, gratulálok hozzá! :)

A képre adott pontszám: 5

belphnaque válasza:
Örülök, hogy tetszett, köszönöm szépen az értékelést !
Fellegvár (4,61)
Nagyon kellemes kép, szépek a fények és hangulatos a szűrőhasználat! Egyszerű és nagyon légies kép, pont ezért szép! :)

A képre adott pontszám: 5

Greguss Tomi válasza:
Köszönöm szépen!
1/12 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ