BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA liczkas (4,86)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 598 darab

1/37 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Szép geometria,szép ff tónusok. A géped egy gyémánt amúgy. :)

A képre adott pontszám: 5

najó válasza:
köszi!
Szia! Gyönyörű ff tónusok,jó mozdulat. Tetszik a négyzetes vágás és a kompozíció. Szuper!

A képre adott pontszám: 5

mitcsenkov válasza:
Köszönöm!
Hello! Na nehogy már ez a kép az elmúlt 168 óra legkevesebbet értékelt képe legyen kérem! :) Mesélős,szép fotó. Szép fények,jó technika.

A képre adott pontszám: 5

Zoran_2 válasza:
Köszi szépen
Rebeka (0)
Szia! Szeretem a portrékat. Tetszik a modelled,úgy értve,hogy jó karakter portré fotózáshoz szerintem.
Amit javaslatként mondanék,ha nem veszed zokon; fontos dolog a háttér választás egy porténál. Ez jelen esetben túl hangsúlyos és figyelem elvonó. 105 mm-en fotóztad,amit jól csináltál. Ha távolabbra állítottad volna a háttértől jobban kiemelkedne, a 3 D érzetet jobban erősítené. Ezenkívül mondjuk egy derítőlappal én több fényt adtam volna az arcra,hogy az legyen a legvilágosabb terület a képen. Ez akár lehet házilag készített is,egy karton lapra alufóliát ragasztva. Én ennyit szólok hozzá. :) Remélem értelmeseket mondtam. :)
GYarfiACM válasza:
Szia! Koszono a hasznos tanacsokat es eszreveteleket.Igyekszem minnel hamarabb ujbol elkesziteni a fotot az itt kapott tanacsokat is figyelembe veve. :)
Szia! Kedves és szép alanyt választottál. Jól áll a lovaknak a fehér szerintem. Szeretem ha egy portré keretbe van helyezve valamilyen módon,mint pl itt ezen a fotón. Amit negatívumként említenék az az,hogy túlexponált a kép,én spot méréssel csináltam volna a fehér területre,úgy részletgazdagabb is lenne a kép,főként a ló. Másrészt túl sok a képen a nem igazán fontos részlet,terület. Emiatt nem emelkedik ki igazán a portré alanyod. Megérné sokkal közelebbről vagy teleobjektívvel újra fotózni ha jársz még arra.

A képre adott pontszám: 3

isti04 válasza:
Köszönöm.
Hello!
Hát ez biza szép portré a legényről. 5:4 kép arányú féle,ugye? Tetszik ahogy a bokeht belekomponáltad. Szép tónusok,jó térbe helyezés. (Szerintem) :)

A képre adott pontszám: 5

Mausi76 válasza:
Köszönöm szépen, Robi!
A képarány 6:5.
5:4 aránnyal a hajszálak simogatnák a kép felsö szélét. ;-)
Örültem Neked!
Vivien (4,9)
Szia!
Szép kis portré ez szerintem. Jó a háttér választás,ezáltal még jobban kiemelkedik az alanyod. Kellemesek a színek is,bár a kék szem egy kicsit túl kék nekem,de ez egy pici apróság csupán. Egyéb iránt kiváló. :)

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Köszönöm.
... (5)
A fene a pofádat! :D Én elnézem. A történelem során egy két híres fotó is megrendezett vagy beállított volt,előre megkért szereplőkkel készült állítólag. Jól mutat ezzel a kompozícióval. Éles ahol kell,hangulatos stb...

A képre adott pontszám: 5

katyakit válasza:
Egyett ertek... :) ahol spontan volt ott profin megrendezett munka eredmenye :)
Koszonom a velemenyed! Orulok, hogy tetszik!
Udv!
- (2,77)
Szia! Jópofa. :) Az élesítés dicséretet érdemel,a szemen van,ez fontos. Emellett ez a típusú gép nem igazán képes ilyen magas ISO beállításon jól visszaadni a színeket és túlszaturáltnak is látom. Várd ki a szebb fényeket vagy szervezd úgy,hogy szép fényben örökíts meg ilyen jeleneteket (pl ablakon beszűrődő vagy egyéb szórt fény). A fejbe pedig nyugodtan bele lehet vágni csak legyen tudatos és feszes a kompozíció,ne hagyj feleslegesen üres helyet. Én sem vagyok még profi fotós,de úgy gondolom,hogy ezek hasznos javaslatok.

A képre adott pontszám: 3

Istvan1989 válasza:
Szia! Koszonom szepen a tanacsot es megfogadom, hogyha kapok meg egy lehetoseget bizonyitani, akkor esszel fogok kattintani.
Szia! Szép fotó. Tetszik a fák ritmusa,az ellenfény,na meg a tónusok,azok a filmes tónusok. :) Szerintem mehet az 5-ös

A képre adott pontszám: 5

Tier válasza:
Köszönöm az értékelést!
**** (5)
Hello! Ezt simán kiraknám a falamra. Szép formák egyvelege,szép tónusok. Egyszerű és nagyszerű. Szívem szerint csak egy 5-öst adnék rá szöveg nélkül. :)

A képre adott pontszám: 5

najó válasza:
köszi:)
reykjavik (4,41)
Hello! Jó hangulatú fotó,jó fényjáték. Tetszik a jelenet is,egyfajta ritmust sugároz. Jó FOTOGRÁFIA. :)

A képre adott pontszám: 5

cold train válasza:
KÖSZÖNÖM! (:
bar mit nem adnek, ha az a ket auto nem lenne rajta...
Hello! De szép tónusok ezek kérem! :) Szép ahogy lágyan befújja a szél a hópelyheket (ha jól látom) Jó a vágás és kompozíció is így. Nekem 5-ös

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Nagyon köszönöm.
Szia! Jó a modell,tetszik ez a póz,a négyzetes vágás is jó,de az utómunka,photoshop vagy bármi is az betett nagyon a tónusoknak. A végeredmény így nem az igazi.

A képre adott pontszám: 3

farfalle válasza:
Köszönöm.
Reggel (3,24)
Még egy gondolat. Hrom-val egyetértve,az arc legyen a legvilágosabb,hisz a legvilágosabb területre húz oda egyből az emberi szem. Az arcra mérj fényt,rögzítsd az expozíciót aztán kísérletezz,hogy milyen ha kicsit felül vagy alul exponálod.
zizike57 válasza:
Köszönöm szépen!
Reggel (3,24)
Szia! Szerintem a portré kategóriába esetleg tehetnéd. A képről; Egysíkúak lettek a tónusai,a szürkés árnyalatok erősen dominánsak,a póz pedig fura,nehezen értelmezhető számomra. Próbálj alakzatokat kihozni a beállítással,háromszög,ív, S alak,ilyesmi. Meg,ha a fény oldalról érkezik,jobban kiemeli a test vonalait,jó kontrasztot ad ami jól áll a férfias képeknek. Reméled nem veszed rossz néven a kritikám. Jó fotózást! :)

A képre adott pontszám: 3

zizike57 válasza:
Köszönöm- ezekből tanul az ember!-és én tanulni akarok!üdv
Csobbanás (4,81)
Szia! Jól kivitelezett fotó főként úgy,hogy első próbálkozás és nem pro objektívvel. Tetszik a középre szerkesztés és jó a tükröződés.

A képre adott pontszám: 5

Alcfourpercent válasza:
Kösz :)
Szia! Nagyon beszédes tekintetet örökítettél meg. Tetszik. Szépek a ff tónusok,jól visszaadják a részleteket,a munka keménységét. Szerkesztés,élesség tökéletes.

A képre adott pontszám: 5

Zoran_2 válasza:
Köszönöm szépen
El (2,77)
Szia! En nem tudom ertelmezni a jelenetet. Nem latok benne szin komplementert geometriat vagy valami egyeb fotografiai latvanyossagot. Nem bantaskeppen.
rudu_borka válasza:
értem
Szia! Rendben van a fotó szerintem. Tetszik a hullám szerű forma ami a képen keresztül halad. A fények szépen kiemelik a domborulatokat. Tetszik.

A képre adott pontszám: 5

nils válasza:
Köszönöm!
1/37 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ