BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA kulcsarati (4,88)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1818 darab

1/230 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Gondolkodó (4,88)
Brutálisan erős fotó! Remekül világítva!
Ritka!
QQ
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

A képre adott pontszám: 5

Keimi válasza:
Köszönöm.
Szia!
Pontosan melyik gleccserbarlangban lőtted a képet?
Zombor válasza:
Szia, ez Izlandon volt Jökulsárlón közelében szerveznek jégbarlang és gleccser túrákat. Minden évben más és új jégbarlangok alakulnak ki a jégfolyam mozgásától, ezért nagyon szeretem, mert itt minden jégbarlang fotó megismételhetetlen, mert a következő évre eltűnik a barlang és új lesz helyette. :)
Üdv
Kata nevében is köszönjük megtisztelő válaszod!
deakcsaba válasza:
Szia!
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet a válaszadásra.
Eddig elmaradt, volt is oka, de most be tudtam pótolni.
Még egyszer köszönöm!
Cs.
Nagyon hiányzik a "félbevágott" hegy...két dolgot nem értek. Mi indokolta a 22-es rekeszt és a 62 mm-t?
Előbbit ha tágítod, szebben kiexponálhattad volna a látványt, utóbbit ha nagyobb látószögre csavarod, többet kapunk a hegyből...
Kár érte...
QQ

A képre adott pontszám: 3

deakcsaba válasza:
Szia! A kapkodás okozta a 22-es rekeszt, egyszerűen csak feltekertem, hogy a fények(lámpák fényei) jól érvényesüljenek . Nagyon rövid ideig maradhattam azon a helyen, ahonnan tudtam a várost fotózni ebben a perspektívában. A 62 mm pedig így adódott, mivel volt egyéb zavaró körülmény amit nem szerettem volna, hogy belógjon a kivágatba.
Köszönöm a véleményed!
Cs
A profilodban a "pontozható rejtése" be van pipálva. tehát az egy hónapnál korábban feltöltött képeid nem látszódnak...
SeloArt válasza:
Szia, köszönöm!
Manhattan (4,99)
Kár, hogy attól a kivilágított üvegkalitkától innen már lehet az ikonikus fotót meglőni. De ez persze nem a Te hibád. Szépen kiexponált kép.
QQ

A képre adott pontszám: 5

ovarnet válasza:
Köszönöm!
A korábbi képeidet miért rejted el? Az egy hónapnál nem régebbiek nem láthatók...
Megnéztem volna...
SeloArt válasza:
Szia, nem biztos, hogy èrtelek. 16 kèpem van összesen fennt, szándèkosan nem rejtek el semmit. Vagy a kèpek kèszítèsének időpontjára gondoltál? Az utóbbi időben nem kèszültek kèpek, de remèlem a hètvègèn ès különösen 21èn fognak kèszülni... esetleg ötszázpx-en.
Példásan szép kompozíció!
QQ

A képre adott pontszám: 5

SeloArt válasza:
Köszönöm szèpen!
-,- (5)
Nagyon jó!
QQ

A képre adott pontszám: 5

meglesz válasza:
Köszönöm szépen ! :)
Tudom miről beszélsz...Izlandi túráim legkedveltebb képét itt készítettem...éjszaka :-)
Azúr válasza:
:)
Sikerült dokumentálni az ikonikus templomot, de sajnos semmi több. Szerintem...
Üdv: QQ
Azúr válasza:
Nekem ennyi elég! :) Köszönöm!
(Van olyan is, ahol egy menyasszony és egy vőlegény pózol előtte, ha hatásvadász akartam volna lenni, azt rakom fel. Minek? Én így szeretem ezt a templomot,egyszerűen, ahogy dacosan létezik a semmi közepén...)
Erősen szubjektív amit most írok, nyilván nem fogsz vele egyet érteni, ezért mindenképp pont nélkül megy. Izlandot egyedi módon megközelíteni nem mondom, hogy lehetetlen, de mindenképp nagy kihívás. Nekem sem sikerült egyik alkalommal sem, de azt gondolom, Neked sem. És nem a ff. miatt mondom ezt. Próbáltad más szemszögből megmutatni a Tempomhegyet, de erről az oldalról még számtalan izgalmasabb perspektíva van, olyan is ahol a kerítés karói nem látszanak.
Leírtak mindent, hogy feszes, meg jól súlyozott stb amivel nem is tudok vitatkozni, de a ff zaj sehogy nem illik bele nekem ebbe a kategóriába...
Üdv: QQ
Azúr válasza:
Mért ne értenék egyet? Pontozhattad volna, engem érdekel, és tiszteletben tartom a véleményeket. Azok nem karók, ugyanolyan szegélyjelzők, amilyenek az utak szélén is vannak. Ki tudtam volna retusálni, de nem akartam. Ehhez a technikához valahogy illik az őszinteség :)

Van színes digi sorozat, más gyutávval, teljesen más, mint az analóg ff, de úgy gondolom, Zoltán mindent megmutatott azon a téren :) Portrésorozatot szerettem volna lőni izlandiakról, mert tájképben nem tudsz újat mutatni, de csupán 2 karakterrel találkoztam. Az egyikről tudtam lesifotót készíteni, a másik nem állt kötélnek :)

A film Ilford Delta 400 Pro, hát ilyen...

Köszi, hogy elmondtad, amit gondolsz!
Zseniális absztrakció!
QQ

A képre adott pontszám: 5

moTmeN válasza:
Koszi!
Sajnos ez a fotó több sebből vérzik, de a legszembetűnőbb a vágás-képarány. Alul szinte semmi hely nem maradt, de a belógó drótot belekomponáltad. Tovább mindenütt belógó zavaró elemek teszik kuszává a kép alját. Felül meg szép tágasra hagytad. Túl sok mindent akartál megmutatni, de a kevesebb több lett volna...Az, hogy a nyomda határozza meg a képarányt, vicc, de ha így is van, ide még feltölthettél volna egy vágott verziót...
QQ
QQ
Habarics Zsolt válasza:
Máskor figyelni fogok erre.
Panel+ (5)
Szépen építkezik a kompozíció bal lentről jobb felfelé.
A szürke viszonylag kevés árnyalata és a kis kontraszt erősíti a "panelhangulatot". A 1:1 arány kiváló választás!
Jó fotó!
QQ

A képre adott pontszám: 5

Matthias válasza:
Köszönöm!
bekerítve (3,85)
Az a helyzet, hogy nem nagyon érdekel egy fotó címe...sosem nézem, vagy ha igen, nem hagy nyomot. Itt nem az a lényeg, hogy neked tetszik-e a saját fotód (persze fontos momentum az is) hanem, hogy mások mit mondanak róla...gondolom Te is ezért töltesz fel ide...márpedig ha jól olvasom, a többség azt mondja, szűk...
Nem magamat akartam igazolni félre ne érts...
QQ
bekerítve (3,85)
Az a baj ezzel a fotóval, hogy a ház a főszereplője - függetlenül attól, hogy ezt így akartad vagy sem.
A kép egyharmadát kitölti, a szépen hullámzó levendulamezőből meg alig kapunk valamit. Ehhez a témához nem biztos, hogy a 100-400 volt az ideális választás...
Minden adott volt egy kiváló fotóhoz, de úgy érzem nem sikerült elég körültekintően eljárnod.
QQ

A képre adott pontszám: 3

torzo válasza:
Szerintem meg nincs baj ezzel a fotóval. Ha a címét is elolvastad volna, jobban értenéd a szándékot. De mindegy. Neked nem tetszik.
Köszönöm, hogy véleményt mondtál.
Erről már kicsiben lehetett tudni, hogy zseniális fotó! Jó kompó, tökéletes az 1:1 arány, pazar ff!
A fodrozódó homokot nem lett volna jobb bal alsó sarokból kifuttatni?
QQ

A képre adott pontszám: 5

moTmeN válasza:
Koszonom a velemenyed!
Akkor sem allnek messze a valosagtol, ha azt mondanam, hogy ennyit birt a terdig ero csizmam, beljebb mar nem akartam menny a -1 fokos vizbe, de valojaban arra szamitottam, hogy a hullam fog erdekesebb mintazatot eredmenyezni a bal alsoban, azert futtattam arra ki a kompoziciot.
Udv.
@ (4)
Bocs...rendezői bal-ra gondoltam...
@ (4)
Szia!
Ha már szerkesztését tekintve törekedtél a szimmetriára érdemes lett volna a r. jobb oldali kisebb csapágyat is egy síkba forgatni a többivel, valamint a megvilágításnál színek egyezésére is figyeltem volna...
Qq

A képre adott pontszám: 4

btomi77 válasza:
Köszi Attila a véleményed!
Az elforduló csapágyban igazad van, a színek (inkább mondanám árnyalatoknak) szabad szemmel nem igazán feltűnőek. A fénykép már jobban kihozza. De persze ez is jogos.
1/230 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ