BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA ctf (4,94)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 172 darab

1/20 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Itt minden összejött. Ügyes és arányos a formátum, a látványért érdemes volt ilyen messzire menni. Talán érdemesebb lett volna nagyobb felbontásban a panoráma szekcióba feltenni, mert ennek a képnek kell a méret. Azt már csak örökösen fanyalgó analóg-rajongóként merem hozzátenni hogy az igazi egy 6x9-es diapozitív lett volna, de ez a hiányérzetem becsszóra nem befolyásolt az értékelésben...

A képre adott pontszám: 5

predzsa válasza:
Köszi szépen és örülök h tetszik gondolkoztam a panorámában is de majd legközelebb:) ha ott járok
Atyaúristen, hogy fogod azt a szerencsétlen filmet? :D
Zsichla Mate válasza:
:D
Nem nagyon szoktam kopipésztelni a tecsöves aláfestést mert lusta vagyok, csak linkre kattintani szeretek, szerintem ehhez nem is kell de ezt most akkor is meghallgatom.
paranoé válasza:
uccuneki:)
zene hatására csináltam a képet,csak azé a link
Elsőre egy szokatlanul vidám grafikának tűnt, aztán másodjára is csak egészen más miatt. Van egy olyan érzésem hogy ez nem teljes kép. A színeket és textúrákat megint nagyon eltaláltad.

A képre adott pontszám: 5

paranoé válasza:
jaja,ninncsmég kész,köszi
Barokk (1,42)
Jelentem, nekem bejön...
Paprika (2,4)
Hát hoppáá, hát benne vagyok a legjobb galériában!!!

:DDDDDDD
Szia Laci!
Én meg azt nem értem, hogy mi új (és rossz) van abban hogy egy kiállítás pénzbe kerül?
rajli válasza:
Semmi rossz nincs benne, ha van pénzem rá! :))))
Thor (4,9)
Én is felháborítónak tartom, amit a fotózzon művelsz.
Ide mersz jönni a Canon flagshippel, ide, ahol a DSLR mint olyan áll a tápláléklánc csúcsán. Világítani is tudsz, stúdióban meg tudod csinálni amivel más éjszakákon át kínlódik a monitor előtt. Véleményed is van, ráadásul be is vállalod. Le mered írni, hogy profinak készülsz. A képeidben gondolat van és nem közhely. Nem válaszolsz arrogánsan az "én úgy csináltam volna hogy..." jellegű megmondásokra. Vagyis kifogásolható a felszerelésed, a tudásod, a hozzáállásod és persze a képeid is. Azért jöttél hogy idő előtt gyötörj minket?
A helyedben nem csodálkoznék ha jelenléted sokaknak szálka a köröm alatt.
geophagus. válasza:
:)))
Köszönöm Balázs, nagyon jól esik amit írsz. Örülök hogy vannak még, akiknek normál méretű marad a fejük, még 22 megapixel láttán is... a 39-ről nem is beszélve :))))
Megint egy értékén alul nézett és értékelt nepáli kép... szomorú! Persze az is biztos fokozza az érdektelenséget hogy a kép ebben a formában a kukába való az életlenség miatt. Az EXIF szerint 5 volt a rekesz amit biztos a teleállás indokolt, oké hogy az állványt előkapni nem volt időd, talán VR sem volt, nade igazán felhúzhattad volna az ISO-t 400-ra és máris több esélyed lett volna az elfogadható élességre... jobb egy kissé zajos kép mint egy nagyon életlen. Ezen a kis fájlon nem sokat lehet élesíteni, de az eredetin dolgozva biztos többet is ki tudtál volna hozni belőle. Nagyon sajnálom, mert a hegy, a hangulat és a szerkesztés amúgy gyönyörű. Nem pontoztam mert nem akartam lehúzni a képedet és a véleményemet pont nélkül is el tudom mondani...
predzsa válasza:
Szia köszi szépen h legalább leírtam a véleményed sajna igen már sötétvolt és egyszer már iirtam h igen nem sokat tudtam állítgatni mert csak kattintgattam mint a veszett és ez a látvány i s csak pillanatokig tartott de ha visszamegyek majd már okosabb leszek:)
Nem (4,98)
Ez egy jó kép és nagyon időszerű. Kár hogy a lényege alig látszik, vagyis hogy az alak hátat fordít a kijáratnak - ugyan látok egy arcszerű foltot, de inkább csak a lábfejek irányából lehet következtetni, és félő hogy nappali fényben, más monitoron még abból sem. Pedig ez a leszegett, dacos fejtartás adja meg a kép savát-borsát.
Amúgy a képen minden részlet lényeges és alátámasztja a mondanivalót. Maga az alagút mint helyszín, a graffittik, a csuklya. Lehet egy lelkiállapot ábrázolása is, de szólhat a korszellemről vagy egy életkorrol is. Tetszőlegesen választható a tartalom, és az a jó hogy akármelyiket választom nincs olyan érzésem hogy belemagyaráznék a képbe. Ezen a vonalon elindulva nekem az első két, egymást valamennyire átfedő téma a legkönnyebben választható. A csuklya és a dacos póz önmagáért beszél, benne van a ma annyira divatos mindenre nemet mondás. Mert mindenki mindenre nemet mond, soha senki nem megy tüntetni valamiért, mindig csak valami ellen. Senki nem tudja hogy mit akar, csak azt hogy mit nem. Lehet hogy mégis belemagyarázás, dehát egy jó kép több jelentést is hordozhat. Éppen az elvontsága és többrétegűsége miatt gondolom azt is, hogy ez tipikusan az a kép ami bőven elbírt volna még utómunkát. Nem javítás és szépítés, hanem absztrahálás céljából.

A képre adott pontszám: 4.9

Zsichla Mate válasza:
Örülök, hogy kifejtetted gondolataid, s érdekes volt olvasni. Más dolgokat is láttál a képben, amikre nem is gondoltam, de valóban van realitásuk.
Köszönöm szépen!
Dj Malac (4,62)
Tényleg, a fogakat nem is számoltam bele :))
Bagaba27 válasza:
:D
Az ilyen képek miatt szavaztam rád.
Osztya válasza:
Nagyon megtiszteltél ezzel a mondatoddal, köszönöm, mint a szavazatodat is.
Dj Malac (4,62)
Grandmaster Flash legfeljebb álmodhat olyan scratcheléses technikáról, amellyel a természet felruházta ezt az állatot. Ő csak egy tűvel csinálja, a malac meg 14 körömmel! Kár hogy nem feldolgozható, szívesen remixelném :))) Amúgy tényleg jó a háttérválasztás és a sötét bunda is szépen lett kiexponálva.

A képre adott pontszám: 5

Bagaba27 válasza:
Köszi szépen:D
Hehe, ez jó :))) Hogyan idomítsunk nőt? Remek arcok, remekül instruált modellek.

A képre adott pontszám: 5

Biosz válasza:
Köszönöm.
Vegyes érzéseim vannak a képpel kapcsolatban. Mint riportfotót nem tartom túl erősnek, az egyetlen érdekes részlet - az imádkozó vagy arra hasonlító kéztartás - szinte elvész a képben. Másrészt abszurd, és csak nálunk Abszurdisztánban történhet meg, hogy a homoszexuális jelképnek számító szivárvány ebben a környezetben tűnik fel. A két totál eltérő értékrend és életfelfogás találkozása meghökkentő és elgondolkodtató, akár a tüntetéssel, akár az imádkozó alakkal vetjük össze a szivárványt mint jelképet. A dolog szépséghibája, hogy ez nem Brüsszel vagy Berlin vagy London és a szivárványos esernyő nem jelkép, csak egy szivárványos esernyő. De játsszunk el a gondolattal a jó értékelés kedvéért, hogy nem véletlen.

A képre adott pontszám: 5

hgergely válasza:
Ha az ernyő, és a bácsi párosítására értetted a tudatosságot, akkor az tényleg nem véletlen.
Köszönöm, hogy írtál!
Ez megdöbbentően jó lett mind az elkapott pillanatot, mind a hangulatot illetően. Eszméletlen mázlid volt a színésznő (khm) arcával és hajával, ami önmagában is kép lehetne. Egyébként a jobboldali sötétség matt kockára vághatnád.
Biosz válasza:
igen lehetne vágni, kössz.
Strassbourgba mikor mész?
mutty.hu válasza:
majd ha megtanulok hegedälni
Ez a kép a csodás tónusain keresztül melengeti a látószervemen keresztül az agyamba érkező ingerek által kiváltott emoció az én kicsi szívemet. Csak hogy egy instant klasszikust idézzek.

(Nagyon szép ff természetkép, ritka, a mondatot meg muszáj volt leírnom valahová de azonnal...)

A képre adott pontszám: 5

glivia válasza:
LOL :DDDD

Nagyon szépen köszönöm :)
Arról hogy egy fotó mitől lesz itt sikeres, egyszerre lehetne pszichológiai és valószinűségszámítási disszertációt írni... szerintem kiszámíthatatlan. Az első három műfajban elég nagyok az elvárások, és szerintem nem igaz hogy a téma önmagában garantálja a sikert. A nézettséget talán, de az sem mindegy hogy egy képet azért néznek mert jó vagy azért mert közröhej. Vagyis oda kötünk ki hogy jó képeket kell feltenni a populáris témákban is, és ezzel fel is fedeztük a spanyolviaszt.
Az éjjelipestes képekből már nincs akkora felhozatal, de ez pont az a téma ami egy kezdő amatőrnek a keze ügyébe esik és mivel nálunk az ilyenek többsége Bpesten él, nyilván szívesen nézik azt a témát amin ők is gyakorolnak, mert könnyebben viszoníthatják a képeket a sajátjaikhoz mint mondjuk az akt kategóriában, amivel sokkal kevesebben próbálkoznak.
Meg ott van még a ciklikusság is, nyáron meg ősszel amikor szebbek a fények több jó kép kerül fel mint ilyenkor, meg hogy a jó fotósok mikor jönnek-mennek, meg mikor jön be egy kép ami kicsit megmozgatja a nép fantáziáját, szóval szerintem nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a dolgot. Néha kifejezetten nem populáris képek lesznek sikeresek, és a tanulság mindig az a közhely hogy nem a téma számít, hanem a kivitelezés és a tartalom. Szerintem :)
Nanuq válasza:
ez a fejtegetés ez alatt a kép alatt kicsit olyan, mint vén lóra a cifra kantár... de remélem azért elolvassák és elgondolkodnak rajta az emberek. Ahogy én is megteszem most mindjárt :)
És mennyivel jobb így keret nélkül! Magával ragadó, már tegnap kiszúrtam és gondolkodtam hogy ezen a látványon kívül mi a franc kellhet még egy képre hogy sikere legyen. Örülök hogy befutott a végére. Csupán azt sajnálom hogy nem nagyobb méretben tetted fel, mert ez annál jobb minél óriásibb. Felrakhattad volna a panorámába is, ott kicsit nagyvonalúbb a méretkorlát. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

predzsa válasza:
Kösz szépen én is örülök h végre befutott és ne aggódj van méga tarsolyomban:)
1/20 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ