BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA blondiea (4,87)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 4159 darab

1/247 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Pazar meglátás, kompozíció, minden elismerésem :)
Grat!

A képre adott pontszám: 5

macskacsajszi. válasza:
köszönöm az értékelést.
Nem szoktam sablonos értékeléseket írni. Azt írom le, amit látni, érezni vélek. Ha nem értesz vele egyet, nyugodtan tedd meg, hogy nem fogadod el. Csak egy vélemény. Szép fényeket! Attila
evakar válasza:
Én a véleményednek az ugrál a szemem kezdetű mondatára értettem a kissé sablonost és, hogy nem értek vele egyet le is írtam, de ettől még tiszteletben tartottam és ezért fogadtam el.
Szépeket!
Huh! Nem képeslap, hanem egy látványos fotó a tájról és a természet erőiről. Pazar.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

balatonifotós válasza:
Szia !
Nagyon örülök, ha tetszik és köszi, hogy írtál.

üdv, Z.
Az élesség jó, a fókusz pontosan lett elhelyezve. A kora reggeli fények (?) szépen világítják meg a lepkét. A kompozíció már kevésbé jön be, hiába az aranymetszés, olyan ez, mintha ki akarna esni a lepke a képből - tudom, hogy ez így leírva értelmetlenségnek tűnik, de ílyen érzetet kelt, szvsz. A leginkább zavaró viszont a két világos folt, amelyek elvonják a figyelmet a témáról, jobbra is, balra is. A tekintet önkéntelenül a kép legvilágosabb részét keresi, így csak ugrál a téma körül.

A képre adott pontszám: 4

evakar válasza:
Köszönöm szépen látogatásodat, a képet nagyon másképpen látjuk az én szememet nem zavarja a környezet és a lepit is biztonságban látom:)Számomra kissé sablonnak tűnik ez az ugrál a szemem..., de biztosan így van és véleményed tiszteletben tartom még hasznosnak is jelölöm
további szép hétvégét:)
Nagyon jól elkapott pillanat, pazar fotó. A kinyúló villás nyelv a hab a tortán :)
Grat!

A képre adott pontszám: 5

froghunter válasza:
Szia! Munkásságodat ismerve, nagyon megtisztelő a véleményed. Örülök, h tetszik Neked és köszönöm szépen, h ezt le is írtad.
A legjobbakat! István
utopia (4,97)
Kiváló szerkesztésű, dinamikus fotó. A részleges deszaturáció nagyon jót tett neki, fokozta a már amúgy is meglévő drámai hatást.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

m3ss válasza:
Koszonom.
Élesség, részletgzadagság pazar, a fókusz pontos, csakúgy, mint a színvisszaadás. A háttér lehetne mosottabb, de ez ízlés dolga, talán kicsit sok a feleslegesen éles részlet. A szerkesztése viszont egyáltalán nem jön be, túlságosan merev, egysíkú, egy vízszintesen elhelyezett fűszál nem igazán nyerő. Szvsz.

A képre adott pontszám: 4

harmincas válasza:
Köszi, jogos.
Halálugrás (4,99)
Végre egy akció - makró :) , és még mesél is, történetet. Ritka, mint a fehér holló. Már csak ezért is megérdemli az 5öst. Tetszik a szerkesztése is, bár nem igazán klasszikus, de el van találva, egyáltalán nem merev. Jó a háttér is. Az a néhány harmatcsepp - beégés ellenfényben gyakorlatilag elkerülhetetlen. Grat!

A képre adott pontszám: 5

m3ss válasza:
Koszonom.
Élesség, dof, fókusz elhelyezése nagyon jó. Az elkapott pillanat is, amit tulajdonképpen a cím sugal igazán, remek. Csak az a furán vágott virág jobboldalt alul nem az igazi, szvsz. Miért pont így és miért pont ennyire vágtad meg? Van is meg nincs is, nem tesz hozzá a képhez, a tekintet inkább a maradékot keresi. Olyan befejezetlenné teszi az egészet.

A képre adott pontszám: 4

capsi44 válasza:
Köszi.
Egyetértek, tényleg gyönyörű. A fotó is nagyon jó, élesség, mélységélesség is tökéletes. Kár azért a kicsit szűk alsó részért, de minden egyéb tekintetben kiváló.
Grat!

A képre adott pontszám: 4.9

eddie dean válasza:
Köszönöm!
A színvilág tetszetős, de az oldalról, kicsit hátulról lefotózott pók, amelynek az egyik lába szinte érinti a képszélet, sztem nem az igazi. Szerkesztése elég szűknek tűnik így. Az élesség, fókusz megfelelő, de egy jó makróhoz ez még kevés.
Szép fényeket, nemsokára jön az igazi makrós szezon :)

A képre adott pontszám: 3.5

alphard válasza:
koszonom:) igen,jon az ideny:-D
Hamvas (4,11)
Nagyon pazar ötlet!
A megvalósítás talán még nem az igazi, de ezen az úton érdemes elindulni, igencsak látványos képekhez vezethet... :)
Konkrétan a semmibe vezető zöld szár ellen van kifogásom. Kivezeti a tekintetet a képből, míg a lényeg, a virág belseje igyekezne azt ott tartani.
De az elgondolás jó! Csak így tovább :)

A képre adott pontszám: 4.8

capsi44 válasza:
Köszönöm!
Ez sokkal jobb... :)
foto50 válasza:
Nézőpont kérdése, nekem fontos volt, hogy egészben is látszódjék, ne csak vágott lábakkal, ezért a másik kép.
Üdv, jó fotózást!
Támadás (4,99)
Nem inkább védekezés? :)
Nagy előnye, pozitívuma a fotónak az akció - pókkal nem egyszerű összehozni.
Számomra a negatívuma két dolog: egyik a jobb felsősarokban levő éles levéldarabok, és a levelek között levő túl világos részek, feleslegesen vonják el a figyelmet a főtémáról. A másik pedig a csáprágót részben takaró állkapcsi tapogató. Ha már egyszer Támadás a cím, hadd látszódjonak az agyarak... :)
További jó fotózást :)

A képre adott pontszám: 4.3

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést!
Szép fényeket!
Páholyból (4,88)
Kiváló ötlet, kicsit kevésbé jó megvalósítással. Hiába a ragyogó nagy fekete szem, az obitól elforduló béka így kevésbé fotogén :)
A gomba mögött jobb oldalt levő fekete terület kicsit sok, felesleges. Alul a moha élénkzöldje zavar bele picit az összképbe.
További jó fotózást, szép fényeket :)

A képre adott pontszám: 4

laszlokupi válasza:
Köszönöm! Valóban, jobb lett volna ha a gép felé mozizna, de sajnos ekkora szívességre már nem volt időm megkérni. :) A vágással teljesen egyetértek!! A moha viszont szerintem egy kis kvázi-komplementert ad a vöröses árnyalatokhoz, engem nem annyira zavar, de kinek a pap...:)
Kellemes hangulatú kép, szépen adja vissza az utolsó pillanatokat, mielőtt megjelenne az égen a ragyogó.Tetszik a selymes tenger és a parti sziklák kontrasztja.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

laszlokupi válasza:
Nagyon köszönöm! ...és ezek a pillanatok itt valóban azok! Hihetetlen gyorsasággal kel fel és bukik alá az egyenlítői nap! :)
Két hasonló kép, és mégis... mekkora különbség!
A hideg-rideg, precízen szerkesztett távolságtartó rózsaszín és a meleg-ragyogó szerelmes, pongyola-lazán koreografált vörös.
A vörös a szívemnek-szememnek kedvesebb.

De ide miért a negatív került?
s_marcsi válasza:
Véletlen! :)))
Köszi a figyelmet! Üdv. Marcsi
A pongyola szerkesztést nem? ... :)s_marcsi válasza:
Ezt a képet pont így akartam szerkeszteni! kivéve a pozitív átlót. Nézz be a blogomba van ott egy rózsaszínű kép precíz szerkesztéssel, de nekem ez mégis jobban tetszik! :)
Szép kép, kicsit pongyola szerkesztéssel... :)
Meg talán lehetne inkább pozitív az az átló. Ha már ilyen vidám a téma.
Minden egyéb tetszik.
Grat!
s_marcsi válasza:
A pozítív átlót elfogadom! Köszi!
Pazar! :)
Kompozíció, szinek, cím, na és ez a tekintet... !
Minden elismerésem
Grat!

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Köszi, blondi! :)
1/247 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ