BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Kiváncsi (4,61)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 370 darab

1/31 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Reflexiók (4,99)
"Vaddisznó meg rózzaszín virág, ez meg te vagy: semmi"
Talán nem te írtad, hogy:
"Én azért a Zagyván túl fotózok gyerekeket, modelleket, makrózok, szóval nem tartom magam túl egyrétűnek. Van amikor kifejezetten nem a legszebb témákat részesítem előnyben: pl. bogánycsok"
Én is fotózok ezt is, azt is...
Egyszerűen már nem tudlak követni...
Reflexiók (4,99)
Normál körülmények között nem kégés! Több száz százalákos nagyításban van 1 kiégett pixel.A te képed 20%-ban kiégett nagyítás nélkül.
h.rom válasza:
Most mit hisztizel? A kiégés az kiégés. Én még el is fogadtam a 3 pontodat, pedig az egyetlen voltál aki így díjazta a képet. Na! Viseld férfiként!
Reflexiók (4,99)
Egyetlen pont nincs ami kiégett a képemen (rgb 255:255:255), ez csupán bosszúpontozás, amikor én azt írtam,hogy a képed ki van égve(http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=204112), ott minimum 20%-a valóban részlettelen, kiégett. Nevetséges, indulatos a reakciód, de majd a user-ek eldöntik magukban. Nem minden az évek hosszú során feltöltött semmi!
h.rom válasza:
Természetesen találtam kiégett pixelt. Nézd csak meg a mailt amit küldtem. :) És naná, hogy téged idéztelek szó szerint. A bosszúpontozó te vagy, mindketten tudjuk miről van szó, kár ragozni, te magad vagy a nevetséges. Ha te ennyire kényes vagy a kiégésre, hát én is az vagyok. És ez nekem is 3 pontot ér. Nyugodtan menj csak árulkodni adminhoz.
Tátra (5)
Jól tetted, hogy nem vágtad meg. Bélyegképen nem túnt kiemelkedőnek, de a rétegződés miatt megnyitottam. Itt a távlatot megadja a fény törése, ami mind színvilágban, mind mélységélességben látszik.
Már többször voltam a Tátrában, de még ilyet nem tudtam megörökíteni.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

Zoran_2 válasza:
köszönöm szépen, Kiváncsi
Ha állvány lett volna...elment volna a nyúl.
bnorbi válasza:
Elképzelhető. Mindenesetre olyan 30 percig megtűrt úgy, hogy félkörben jártam körülötte.
Szerencsém volt.
Díva (4,77)
Ezt most arrogáns válasznak találom! Én nem a kreditért írtam a képed alá, ha nem értesz egyet, nem kell hasznosnak jelölnöd, de én "megjelöllek" egy ajándék kredittel az enyémből, hogy érezd, számolni kellett volna a válasz előtt!
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.
Zsoci válasza:
Félreértettél!
(Nem kellett volna \"számolnom\" sem a válasz elôtt, sem most)
Csak egyszeûen úgy hangzott a válaszod, mint egy abszolút szubjektív vélemény, amiben ráadásul \"kicsit meg is vádoltál\", hogy tán nem a természetben készült a kép...
Nem volt célom, hogy megbántsalak, ezért is fogadtam el a véleményedet! Mert ha nem is volt konstruktív, de mégiscsak egy vélemény és ez az oldal itt errôl szól!
A kreditet megköszönöm szépen, igyekszem \"természetesen\" hasznosra fordítani, még ha meg is vagyok \"jelölve\"... :-(

Üdv: Zs!
Ennél a géptípusnál a wb el szokott csúszni, de most a helyén van. Igazán természetes mind a színvilág, mind a szerkesztés. Kellően éles és részletgazdag a kép, ügyes voltál, jól becserkelted!
Grat!

A képre adott pontszám: 5

bnorbi válasza:
Köszönöm!Ha még állvány is lett volna...
Csillagkapu (4,37)
Jó helyre tett DOF, tökéletes szerkesztés. Nem elvonttá tett fotó az utómunkával, maga a természetesség, mégis benne van a fotós meglátása egyedien bemutatva.
Gratulálok!
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

A képre adott pontszám: 5

Farkas válasza:
Kedves Éva!
Köszönöm szépen a kreditet is, és a véleményedet.
örülök, hogy tetszik a képem ami egy kis játék volt csupán.
József
:) (4,98)
Nem láttam az előző változatot, ez viszont nagyon tetszik a természetességével. Megmaradtak a részletek az arcon, a finom kis szeplők még mosolygósabbá teszik.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

loriatya válasza:
koszi az ertekelest!
Azt a leírásból érzem, hogy a tehcnikát tudnád alkalmazni, hogy egy kifejező, téged is megmutató képet mutass. Itt a téma ehhez szerintem kevés. A vaku itt lapossá teszi, gondolatiságot nem ad hozzá, nem fogja meg a nézőt.

A képre adott pontszám: 2

tsumpyster válasza:
A vaku nélkül nem tudnám megoldani, hogy kétszer vagy többször legyen rajta az ember ugyanazon a képen. Viszont valóban ki kell próbálni más témával is ezt a módszert;) Köszi a kommentet.

Üdv.
Tündök-nő (2,69)
Nem tartom beavatkozásnak a természet rendjébe, ha kicsit alakítottál volna a környezeten. Értem itt a felesleges levelek és ágak elmozdítására. A nézőpont is sablonos, lenéztél és kattintottál. Egy lentebbi perspektíva egyedibbé tenné. A gomba kalapja, rajta a magányos levél, kellően elmosott háttérrel sokkal látványosabb lenne. A géptípus ezt csa k úgy engedte volna, ha kicsit alakítasz a környezeten, de mivel nem kellett volna kárt tenned benne, így nem lett volna szentségtörés.

A képre adott pontszám: 2

Ez nem "örömhír" számomra. Nem megbántásként írtam a véleményem. Sok fotód kifejező számomra magától a meglátástól, ezt nem éreztem annak.
Amennyiben csak a gép adja meg a különbséget, akkor hol van a fotós?
Morten_ válasza:
pontosan leírtam hogy mi adja az össz képet, az előző üzenetemben..
Lótuszmező (4,13)
Megfelelő a mélységélesség. Kellően rajzolódnak ki mind a virágok, mind a háttér. A szerkesztés is példás.
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

DeZert válasza:
Köszi, örülök, hogy tetszik!
-------- (4,98)
Tetszik az átlók által vezetett nézőpont. A mélységélességgel való játék is. Nem ezt a kanalat választottam volna, kissé zavaró a nyélen látszó minta, de mint ötlet és kivitelezés nekem példás a tárgyfotóban.

A képre adott pontszám: 5

bodzaszörp válasza:
Köszönöm szépen Kíváncsi!
Örülök, hogy írtál!
Szép fényeket!
üdv.
Nem. Ahhoz képest nagyon jó, nem is néztem eddig. Én úgy gondoltam, hogy a te meglátásaid annyira kiemelkedőek, hogy alapból felismerhetőek. Ez viszont jó lecke volt, mert így egyértelmű, hogy az utómunka legalább annyira fontos, mint a szenzor által megörökített pillanat.
Morten_ válasza:
ez így van...
csak egy jól meglátott témán segít a jól kiválasztott utómunka...
egy eleve rossz képen nem javít...
és minden képre csak annyi kell amennyi passzol hozzá:-)
ez volt mára a szent evangélium részemről:-))
emlék (5)
Mivel debreceni vagy, gondolom láttad a Messiások kiállítást. Nagyon kíváncsi vagyok a te megítélésedre! Benned milyen benyomást hagyott?
Radovics János válasza:
Kedves Kíváncsi!
Ha őszínte akarnék lenni azt mondanám, hogy vegyes érzéseket. De a hiba az én maradiságomban van, mert már nem értek meg, -sőt, ami még rosszabb- nem érzek rá bizonyos dolgokra. Az egyik baj az volt, hogy "eleve elvárással" mentem, ami nagy hiba. Mások véleménye is befolyásolt. Aztán van egy sor teológiai kérdés, amit én másképpen látok, másképp élek meg. Sok esetben éreztem a jószándékot, a tiszteletet, az áhitatnak egy elég különös változatát is, ha lehet ilyet mondani. De éreztem mást is, amivel emberként nem érthetek egyet. Nem a művészi megoldásokról beszélek, hanem gondolati dolgokról. Mégis jó, hogy van egy ilyen kiállítás, de lehet, hogy reklám helyett, (vagy inkább mellett) egy körültekintőbb programfüzet jól jött volna.
Üdv.János
emlék (5)
A kép szinte grafikai rajzossága tetszik. Viszont zavar az utóbbi képeid feldolgozásának egy kaptafája. Értem, hogy valami érzésvilágot fejezel ki vele, de azt nem értem, miért alkalmazod minden képednél. Egy idő - kép- után már sablonossá válik és elveszti kifejező képességét.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.
Radovics János válasza:
Nagyon köszönöm a véleményedet és a kreditet is. Igazad van abban, amit írsz. Elkészült elég sok fotó sablon-alapon, mert kísérleteztem. Arra gondoltam, hogy felteszem ezeket, aztán megpróbálok tovább lépni. Sajnos elég sok kép készült kaptafára és egy idő után tényleg unalmassá válnak, jól mondod. Az oldalt nem tudom quasi kiállításnak tekinteni, hanem inkább visszajelzésnek, ezért nem fordítottam erre hangsúlyt. Köszönöm a figyelmeztetést, ígérem, ha Isten erőt ad, igyekszem változtatni, de a türelmedet kérem, mert még lenne egy pár ehhez hasonló kép, amit feltennék.
Mindent köszönök!!!
Üdv.János
Díva (4,77)
Amikor a témát éri a fény és a háttér még árnyékban van, akkor érjük el a sötét háttérből kiugró ellenfényes motívumot. Persze ezt lehet fokozni tárgysátorban, de akkor már nem természet. Nem a kategória miatt vonok, azért nem is lehet, de ez már természetellenes. Ennyire homogén, fekete háttér nekem bántja a szemem.

A képre adott pontszám: 3.8

Zsoci válasza:
Hmm!
Furcsa egy vélemény...
Ízlések és pofonok ugye, ez már csak egy ilyen mûfaj!
Nem a véletlen mûve, hanem szándékom volt a fekete háttér elérése, amit NEM tárgysátorban értem el, hanem a TERMÉSZETBEN...
Ezért, annak ellenére, hogy lenyûgözô természetfotókat találni a galériádban és hogy beixeltem a "hasznos" karikát, ne haragudj, de nem tartom különösen hasznosnak a véleményed...

Köszönöm, hogy írtál és értékeltél!
További szép fényeket/árnyakat!
Üdv: a Zs!
Magadhoz képest ez nem nagy durranás.
Morten_ válasza:
magamhoz képest nem...de egy mobiltelefonhoz képest igen...
Ami miatt vontam, hogy kicsit döntötted, így nekem már felesleges a jobb alsó sarok. Teljesebb lenne, ha a mosott háttért komponáltad volna oda is.
Egyébként nagyon tetszik a nézőpont, mint Gulliver Liliputban.

A képre adott pontszám: 4.8

Szt. Sebestyén válasza:
Jogos, köszönöm Kiváncsi!
1/31 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ